Hvordan logger jeg ind på min WiFi Router D6?

WiFi Router D6Skift valg
  1. Skriv 192.168.1.1 i adressefeltet i dit internetprogram og tryk på Enter

2. Skriv brugernavn (admin) og adgangskode og tryk på Login

Adgangskoden til din Wifi Router finder du på klistermærket bag på boksen udfor admin password.

Ligner menuen på din YouSee Wifi Router ikke denne guide, kan du gå til denne side

Bemærk, at har du ændret brugernavn eller adgangskode på din YouSee Wifi Router passer oplysningerne på mærkatet ikke.

Du kan nulstille brugernavn og adgangskode ved at nulstille din YouSee Wifi Router .