Log ind på din YouSee Homebox (hvid)

1. Skriv 192.168.1.1 i adressefeltet i dit internetprogram og tryk på Enter

2. Skriv brugernavn (admin) og adgangskode og tryk på Login

Adgangskoden til din HomeBox 4 finder du på klistermærket bag på boksen udfor admin password.

Ligner menuen på din YouSee HomeBox ikke denne guide, kan du gå til denne side.

Bemærk, at har du ændret brugernavn eller adgangskode på din YouSee HomeBox passer oplysningerne på mærkatet ikke.

Du kan nulstille brugernavn og adgangskode ved at nulstille din YouSee HomeBox.