Sådan forbinder du MAC OS til dit wifi

For at finde dine netværks oplysninger, skal du kigge efter klistermærket på dit modem hvor der står: netværksnavn samt netværksnøgle som i eksemplet nedenfor.

Har du glemt din adgangskode, kan du finde hjælp i artiklen Sådan ændrer du adgangskoden til dit wi-fi.

1. Klik på wi-fi-ikonet i øverste højre hjørne, og vælg det wi-fi, du vil oprette forbindelse til.

1. Indtast adgangskoden til dit wi-fi i feltet Adgangskode. Adgangskoden til dit wifi også det der er kaldet en netværksnøgle.