Send mails og vedhæft filer

1. Klik først på Ny meddelelse.

1. Indtast mailadressen på modtageren af din mail.

2. Skriv, hvilket emne din mail handler om.

3. Her skriver du din mail.

4. Når du er færdig, trykker du på send medmindre du lige vil vedhæfte en fil sammen med din mail. Så vent med at trykke send.

1. Skal du vedhæfte en fil sammen med din mail, klikker du på:

1. Vedhæft.

2. Og herefter Min computer.

(vil du vedhæfte filer fra din mobil, skal du se på trin 5 og 6, hvordan du indstiller din mobilbrowser, til at kunne dette)

1. Klik på den fil, du vil vedhæfte.

2. klik herefter på Åbn.

3. Filen er nu vedhæftet din mail, og du kan trykke Send.

1. Vil du vedhæfte filer fra din iPhone, trykker du først på Send ikonet.

Vælg Anmod om den fulde website.

1. Vil du vedhæfte filer fra en Android mobil eller tablet, skal du trykke på de tre prikker og vælge Almindeligt website.