Højere internethastighed 

– uden ekstrabetaling

De seneste år er efterspørgslen på højere hastigheder steget eksplosivt. Vi vil derfor gerne glæde langt størstedelen af vores internetkunder med den største hastighedsopgradering i flere år. 95 % af alle med internet fra YouSee får således en endnu højere internethastighed – helt uden ekstrabetaling.

Mange får endda GigaSpeed (1.000 Mbit), som er vores hurtigste hastighed. Opgraderingen er i gang og udføres løbende frem til efteråret.

Oplev 5G først i Danmark med YouSee Mobil

TDC NET åbner for sit 5G-mobilnetværk i store dele Danmark allerede den 7. september, langt tidligere end hidtil udmeldt. I alt vil op til 80 % af danskerne kunne få adgang til 5G inden udgangen af september – og mere end 90 % inden årsskiftet.

Kort fortalt er 5G næste generations, og dermed fremtidens, mobilnetværk. 5G åbner muligheden for at bruge internettet på en helt ny måde, og forskellen fra det nuværende 4G er til at tage og føle på.

Premier League er tilbage!

Efter en historisk sæson i den bedste engelske fodboldrække er vi tilbage med en ny sæson. Det bliver uden tvivl en dramatisk sæson, og vi glæder os til at vise den fantastiske underholdning – også selvom tilskuerne fortsat mangler på lægterne.

Premier League kan ses på Xee, TV3+, TV3 Sport og TV3 Max. Mangler jeres beboere og medlemmer nogle af kanalerne, kan de nemt blandes ind i tv-pakken med Bland Selv.

Læs mere om Premier League

Stream storfilm

Med en tv-pakke har jeres beboere og medlemmer mulighed for at streame en række af Nordisk Films store danske og internationale film. Lige nu kan man se den Oscar-nominerede krimi ’Knives Out – Var det mord? 

Senere på året kommer der andre storfilm som fx ’1917’, ’Klovn 3’ og ’Bombshell’, som man kan glæde sig til. Filmene kan ses via tv-boksen, YouSee Tv og Film-appen eller på tv.yousee.dk under menuen ’Film’. 

Foreningsmaterialer

Med YouSee Foreningsmaterialer har jeres foreningsbestyrelse mulighed for at bestille trykt materiale til jeres beboere og medlemmer - fx det nye tv-katalog. Materialer med tv og internet kan personaliseres, så det passer til netop jeres forening med navn og priser.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig Nyhedsservice

Vil du gerne kende svaret, når beboere og medlemmer stiller dig spørgsmål? Tilmeld dig vores nyhedsbrev til beslutningstagere, så er du altid opdateret med seneste nyt.

Kontakt Foreningssalg

Har I brug for rådgivning, eller ønsker I at høre om de løsninger, vi tilbyder bolig-/antenneforeninger, kan vi hjælpe jeres bestyrelse.

Kontakt Foreningsservice

Vi kan hjælpe og vejlede om jeres YouSee-løsning, når dit spørgsmål handler om fx faktura eller fakturahjælp, ændring af tv-pakker og adresser.

Log på selvbetjeningen

Et effektivt værktøj i hverdagen til bolig- og antenneforeninger. Med YouSee Selvbetjening får I muligheden for at administrere jeres løsning hurtigt og enkelt – når og hvor som helst det passer jer.