Guide til foreninger

Guide til foreninger

Nyheder, hjælp og vejledning til beslutningstagere

Nyheder, hjælp og vejledning til beslutningstagere

TV 2 PLAY i Bland Selv

Med TV 2 PLAY får jeres beboere og medlemmer adgang til en af Danmarks mest fortrukne streamingtjenester. TV 2 PLAY indeholder alle TV 2’s livekanaler inkl. TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X samt et stort streamingarkiv. Her er der bl.a. adgang til alle sæsoner af de populære serier som Badehotellet, Klovn og Rita.

Flere fordele for foreninger

Når I som bolig- eller antenneforening indgår en aftale med YouSee, får I mængderabat og dermed mulighed for at få YouSee’s produkter med særlige prisfordele. For når I er flere om at købe produkter, kan vi skræddersy en løsning, der passer til netop jer – og som giver alle i foreningen ekstra foreningsfordele og gode priser.

Kontakt os

Foreningsmaterialer

Med YouSee Foreningsmaterialer har jeres foreningsbestyrelse mulighed for at bestille trykt materiale til jeres beboere og medlemmer. Materialer med fx tv og internet kan personaliseres, så det passer til netop jeres forening – med jeres foreningsnavn og foreningspriser.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Foreningssalg

Har I brug for rådgivning, eller ønsker I at høre om de løsninger, vi tilbyder bolig-/antenneforeninger, kan vi hjælpe jeres bestyrelse.

Kontakt Foreningsservice

Vi kan hjælpe og vejlede om jeres YouSee-løsning, når dit spørgsmål handler om fx faktura eller fakturahjælp, ændring af tv-pakker og adresser.

Log på selvbetjeningen

Et effektivt værktøj i hverdagen til bolig- og antenneforeninger. Med YouSee Selvbetjening får I muligheden for at administrere jeres løsning hurtigt og enkelt – når og hvor som helst det passer jer.