Hvad kan jeg bruge Min side til?

På Min Side kan du blandt andet finde en liste over dine favoritter,  se videre på de film og serier, du tidligere har sat på pause. Det er også her, du finder de programmer, du har optaget og film du har haft lejet.

Find Min side

For at komme til Min side kan du enten trykke på Menu-knappen og derefter vælge Mine side, eller du kan trykke på Min side, hvis din fjernbetjening har den knap.

image

Optagelser

Under Optagelser finder du alle de programmer, du har optaget på boksen.

Du kan læser mere om, hvordan du optager på din tv-boks.

2 Optagelser_02

Sidste sete

Vil du gense et program, du næsten lige har set, eller fik du ikke set slutningen?

Under Sidst Sete ligger alle de programmer, du har set for nyligt, så længe de ligger i vores Arkiv.

Så kan du genstarte og spole i udsendelsen, som det passer dig.

4 Sidst Sete i arkiv_02

Favoritter

Har du markeret nogle udsendelser som favorit, så finder du dem under Favoritter.

Du favoritmarkerer en udsendelse ved at klikke på den grønne knap på din fjernbetjening, når du står i programoversigten på tv-guiden.

Du kan også markere hjerte-ikonet, når du står på en programbeskrivelse, og trykke på OK. Så har du favoritmarkeret udsendelsen.

5_Favoritter_02

Lejede film

Du kan finde de film du har lejet under Lejede film på Min side.

Du kan læse mere om, hvordan du lejer en film på din tv-boks.

6-min-side-humax