Print

  Før I bygger  Vi har lavet en liste over de ting, I skal huske at undersøge, før I bygger.

  Kan Kabel-tv installeres i jeres nybyggeri?

  Ring til Salgsafdelingen på 70 70 40 00, så kan I hurtigt få oplyst, om jeres grund er placeret i et område, hvor vi kan installere YouSee Kabel-tv. Er det muligt, får I en tilslutningsaftale af os.

  Hvornår vil kablingen ske?

  Når de færdige tegninger for byggeriet er godkendt, er det tid til at etablere boligens kabelnet. Jo tidligere I kontakter os, jo nemmere og billigere bliver det at trække kablerne. Ring til os på telefon 70 70 40 00 så tidligt som muligt i forløbet.

  Hvordan kommer tv-signalet ind i boligen?

  Tv-signalet leveres via coax- eller fiberkabler og føres fra en stander på gade eller vej ind i boligen. Vi etablerer alle installationer til og med første antennestik eller overgangspunkt i boligen. I skal undersøge, om udgiften til gravningen på jeres grund er inkluderet i byggeanmodningen.

  Et eller flere antennestik?

  I nybyggeri skal der tages stilling til alt – også hvor mange antennestik, der skal installeres og hvor. Det er vores erfaring, at det er en god idé at etablere flere antennestik i boligen fra start. Dermed får beboerne dækket deres eventuelle fremtidige behov for tilslutning af flere tv- og radioapparater samt tilslutning til internet og telefoni.

  Planlægning af tomrør, el, kabel og telekabler

  Hvor og hvornår installationen af jeres kabler skal ske, og i hvilken rækkefølge det sker, skal nøje gennemtænkes. Vi anbefaler, at tomrør og kabler føres direkte fra overgangspunktet ud til hvert antennestik i boligen, og at Kabel-tv etableres samtidig med føring af el- og telekabler.  

  Hvad kan I bruge YouSee til?

  YouSee kan udføre arbejdet i forbindelse med projektering, levering af materialer, installation af kabler og etablering af forbindelse til kabel-tv-nettet i jeres byggeri, hvis I ønsker at etablere Kabel-tv.