Print

  Få tilskud til en ny mobil hvert år
  Og masser af musik med i lommen  Med YouSee Mobil får I en mobilløsning som er på TDC‘s mobilnetværk, som Teknologisk Institut har målt til at være Danmarks bedste.
  For jeres beboere/medlemmer betyder det, at de får den bedst mulige adgang til 4G og hurtigste up- og download i Danmark. Og det er en forskel, der kan mærkes, uanset hvor du er.
  Vi dækker nemlig 99 % af Danmark med tale og data.

  Foreningsfordel - Mobilopsparing

  Som forening kan I få en aftale om Mobilopsparing. Kontrakten indgås mellem YouSee og foreningen. Hvis jeres forening ikke har en aftale om Mobilopsparing kan I kontakte jeres lokale YouSee konsulent og hør mere.

  Se om din forening har indgået en aftale om Mobilopsparing

  Med en aftale om Mobilopsparing får alle beboere/medlemmer, når det opretter et mobilabonnement 300 kr., som de kan bruge til køb af en mobiltelefon. Efter 6 mdr. får de igen 300 kr. Og når de har brugt deres opsparing, laver vi en ny til dem. På den måde kan alle beboere/medlemmer med et YouSee mobilabonnement få 600 kr. til en ny mobil. Hvert år.

  Du kan læse mere om Mobilopsparing på yousee.dk/mobilopsparing

  Mobilopsparing 

  Rabat til hele familien

  Med YouSee Mobil er der også muligt at få rabat på abonnement 2-5. For uanset hvilket YouSee mobilabonnement, man vælger, kan man få op til 4 ekstra abonnementer magen til, for kun 149 kr./stk./md. 

  Dobbelt Data med YouSee Bredbånd

  Vælger man et YouSee mobilabonnement og er samtidig YouSee bredbåndskunde får man få dobbelt op på sin mobildata.

  YouSee Musik

  Et YouSee mobilabonnement giver også fri adgang til millioner af musiknumre, som man kan lytte til, når og hvor man vil. Også når man ikke er på nettet. YouSee Musik kan afspilles på web, tablet, smartphone eller via Sonos.

  Gå til YouSee Musik i din internetbrowser eller hent YouSee Musik app'en til Android og iPhone/iPad.


  Læs alt om de nyeste iPhones

  Forudbestil iPhone 11 i dag  Mobilt Bredbånd fra YouSee

  Læs om vores nye Mobilt Bredbånd produkter, der kan bruges som supplement til det almindelige bredbånd, når man er på farten.


  Læs mere


  Bestil dit abonnement her