Hurtigt internet til langsomme øjeblikke

Kom i gang

Få de første 2 måneders fiber for 0 kr.

Uanset om du allerede har fiber i dag, eller om du skal have ført fiberkabler ind i din bolig, så hjælper vi dig med at komme i gang – helt uden beregning. For det skal være nemt at få en fremtidssikret og stabil forbindelse. Derfor betaler vi for fibertilslutning, oprettelse, forsendelse og de første to måneders internet – samlet set kan du spare helt op til 2.035 kr., hvis du f.eks. vælger 200 mbit til 319 kr./md.

Bestil nu

Prisen er ved betaling med automatisk kortbetaling. Betalingsservice koster 9,75 kr./regning. Manuel betaling koster 49 k./regnings. Prisen inkluderer ikke gravearbejde eller andre særlige etableringsomkostninger på privat grund. Tilbuddet gælder til og med d. 31. marts 2023, for nye bredbåndskunder. Efter de 2 første måneder forsætter abonnementet til 319 kr./md. 6 måneders binding. Mindstepris 1.276 kr.: 4 mdr. x 319 kr. Tilbuddet gælder kun for nye fiberkunder på Fibia, Norlys, Energi Fyn, Nord Energi, Thy-Mors og Ewiis netværk

Internet til dagen derpå

Hurtigt internet til de langsomme dage

Med fiber fra YouSee, får du en fremtidssikret internetforbindelse i særklasse. Du får lynhurtigt og stabilt internet, så hele familien kan streame, game og arbejde hjemmefra - på samme tid. Uden problemer. Se om vi kan levere fiber på din adresse, og kom i gang i dag.

Bestil fibernet hos YouSee i dag

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at bestille fibernet allerede i dag. Bestil en opringning og lad os sammen finde lige præcis den hastighed, du har brug for. Indtast dit navn og telefonnummer nedenfor. Vi ringer til dig hurtigst muligt på hverdage fra 09-17.

Brug din placering

Brug din placering

Hvilken hastighed har du brug for?

Indtast din adresse, tag testen og find den internethastighed, der passer til dig.

Du kan altid indtaste en ny adresse

Hvor mange personer er der i husstanden?
Antal enheder i husstanden?
"Enheder" kan være mobiltelefon, Playstation, computer, tablet m.m.
Streamer I?
Gamer I?

Tag testen

- og se din anbefalede hastighed

Dit behov ligger mellem

50-100 Mbit*

Min. hastighed 20/5 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidigStreame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Game online på flere enheder samtidigGame online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbankSurfe, læse mails og tjekke netbank
Se hvad du kan få

Dit behov ligger mellem

100-500 Mbit*

Min. hastighed 35/5 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidigStreame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Streame film i HD-kvalitetStreame film i HD-kvalitet
 • Game online på flere enheder samtidigGame online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbankSurfe, læse mails og tjekke netbank
 • Være online på fx trådløse højttalere og radio, lysstyring etc.Være online på fx trådløse højtalere og radio, lysstyring etc.
Se hvad du kan få

Dit behov ligger mellem

500-1000 Mbit*

Min. hastighed 50/10 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidigStreame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Streame film i HD-kvalitetStreame film i HD-kvalitet
 • Game online på flere enheder samtidigGame online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbankSurfe, læse mails og tjekke netbank
 • Være online på fx trådløse højttalere og radio, lysstyring etc.Være online på fx trådløse højtalere og radio, lysstyring etc.
Se hvad du kan få

* Testen er vejledende og vi kan ikke garantere at internethastigheden kan leveres på din adresse. Klik på knappen og tjek hvilken hastighed du kan få.

Få personlig hjælp

Hos os får du personlig rådgivning

Hos os finder du altid en ekspert, som har kan give dig personlig og professionel rådgivning. Og som ved alt dét om fiber, som du ikke gør. Og som du heller ikke behøver. Vi hjælper dig med det hele. Og når du først ved, hvad du har brug for, er det faktisk ikke så svært at skifte til fiber, som du måske går og tror. Ring 70 70 40 40 eller besøg en af vores mange butikker.

Værd at vide om fibernet fra YouSee

Hvor skal jeg bo for at få dette tilbud?

Vi har nu aftaler med langt de fleste fiberselskaber i Danmark og kan derfor nu tilbyde fiberinternet i størstedelen af landet. Og endda til en supergod pris. Er du i tvivl, om du kan få fiber, kan du indtaste din adresse her og få direkte besked. 

Fibernet - dækning i Danmark

TDC NET har startet udrulningen af fibernettet over store dele af Danmark. Og det vil sige, at vi snart kan levere det lynhurtige fiberbredbånd til over 1 million kunder over hele Danmark.

Hvad er fibernet?

Fibernet er lynhurtigt internet gennem lyslederkabler - i modsætning til coax eller DSL-nettet, hvor internettet transporteres gennem kabel-tv-stikket eller telefonstikket.

Fordi fiberinternettet transporteres via lys, får du internet med fart over feltet – og med en tårnhøj kapacitet. Derfor er fiberinternettet perfekt til dig, der bruger internettet til streaming af tv, film og musik, gamer online og har mange enheder koblet til nettet på samme tid. Fx både mobiler, tablets, tv’er og computere.

Med fiber kan du også downloade og uploade store filer fra og til internettet. Det kan du, fordi forbindelsen er symmetrisk - det betyder, at du har samme høje download og upload-hastighed.

Fibernet giver dig altså den bedst mulige internetforbindelse til hele familien. I kan være mange online på samme tid - helt uden at det belaster forbindelsen. Og så er I garanteret lynhurtigt og stabilt internet.

En gængs definition af fiber er, at det er fremtidens internet pga. dets høje kapacitet og stabilitet. Og det betyder meget i en tid, hvor flere og flere enheder skal kobles til nettet.

Fiber er perfekt til det stigende forbrug af data, hvor fx trådløse højttalere, tv, computere, tablets, telefoner, køkkenudstyr og lyspærer er afhængige af en god og stabil internetforbindelse.

Så kan du få fibernet på din adresse, får du internet, hvor hastigheden er lynhurtig, og hvor der er mange gode muligheder for at komme på nettet på alle dine enheder i hjemmet.

Hvor hurtigt er fibernet?

Fiberbredbånd er den bedste og hurtigste forbindelse på markedet. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige internetpakker med mange forskellige hastigheder. Så her er du sikker på, at du kan finde den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dit dataforbrug.

Vi tilbyder internet med helt op til 1.000 Mbit hastighed. Så er du godt dækket ind, og hele husstanden kan være koblet på den lynhurtige fiberforbindelse. Og I skal aldrig bekymre jer om, at nettet bliver belastet, eller forbindelsen hakker. Med stabilt og hurtigt internet fra YouSee, får I bredbånd med fart over feltet.

Test din hastighed

Er du i tvivl om, hvor hurtigt dit internet er i dag?
Tag vores hastighedstest, og find ud af, hvilken download og uploadhastighed du har på nuværende tidspunkt.

Hvordan tilslutter man fibernet?

Du er tilsluttet fibernettet via en wi-fi-router eller direkte via et netværkskabel. Når fiberselskabet har gravet fiber-kabler ned i dit område, kan du få fiber på din adresse. For at få fiber skal du bestille fiberbredbånd hos YouSee.

Er fibernet trådløst?

Du kan både koble dig på fibernettet via et netværkskabel eller en trådløs wi-fi-forbindelse via en router.

Er fibernet godt? - fordele ved fibernet

Vi har samlet et lille overblik over alle fordelene ved at vælge fibernet.

 1. Fibernet giver dig lynhurtige symmetriske download og uploadhastigheder, hvilket gør fibernettet perfekt til dig, der uploader meget enten ved at game online, have skype-samtaler eller dele store filer og billeder.
 2. Du får en personlig forbindelse, der ikke er påvirket af andre brugere i området. Din forbindelse bliver heller ikke langsommere, hvis du bor langt fra en internet-central. Og skovområder, bakker og høje bygninger påvirker heller ikke din fiberforbindelse.
 3. Med fiber får du en forbindelse med stor kapacitet, så I kan være mange på nettet på samme tid. Og forbindelsen er hurtig, uanset om I er på nettet og ser tv samtidig.

Vil du læse mere om fibernet og andre internetteknologier?

Fibernet vs. COAX

Sådan får du fibernet

Før du kan koble dig på forbindelsen, skal du have besøg af en af vores teknikere, som installerer en fiberboks og et modem. Derefter virker fibernettet, og du kan koble dine forskellige enheder til via en trådløs forbindelse eller direkte via et netværkskabel.

Hvordan installeres fibernet?

Fibernet installeres ved at grave fiberrør ned i jorden i et område omkring eller tæt på din bolig.

Hvordan kommer fibernet ind i huset?

Fibernettet kommer ind i dit hus fra fiberrør i jorden, som forbindes til din bolig og en fiberboks. En af vores teknikere sørger for at føre de nedgravede fiberrør videre til din bolig, så forbindelsen når ind til fiberboksen hvorfra du kan tilslutte dig til nettet.

Hvilken router til fibernet?

YouSee’s router er perfekt til fibernet. Den er endda kåret som markedets bedste router. Og du får selvfølgelig vores testvindende router med i prisen, når du vælger os som udbyder af fiber.

Hvad er forskellen mellem fibernet og internet via coax og DSL?

Er du i tvivl, om du skal vælge internet gennem en coax- DSL- eller fiberforbindelse? Læs mere om forskellene mellem de tre forbindelser her.

Coax eller fibernet?

Fibernettet er de internetforbindelser i Danmark med den hurtigste hastighed. Coax er dog en af de mest udbredte former for forbindelser, fordi den leveres gennem tv-antennestikket. Fiber kræver en særlig teknologi, og der skal installeres en særlig boks i dit hjem kaldet en fiberboks.

Fiber vs. DSL

Fiber er væsentlig hurtigere end DSL-forbindelsen, fordi fiber leveres gennem lyslederkabler. DSL-forbindelsen leveres gennem telefonstikket, som langt de fleste har derhjemme. Ligesom coax er DSL-forbindelsen derfor mere udbredt, da den ikke kræver særlige installationer ligesom fiber.

Symmetrisk hastighed

Fiber giver dig en symmetrisk download og uploadhastighed, mens coax- og DSL-forbindelsen giver dig en asymmetrisk download og uploadhastighed, hvor du typisk har en højere downloadhastighed.

Pris

Prisen på fiber er højere end prisen på en coax- og DSL-forbindelse. Og så er det ikke sikkert, at du kan få fiber til din bolig, fordi teknologien skal være tilgængelig i dit område. Læs mere om internet fra YouSee.

Hvad er forskellen mellem fibernet og mobilt bredbånd?

Er du i tvivl, om du skal vælge fiber eller mobilt bredbånd til hjemmet? Her kan du læse lidt om, hvilke forskelle der er mellem de to forbindelser.

Mobilt bredbånd er en trådløs internetforbindelse via 3G- eller 4G-nettet. Du kan bruge mobilt bredbånd på samme måde, som du kan bruge fibernet. Fx kan mobilt bredbånd levere internet til alle hjemmets enheder via et trådløst modem (med indbygget router). Så kan I game online, streame tv, film og musik, tjekke mails og netbank og alt, hvad I ellers bruger nettet til.

Fart og stabilitet

Fiber giver en meget stabil og lynhurtig forbindelse på op til 1.000 Mbit. Samtidig giver fibernettet en symmetrisk forbindelse, hvor du får samme høje download- og uploadhastighed.

Med mobilt bredbånd får du en lavere hastighed på mellem 17 til 71 Mbit/s for download og mellem 5 og 43 Mbit/s for upload. Her er forbindelsen altså asymmetrisk, ligesom med ’almindeligt’ bredbånd. Mobilt bredbånd bliver nemmere påvirket af bakker, skovområder og høje bygninger, som belaster forbindelsen, så nettet bliver langsommere, og forbindelsen hakker.

Dataforbrug

Med mobilt bredbånd skal du være opmærksom på, at du har en bestemt mængde data, som du kan bruge hver måned. Hvis du bruger alt din data, inden måneden er omme, sænkes hastigheden på dit internet. Med fiber har du ubegrænset data, så du kan bruge nettet så meget, du vil, uden at hastigheden sænkes.

Fleksibilitet

Fordelen ved mobilt bredbånd er, at du kan tage internettet med dig på farten – fx på togturen, bilferien eller i sommerhuset. Du kan ikke tage din fiberforbindelse med dig, fordi den er installeret i hjemmet.

Læs mere om mobilt bredbånd fra YouSee.