Bestil fiber fra 199 kr./md. de første 6 mdr.

Uanset om du allerede har et fiberstik i dag, eller om du skal have ført fiberkabler ind i din bolig, så hjælper vi dig med at komme i gang med fiber – helt uden beregning. Vi betaler for fibertilslutning, oprettelse, forsendelse og lige nu får du 100 kr. rabat hver måned de første 6 mdr., når du vælger min. 100 Mbit fiber. Samlet set kan du opnå en rabat på helt op til 1.997 kr. For det skal være nemt at få en fremtidssikret og stabil forbindelse. Du får altid en mesh-ready router (WiFi 6) med indbygget sikkerhed samt en app til wifi-styring med i prisen.

Bestil nu

Oplev næste generation wifi hos YouSee

Hurtigt internet til de langsomme dage

Vil du også have hurtigt og stabilt wifi, så familien kan streame, game, arbejde hjemmefra – på samme tid? Vores router med WiFi 6 giver din internetoplevelse et kæmpe løft. Den har indbygget sikkerhed, som automatisk beskytter alle dine devices mod online-trusler. Og så giver den selvfølgelig et stærkt wifi-signal. Se om vi kan levere fiber på din adresse, og kom i gang i dag.

Tjek min adresse

Bestil fibernet hos YouSee i dag

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at bestille fibernet allerede i dag. Bestil en opringning og lad os sammen finde lige præcis den hastighed, du har brug for. Indtast dit telefonnummer nedenfor. Vi ringer til dig hurtigst muligt på hverdage fra 09-17.

Der er sket en fejl,og vi kan ikke vise kontakformularen

Kontakt os her

Hvilken hastighed har du brug for?

Indtast din adresse, tag testen og find den internethastighed, der passer til dig.

Tag testen

– og se din anbefalede hastighed

Hos os får du personlig rådgivning

Find nærmeste YouSee butik

Hos os finder du altid en ekspert, som har kan give dig personlig og professionel rådgivning. Og som ved alt dét om fiber, som du ikke gør. Og som du heller ikke behøver. Vi hjælper dig med det hele. Og når du først ved, hvad du har brug for, er det faktisk ikke så svært at skifte til fiber, som du måske går og tror. Ring 70 70 40 40 eller besøg en af vores mange butikker.

Find nærmeste butik

Værd at vide om fibernet fra YouSee

Vi har nu aftaler med langt de fleste fiberselskaber i Danmark og kan derfor nu tilbyde fiberinternet i størstedelen af landet. Og endda til en super god pris. Er du i tvivl, om du kan få fiber, kan du indtaste din adresse her og få direkte besked.

Fibernet er lynhurtigt internet gennem lyslederkabler - i modsætning til coax eller DSL-nettet, hvor internettet transporteres gennem kabel-tv-stikket eller telefonstikket.

Fordi fiberinternettet transporteres via lys, får du internet med fart over feltet – og med en tårnhøj kapacitet. Derfor er fiberinternettet perfekt til dig, der bruger internettet til streaming af tv, film og musik, gamer online og har mange enheder koblet til nettet på samme tid. Fx både mobiler, tablets, tv’er og computere.

Med fiber kan du også downloade og uploade store filer fra og til internettet. Det kan du, fordi forbindelsen er symmetrisk - det betyder, at du har samme høje download og upload-hastighed.

Fibernet giver dig altså den bedst mulige internetforbindelse til hele familien. I kan være mange online på samme tid - helt uden at det belaster forbindelsen. Og så er I garanteret lynhurtigt og stabilt internet.

En gængs definition af fiber er, at det er fremtidens internet pga. dets høje kapacitet og stabilitet. Og det betyder meget i en tid, hvor flere og flere enheder skal kobles til nettet.

Fiber er perfekt til det stigende forbrug af data, hvor fx trådløse højttalere, tv, computere, tablets, telefoner, køkkenudstyr og lyspærer er afhængige af en god og stabil internetforbindelse.

Så kan du få fibernet på din adresse, får du internet, hvor hastigheden er lynhurtig, og hvor der er mange gode muligheder for at komme på nettet på alle dine enheder i hjemmet.

Fiberbredbånd er den bedste og hurtigste forbindelse på markedet. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige internetpakker med mange forskellige hastigheder. Så her er du sikker på, at du kan finde den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dit dataforbrug.

Vi tilbyder internet med helt op til 1.000 Mbit hastighed. Så er du godt dækket ind, og hele husstanden kan være koblet på den lynhurtige fiberforbindelse. Og I skal aldrig bekymre jer om, at nettet bliver belastet, eller forbindelsen hakker. Med stabilt og hurtigt internet fra YouSee, får I bredbånd med fart over feltet.

Er du i tvivl om, hvor hurtigt dit internet er i dag?
Tag vores hastighedstest, og find ud af, hvilken download- og upload-hastighed du har på nuværende tidspunkt.

Du er tilsluttet fibernettet via en wi-fi-router eller direkte via et netværkskabel. Når fiberselskabet har gravet fiber-kabler ned i dit område, kan du få fiber på din adresse. For at få fiber skal du bestille fiberbredbånd hos YouSee.

Du kan både koble dig på fibernettet via et netværkskabel eller en trådløs wi-fi-forbindelse via en router.

Vi har samlet et lille overblik over alle fordelene ved at vælge fibernet.

  1. Fibernet giver dig lynhurtige symmetriske download og uploadhastigheder, hvilket gør fibernettet perfekt til dig, der uploader meget enten ved at game online, have skype-samtaler eller dele store filer og billeder.

  2. Du får en personlig forbindelse, der ikke er påvirket af andre brugere i området. Din forbindelse bliver heller ikke langsommere, hvis du bor langt fra en internet-central. Og skovområder, bakker og høje bygninger påvirker heller ikke din fiberforbindelse.

  3. Med fiber får du en forbindelse med stor kapacitet, så I kan være mange på nettet på samme tid. Og forbindelsen er hurtig, uanset om I er på nettet og ser tv samtidig.

Vil du læse mere om fibernet og andre internetteknologier?

Fibernet vs. COAX

Før du kan koble dig på forbindelsen, skal du have besøg af en af vores teknikere, som installerer en fiberboks og et modem. Derefter virker fibernettet, og du kan koble dine forskellige enheder til via en trådløs forbindelse eller direkte via et netværkskabel.

Fibernet installeres ved at grave fiberrør ned i jorden i et område omkring eller tæt på din bolig.

Hvordan kommer fibernet ind i huset?

Fibernettet kommer ind i dit hus fra fiberrør i jorden, som forbindes til din bolig og en fiberboks. En af vores teknikere sørger for at føre de nedgravede fiberrør videre til din bolig, så forbindelsen når ind til fiberboksen hvorfra du kan tilslutte dig til nettet.

YouSee’s router er perfekt til fibernet. Den er endda kåret som markedets bedste router. Og du får selvfølgelig vores testvindende router med i prisen, når du vælger os som udbyder af fiber.

Er du i tvivl, om du skal vælge internet gennem en coax- DSL- eller fiberforbindelse? Læs mere om forskellene mellem de tre forbindelser her.

Coax eller fibernet?

Fibernettet er de internetforbindelser i Danmark med den hurtigste hastighed. Coax er dog en af de mest udbredte former for forbindelser, fordi den leveres gennem tv-antennestikket. Fiber kræver en særlig teknologi, og der skal installeres en særlig boks i dit hjem kaldet en fiberboks.

Fiber vs. DSL

Fiber er væsentlig hurtigere end DSL-forbindelsen, fordi fiber leveres gennem lyslederkabler. DSL-forbindelsen leveres gennem telefonstikket, som langt de fleste har derhjemme. Ligesom coax er DSL-forbindelsen derfor mere udbredt, da den ikke kræver særlige installationer ligesom fiber.

Symmetrisk hastighed

Fiber giver dig en symmetrisk download- og upload-hastighed, mens coax- og DSL-forbindelsen giver dig en asymmetrisk download- og upload-hastighed, hvor du typisk har en højere downloadhastighed.

Pris

Prisen på fiber er højere end prisen på en coax- og DSL-forbindelse. Og så er det ikke sikkert, at du kan få fiber til din bolig, fordi teknologien skal være tilgængelig i dit område. Læs mere om internet fra YouSee.

Er du i tvivl, om du skal vælge fiber eller mobilt internet til hjemmet? Her kan du læse lidt om, hvilke forskelle der er mellem de to forbindelser.

Mobilt internet er en trådløs internetforbindelse via 4G- eller 5G-nettet. Du kan bruge mobilt internet på samme måde, som du kan bruge fibernet. Fx kan mobilt internet levere internet til alle hjemmets enheder via et trådløst modem (med indbygget router). Så kan I game online, streame tv, film og musik, tjekke mails og netbank og alt, hvad I ellers bruger nettet til.

Fart og stabilitet

Fiber giver en meget stabil og lynhurtig forbindelse på op til 1.000 Mbit. Samtidig giver fibernettet en symmetrisk forbindelse, hvor du får samme høje download- og uploadhastighed.

Med mobilt internet får du en lavere hastighed på mellem 17 til 71 Mbit/s for download og mellem 5 og 43 Mbit/s for upload. Her er forbindelsen altså asymmetrisk, ligesom med ’almindeligt’ bredbånd. Mobilt internet bliver nemmere påvirket af bakker, skovområder og høje bygninger, som belaster forbindelsen, så nettet bliver langsommere, og forbindelsen hakker.

Dataforbrug

Med mobilt internet skal du være opmærksom på, at du har en bestemt mængde data, som du kan bruge hver måned. Hvis du bruger alt din data, inden måneden er omme, sænkes hastigheden på dit internet. Med fiber har du ubegrænset data, så du kan bruge nettet så meget, du vil, uden at hastigheden sænkes.

Fleksibilitet

Fordelen ved mobilt internet er, at du kan tage internettet med dig på farten – fx på togturen, bilferien eller i sommerhuset. Du kan ikke tage din fiberforbindelse med dig, fordi den er installeret i hjemmet.

Læs mere om mobilt internet fra YouSee.