Få rabat på fiber i et halvt år

Vi har flere fiberhastigheder at vælge imellem, og lige nu får du fri opstart og 100 kr. i rabat pr./md. de første 6 måneder – Vælg fx vores mest populære hastighed 200/200 Mbit, og få de første 6 måneder til 249 kr./md.

YouSee Mesh Ready

Abonnement

200/200 Mbit

249 kr./md.

De 6 første måneder

Pris pr. md. herefter349 kr.

Fibertilslutning999 kr.0 kr.

Oprettelse299 kr.0 kr.

Forsendelse99 kr.0 kr.

Mesh node pr. md.19 kr.

YouSee Mesh inkluderet

Abonnement

1.000/1.000 Mbit

299 kr./md.

De 6 første måneder

Pris pr. md. herefter399 kr.

Fibertilslutning999 kr.0 kr.

Oprettelse299 kr.0 kr.

Forsendelse99 kr.0 kr.

Mesh inkluderet0 kr.

Få stabilt wifi i hele hjemmet med YouSee Mesh

Oplever du at dit wifi-signal forsvinder, når du bevæger dig ned i kælderen eller besøger toilettet? Så skyldes det formentlig, at din router har udfordringer med at sende wifi-signalet ud i hele hjemmet. Måske bor du i et stort hus, har flere etager, eller vægge lavet af beton? Alle disse faktorer påvirker kvaliteten af dit wifi-signal, men med YouSee Mesh kan du sørge for, at dit wifi når ud i hver en krog!

Læs mere om YouSee Mesh

Indbygget sikkerhed i routeren

- det får du også med til 0 kr.

Det er vigtigt at kunne føle sig sikker og i trygge hænder, når du er på nettet. Derfor har vi indbygget sikkerhed i vores router, så alle dine enheder automatisk er beskyttet mod virus og hacking, når du er på dit wifi.
Du skal ikke installere sikkerhedsprogrammer eller softwarepakker - vores router klarer det hele helt automatisk.

Så nemt er det at få fiber fra YouSee

Opsig dit nuværende fiber internet. Det er hurtigt klaret – se, hvor let det er her.
Ring på 70 70 43 18, eller bestil en opringning. Så ringer en af vores fiberspecialister til dig.
Du får en fremtidssikret og stabil forbindelse og får lige nu op til 1.997 kr. i rabat.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har nu aftaler med langt de fleste fiberselskaber i Danmark og kan derfor nu tilbyde fiberinternet i størstedelen af landet. Og endda til en supergod pris. Er du i tvivl, om du kan få fiber, kan du indtaste din adresse her og få direkte besked.

Lige nu koster det dig ikke noget, hvis du bor i et Norlys-område. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at få fiber installeret i deres hjem, og derfor har vi lavet en aftale med Norlys, der betyder, at du lige nu kan komme i gang for 0 kr. 

Det gør du nemmest ved at bestille en opringning. Så ringer en af vores fiberspecialister til dig inden for 24 timer på hverdage.

Du er også meget velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor du selvfølgelige også kan bestille fiber. 

Vær obs på, at du skal opsige dit nuværende internetabonnement. Men det hjælper vi dig gerne med. Se, hvor nemt det er her.

Vi har 41 butikker spredt ud over hele Danmark, så der er helt sikkert også en butik tæt på dig. Her kan du få personlig betjening og hjælp til alle de spørgsmål, du har. Find din nærmeste butik her.

Du har sikkert allerede internet hos en anden udbyder i dag. Måske har du også fiber. Men det er nemt at skifte til YouSee, og vi guider dig til, hvordan du nemt og hurtigt kan opsige dit nuværende abonnement – læs mere her.

Når du bestiller et fiberabonnement, skal du muligvis have en tekniker ud, der skal etablere fiberforbindelsen eller skifte den fiberboks, du har i forvejen. Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet af en tekniker om det videre forløb, så du er godt klædt på.

Her er et par gode råd til dig, der skal i dialog med en tekniker:

  • Tænk over, hvor du gerne vil have fiberboksen til at sidde i din bolig.

  • Undersøg, om du har nogle forhindringer på din grund, som fx faskiner, olietanke, jordvarme, robotplæneklippere eller lign.

  • Sørg for at rydde plads 1 meter omkring det sted, hvor du har aftalt med teknikeren, at fiberboksen skal sidde.

  • Og husk, at der skal være en myndig person til stede, når teknikeren er på besøg.