Hvilken hastighed har du brug for?

Indtast din adresse, tag testen og find den internethastighed, der passer til dig.

Tag testen

– og se din anbefalede hastighed

Det er nemt at få internet fra YouSee

Vælg den hastighed, du præcis har brug for. Hvis du er i tvivl, kan vores test ovenfor måske hjælpe dig.
Du modtager din nye router med posten. Installér den nemt og hurtigt – eller få os til at gøre det for dig.
Du er online! Nyd dit lynhurtige internet og din nye stabile forbindelse i hele hjemmet.

Saml tv og internet og oplev at alt passer sammen

Saml tv og internet og oplev at alt passer sammen

60 % af danskerne synes, det er vigtigt at samle tv og internet hos samme udbyder*. Når du samler begge dele hos os, kan du være sikker på, at du får den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Vores tv og internet er nemlig testet og optimeret til hinanden, så vi ved, at de passer perfekt sammen. Alt sammen for at give dig den bedste tv- og streamingoplevelse.

Læs mere

* Wilke analyse 2019.

Få stabilt wifi i hele hjemmet med YouSee Mesh

Få stabilt wifi i hele hjemmet med YouSee Mesh

Forsvinder wifi-signalet forsvinder, når du går i kælderen eller besøger toilettet? Så skyldes det formentlig, at din router har udfordringer med at sende dit wifi-signal ud i hele hjemmet. Måske bor du i et stort hus, eller har en bolig på flere etager, eller med vægge lavet af beton? Alle disse faktorer har betydning for kvaliteten af dit wifi-signal, men med YouSee Mesh kan du sørge for, at dit trådløse netværk når ud i hver en krog!

Trådløst internet i topklasse og max hastighed

Trådløst internet i topklasse og max hastighed

Du får en af markedets bedste wi-fi-routere med, når du bestiller internet hos os. Med den er du sikret en god og stabil forbindelse og en fantastisk wi-fi-dækning.

Tilslut nemt din egen router til dit internet eller få en tekniker sendt hjem til dig
Med vores Gør det selv-installation kan du nemt og hurtigt tilslutte din router. Du skal bare følge vores kvikguide – og ellers guider vi dig også gerne over telefonen eller sender en tekniker hjem til dig.

Dækning i hele Danmark

Dækning i hele Danmark

Bor på du på landet eller i byen? Har du en stor 5G mast uden for vinduet? Eller kobber- eller fiberkabler gravet ned i haven? Vi giver dig den bedste internetoplevelse og stabile forbindelse uanset hvad.

Vi dækker nemlig hele Danmark. Ikke kun med butikker og kørende teknikere. Men også med internetteknologi og høje hastigheder. Med fibernet, 5G eller hvad der er det rigtige for dig.

Har du det rigtige internet?

Er du én af dem, der har en forældet løsning? Eller som har en internetforbindelse, der ikke er gearet til dit eller resten af familiens forbrug? Dét der var den rigtige løsning for fem år siden, er det ikke nødvendigvis nu. Vi giver dig derfor – helt uforpligtende – et gratis internettjek. Uanset om du har internet hos os eller ej.

Indtast dit navn og nummer nedenfor. Så ringer vi dig op hurtigst muligt på hverdage mellem 9-17.

Der er sket en fejl,og vi kan ikke vise kontakformularen

Kontakt os her

Oplever du langsomt internet? Få hjælp til din hastighed her

Test din hastighed – tag vores speedtest her

Vil du tjekke, hvilken hastighed du har på din nuværende forbindelse? Med vores hastighedstest kan du tjekke din internethastighed. Vi anbefaler, at du tager testen op til tre gange for at opnå det mest præcise resultat.

Tjek din hastighed

Få bedre trådløst internet i hjemmet med YouSee Mesh

Oplever du, at den trådløse forbindelse ikke når helt ud i alle rum? Med YouSee Mesh kan du få et hurtigere og mere stabilt trådløst netværk i dit hjem. Så kan du og din familie få god dækning i alle hjemmets kroge.

Læs om YouSee Mesh

Kan jeg få hurtigt internet?

Når det kommer til, hvilken internethastighed du har brug for, kommer det an på, hvor meget du bruger internettet - og til hvad. Tjekker du mails, netbank og logger på Facebook engang imellem, har du ikke brug for lige så hurtigt internet, som hvis du gamer, streamer og har mange trådløse enheder koblet på forbindelsen.

Billigt internet med masser af fordele

Vi tilbyder forskellige hastigheder til forskellige priser. Men en ting er sikkert – du får altid dit abonnement til en rigtig god pris - og med masser af fordele inkluderet. Uanset hvilken type internet, du vælger. Tjek, hvilke hastigheder vi kan tilbyde på din adresse længere oppe på siden – og bestil dit internet allerede i dag.

Bestil internet

Ofte stillede spørgsmål

Du kan være koblet på nettet via forskellige former for internet med et abonnement hos YouSee - fx coax og fiber. Det er forskelligt, hvilket internet du kan få på din adresse. Det afhænger nemlig af, hvilken teknologi, der er tilgængelig i det område, hvor du bor. Indtast din adresse ovenfor, og tjek om du kan få coax eller fiber. Læs om de forskellige typer internet her.

Coax er internet gennem tv-stikket
Med en coax-forbindelse er du tilkoblet nettet via kabel-tv-stikket. Som regel kan du få højere hastigheder gennem coax-forbindelsen, end hvis du anvender DSL-forbindelsen. Men det er ikke sikkert, at du kan få coax-forbindelsen på din adresse, da den ikke er ligeså udbredt som DSL-forbindelsen i Danmark.

Fiber er internet via lyslederkabler
Med en fiber-forbindelse bliver internettet leveret via lyslederkabler. Internet via fiber giver nogle af de hurtigste hastigheder på markedet. Men det er ikke alle husstande i Danmark, som kan modtage internet via fiber-forbindelsen.

Mobilt internet
Mobilt internet er internet med simkort, hvor du kan koble dig til forbindelsen uden telefonstik, tv-kabel eller lyslederkabler. Mobilt internet er lidt anderledes end almindeligt bredbånd, hvor du får forbindelsen leveret via kabler.

Med mobilt internet sætter du et simkort, en lille USB-nøgle eller en trådløs router i og logger på forbindelsen fra din pc, tablet eller mobil – præcis som du kender fra det mobile netværk på din telefon. Fordelen ved mobilt internet er, at du kan tage forbindelsen med

Læs mere om fiber vs. coax

Det billigste internet varierer efter hvilken teknologi, vi leverer i dit område. Indtast din adresse for at se prisen på det det billigste internet, vi kan tilbyde i dit hjem.

Og vores internetabonnementer giver dig også masser af fordele inkluderet i prisen, så du sparer eventuelle ekstra omkostninger. Fx får du helt automatisk en sikkerhedspakke og en wi-fi-router.

Du kan selvfølgelig vælge mellem mange andre abonnementer til forskellige priser. Vi har også ofte tilbud på udvalgte abonnementer på hjemmesiden, så du kan slå til og få en rigtig god pris på din internetforbindelse.

Hos YouSee tilbyder vi forskellige abonnementer til forskellige priser. Måske er du på jagt efter det billigste internet? Eller måske leder du efter en hurtigere internetforbindelse, end den du har i dag?

Uanset hvilken type internet, du har brug for, har vi et tilbud, der passer perfekt til dine behov og din økonomi.

Få et overblik over vores internetpriser.Der er ikke ét endegyldigt svar på, hvilken internethastighed, der er den bedste. Hastigheden på dit internet skal matche dit behov. Bruger du fx internettet til at læse og sende mails og tjekke netbank, kan du nøjes med en internetforbindelse med en lavere hastighed. Men hvis du bruger dit internet til fx til gaming og til at streame film, tv og musik, og hvis I har en masse elektroniske produkter koblet på nettet, kræver det en hurtigere internetforbindelse.

Hastigheden på dit internet er målt i Mbit, og det er antallet af Mbit i sekundet der afgør, hvor hurtig din forbindelse er. Så når du skal beslutte dig for, hvor mange Mbit du skal have i din internetforbindelse, skal du først og fremmest overveje, hvor hurtigt internet du har brug for derhjemme.

Bruger du internettet til at læse og sende mails, tjekke din netbank og gå på de sociale medier behøver du ikke lige så mange Mbit, som hvis du bruger internettet til gaming, streaming eller har mange smart home løsninger.

Du skal vælge YouSee som din internetudbyder, fordi vi tilbyder en lynhurtig og stabil forbindelse med masser af fordele – perfekt til streaming og til gaming.

Du får markedets bedste wi-fi-router med - og du kan få hjælp til opsætningen af vores dygtige eksperter og teknikere.

Du får også en sikkerhedsløsning med i prisen, så du og resten af familien trygt kan surfe på nettet. Vores sikkerhedsløsning ligger i routeren, og advarer dig hvis du besøger usikre hjemmesider og beskytter dig mod hackerangreb.

YouSee er blandt markedets bedste udbydere af internet. Vi tilbyder lynhurtigt og stabilt bredbånd til gode priser.

Vi dækker hele Danmark og hjælper dig med at finde den rette løsning. Så uanset hvilken type forbindelse, du har brug for, kan vi give dig et godt tilbud. Hvad enten du skal have internet til hjemmet, internet til sommerhuset, internet til lejligheden eller internet til campingvognen hjælper vi dig med at finde den bedste løsning, der kan dække dit behov.

Ja, man kan sagtens være flere koblet på internettet samtidigt med en trådløs router fra YouSee. Så kan alle i husstanden være online – og du kan også koble smart-tv, køkkenudstyr, lys, højttalere og meget mere på nettet samtidig.

I daglig tale er der er ingen forskel på bredbånd og internet. Det er to forskellige ord, som vi bruger for den samme teknologi.

Er du i tvivl om du skal vælge almindeligt internet enten via coax eller fiber eller mobilt internet?

Mens coax og fiber er internet igennem forskellige kabler, er mobilt internet internet gennem mobilnetværket. Der er fordele og ulemper ved begge forbindelser.

Mens du kan tage mobilt internet med dig overalt - i sommerhuset, på båden, i toget - har du en maksimum dataforbrug. Coax og fiber kan du ikke tage med dig – men her er forbindelsen ubegrænset, og du kan bruge så meget data, du har brug for.

Læs om de forskellige teknologier i menuen Hvilket internet kan jeg få på min adresse? Her forklarer vi om de forskellige typer internet, vi tilbyder.