Få lynhurtigt 5G med YouSee

TDC NET har lanceret det nye 5G-netværk i Danmark. Og det betyder, at du kan opleve endnu hurtigere og stabilt internet på din mobil.
Med et abonnement fra YouSee kan du opleve lynhurtige 5G-hastigheder. Læs meget mere om 5G og alle fordelene her på siden.
Vil du også opleve det nye mobilnetværk? Så skal du have en 5G-mobil og et mobilabonnement inkl. 5G.

Hvad er 5G?

5G er fremtidens mobilnetværk, som er endnu hurtigere end det nuværende 4G-netværk.
Du kan blive en af de første i Danmark til at opleve det nye 5G-mobilnetværk hos YouSee. Det betyder, at du får en endnu hurtigere internetforbindelse på mobilen, når du surfer, gamer og streamer.

Hvor hurtigt er 5G?

5G er meget hurtigere end det nuværende 4G-netværk. Det betyder, at du vil mærke markant forbedring på hastigheden i forhold til det nuværende 4G-netværk.

De nye iPhone 12 er klar med lynhurtigt 5G

Oplev lynhurtigt 5G på de nye iPhone 12 fra Apple i 2020. Apple har iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max - alle med fremtidens mobilnetværk. Læs alt om den nye iPhone 12

5G Speed - Oplev 5G først i Danmark med YouSee

5G-dækning i Danmark

Du kan opleve det lynhurtige 5G-netværk allerede nu. 5G dækker nemlig mere end 80% af alle, der bor i Danmark. Du skal bare have en 5G-mobil og et abonnement fra YouSee inkl. 5G. Det betyder, at du ikke mister forbindelsen, når du er til koncert, på festival eller befinder dig andre steder, hvor der er mange mennesker samlet.

Fremtiden starter med 5G

Hele 80% af alle jer, der bor i Danmark kan allerede nu opleve 5G-hastigheder i store dele af landet. Og i slutningen af året kommer 5G-netværket ud til op imod 90% af alle, der bor i Danmark.
Se hvor du får bedste dækning med 5G i Danmark på TDC NETs dækningskort på daekning.tdc.dk.

Oplev 5G-hastigheder først med YouSee

Det bliver endnu hurtigere...

Det bliver endnu hurtigere...

… når du fx downloader musik, eller streamer din yndlingsfilm på din 5G-mobil

Forestil dig at downloade en film i HD på et par sekunder. Streame indhold, uden det hakker. Dele filer uden forsinkelser. Det bliver virkelighed, så snart 5G går i luften.

Sådan får du 5G oplevelsen

For at få den fulde 5G oplevelse skal du have et YouSee mobilabonnement med 5G  - det får du fra 199,-/md. Du skal også bruge en 5G-mobil. Se udvalget af 5G-mobiler her.
Sådan får du den fulde 5G oplevelse
Motorola Edge 5G

Lynhurtig og prisvenlig 5G-mobil

Motorola Edge er en prisvenlig mobil med specifikationer i topkvalitet. Du får nemlig en lang række af markedets mest populære specifikationer - et godt skærmbillede, 64 MP kamera, lang batteri levetid, hurtig opladning og 5G-teknologi.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Hvorfor nøjes, når du kan gå all in på 5G?

Anmelderrost 5G-mobil til dig!

Samsung Galaxy S20 Ultra er blevet kåret til bedst-i-test af Forbrugerrådet Tænk. Du får et imponerende skærmbillede på 6,9" store Dynamic AMOLED-skærm med HD+ opløsning, 5000 mAh-batteri, hurtigopladning, 1 TB intern hukommelse og Samsungs bedste kamera setup med et bagkamera på 108 MP og DepthVision. Og du får selvfølgelig også en 5G-mobil, så du kan opleve de lynhurtige 5G-hastigheder med YouSee.

Mobilabonnementer med 5G fra YouSee

Få et abonnement med 5G hos YouSee

Køb et mobilabonnement med 5G og få masser af fordele inkluderet i prisen. Og med en 5G-mobil vil du opleve det lynhurtige mobilnetværk.
Med et mobilabonnement inkl. 5G får du også roaming i 48 lande og YouSee Musik med over 60 millioner musiknumre. Så kan du bruge din mobil, når du rejser. Og du kan lytte til al den musik, du vil.

Danmarks bedste mobilnet. Først med 5G.

Nyd Danmarks bedste mobilnetværk

- først med 5G

Med YouSee er du på Danmarks bedste 4G-mobilnetværk – nemlig TDC NETs. Og fra 7. september kan du opleve endnu hurtigere hastigheder på mobilen, når Danmarks bedste mobilnetværk åbner for 5G signalet i store dele af Danmark.

TDC NET har nemlig sideløbende med arbejdet med 5G givet 4G mobilnetværket et markant løft, så størstedelen af Danmark oplever forbedret kvalitet.

5G giver fremtidens teknologi et skub - så vi får mere data i dagligdagen

Internet of Things

Internet of Things (IoT) - en verden af smarte løsninger

Vi får efterhånden flere og flere smarte løsninger i hjemmet, der gør hverdagen meget nemmere. Fx højttalere, køkkenudstyr og lys, du alt sammen kan styre direkte fra mobilen. Alle disse Smart Home-løsninger kræver en god og hurtig forbindelse til internettet. Med 5G kan du koble endnu mere smart udstyr til hjemmet på forbindelsen og være klar til endnu flere smarte løsninger i fremtiden.

Hvornår kommer 5G til Danmark?

Allerede nu – YouSee er først med 5G i Danmark. Hele 80% af alle jer, der bor i Danmark kan nu opleve fremtidens mobilnetværk.

Hvem udbyder 5G?

Du kan få 5G med et mobilabonnement hos YouSee. Du kan nemlig få 5G med i en række af vores abonnementer. Du kan allerede nu se, hvilke af vores abonnementer, der er klar til 5G-mobilnetværket.
Bestil et YouSee abonnement med 5G.

Hvordan får jeg 5G?

For at få 5G skal du vælge et YouSee mobilabonnementer inkl. 5G. Alle abonnementer inkl. 5G inkluderer fri tale, sms/mms og masser af data. Alt sammen til en rigtig god pris.
Du kan opleve de lynhurtige 5G-hastigheder med YouSee allerede nu. Du får 5G med i dit mobilabonnement fra 199,-/md. Så er det op til dig, hvilken mobil du vil vælge.
Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Hvor er der 5G i Danmark?

5G-mobilnetværket er åbnet. Hele 80% af alle jer, der bor i Danmark kan allerede nu opleve det lynhurtige mobilnetværk. Og i slutningen af året vil op mod 90% af Danmarks befolkning kunne komme på 5G-nettet med en 5G-mobil og et YouSee mobilabonnement inkl. 5G.

Hvad bruges 5G til?

5G er fremtidens mobilnetværk og bruges til at levere lynhurtigt internet til din 5G-telefon.
5G er fremtidens mobilnetværk, og giver dig lynhurtige hastigheder på din mobil, så du kan streame, game og surfe løs – helt uden bekymringer.
Fremtiden er nær, for 5G kan også levere internet til trådløse højttalere, køkkenudstyr, vaskemaskiner, lys og andre Smart Home-løsninger.

Hvordan virker 5G?

5G virker ved at forbinde din mobil til internettet. Det kræver bare, at du har en 5G-mobil og et 5G-abonnement.
På samme måde som på 4G-netværket kobler du din smartphone til mobilnetværket fra en indbygget antenne i mobilen til mobilmasterne, som sender signal til din telefon.

Er 5G farligt?

Ifølge Sundhedsstyrelsen er 5G hverken farligt eller sundhedsskadeligt. Forskning på området viser, at der ikke er en særlig risiko forbundet med 5G-teknologien. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har Energistyrelsen fastsat regler for radiobølger og stråling.
Hos YouSee og TDC NET overholder vi selvfølgelig alle retningslinjer og grænseværdier, der er for stråling i Danmark. Og strålingen i forbindelse med 5G-nettet vil ligge langt under de grænseværdier, vi har i dag.

Hvem laver 5G i Danmark?

TDC NET står for at bygge og udvikle 5G i Danmark. Og med hjælp fra Ericsson, er de to firmaer ved at udvikle 5G i Danmark.
Danmarks bedste mobilnetværk leveres af TDC NET – og det er dét mobilnetværk du er på, med YouSee mobilabonnement.

Hvordan bygges 5G?

5G bygges ved at opgradere de eksisterende antennemaster. Og udbygge radionetværksinfrastrukturen med ny teknologi i landets kommuner.