Hvor hurtigt bredbånd kan du få?

  Allerede kunde?

  Du får meget mere end lynhurtigt bredbånd

  Det bedste wi-fi modem med billigt bredbånd fra YouSee

  Bedste wi-fi modem

  Kundeservicemedarbejder hjælper med oprettelse af YouSee Bredbånd

  1.700 hjælpere

  Familie surfer sikkert på internettet med en sikkerhedspakke fra YouSee

  Online sikkerhed

  Op til

  1000/100 Mbit

  Min. hastighed 900/90 Mbit

  499,- pr. md.

  • Oprettelse 299,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 3.392,-
  Spar 847,-
  Tilbud slutter om -23 dage
  Op til

  500/60 Mbit

  Min. hastighed 450/50 Mbit

  449,- pr. md.

  • Oprettelse 0,- 299,-
  • Forsendelse 0,- 99,-
  • Første måned 0,- 449,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.245,-
  Op til

  300/60 Mbit

  Min. hastighed 280/50 Mbit

  399,- pr. md.

  • Oprettelse 299,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.792,-
  Spar 717,-
  Tilbud slutter om -23 dage
  Op til

  100/20 Mbit

  Min. hastighed 80/10 Mbit

  319,- pr. md.

  • Oprettelse 0,- 299,-
  • Forsendelse 0,- 99,-
  • Første måned 0,- 319,-
  Mindstepris 6 mdr. 1.595,-
  Op til

  50/10 Mbit

  Min. hastighed 35/5 Mbit

  279,- pr. md.

  • Oprettelse 299,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.072,-
  Tilbuddet med oprettelse, forsendelse og første måned til 0 kr. gælder tom. 21/5-19 for nye kunder, som bestiller 100/20 eller 500/60 Mbit bredbånd. 6 mdr. binding. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Nogle steder forudsættes YouSee Tv. Levering forudsætter brugbar ledningsvej og stik på adressen. Priser for teknikerinstallation og gravning findes på yousee.dk/priser. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Se yousee.dk/bredbaandsfakta
  Det bedste wi-fi modem

  Det bedste wi-fi modem

  Der følger altid et modem med, når du bestiller bredbånd hos os - men ikke et hvilket som helst modem. Et modem af høj kvalitet giver dig den bedste og mest stabile forbindelse. En test af syv forskellige modemmer viser, at vores modem samlet set performer bedst. Det er vi superstolte af.

  Test af 7 modemmer hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wi-fi-signalets udstråling og wi-fi-hastigheden på up- og download. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klient og modem. Vores modem performer samlet set bedst i sammenligningen.Læs rapporten her

  1.700 hjælpere

  Det er rart at vide, at hjælpen er lige ved hånden, hvis du har spørgsmål. Vi har både Danmarks største kundeservice og det største hold af teknikere. Og hele 44 fysiske butikker, hvor du kan kigge forbi og få råd og vejledning over en kop kaffe.

  1.700 hjælpere
  Online sikkerhed

  Online sikkerhed

  Det er vigtigt, at du og din familie kan færdes trygt på nettet. For når først dine personlige billeder er væk, og din netbank er blevet hacket, er det for sent. Derfor følger vores prisvindende sikkerhedspakke altid med, når du bestiller bredbånd. Den kan bl.a. beskytte børnene på nettet og indeholder fx et effektivt antivirusprogram.

  Få masser af valgfrie fordelee

  Vælg mellem en lang række fordele som fx Bookmate, C More, premierefilm og meget mere.

  Nyhed

  Hybrid Bredbånd

  Er en unik løsning til dig der bor i et område hvor dækningen ikke er i top

  Værd at vide om bredbånd

  Bestil dit bredbånd nu

   Eller er du allerede kunde?

   Hvad er bredbånd fra YouSee?

   YouSee giver dig lynhurtigt internet – faktisk kan over 1 mio. husstande få 1.000 Mbit. Men en god forbindelse er meget mere end hastighed. Det handler også om, at du får det bedste wi-fi-modem, så din forbindelse ikke hakker. At du kan få hjælp fra mere end 1.700 medarbejdere, hvis teknikken driller. Og at et sikkerhedscenter arbejder for, at du har en sikker forbindelse.

   YouSee Bredbånd er internet med lynhurtig hastighed. Og vi leverer bredbånd på flere forskellige måder: via kabel-tv-nettet (coax), telefonstikket (DSL) og fibernettet. Derudover tilbyder vi også både Mobilt Bredbånd og Hybrid Bredbånd, der begge er rigtig gode løsninger til sommerhuset – og til dig, der bor et sted i landet, hvor bredbåndsforbindelsen via telefonstikket ikke giver dig en hurtig nok forbindelse.

   Vores udvalg af bredbånd gør med andre ord, at hele Danmark kan få en hurtig internetforbindelse. Bl.a. fordi vi har udskiftet det traditionelle og langsomme ADSL og har erstattet det med moderne teknologier – til din fordel. Med YouSee Bredbånd kan du derfor altid vælge gode download- og uploadhastigheder på en stabil og sikker internetforbindelse.

   Ovenfor kan du se hastighederne (Mbit) på alle vores internetabonnementer. Husk, at indtaste din adresse for at få vist, præcis hvilke hastigheder du kan få, hvor du bor. Dine valgmuligheder afhænger nemlig af, hvilken teknologi du har på din adresse – altså om du har coax, DSL eller fiber.

   Vi tilbyder både en nem Gør Det Selv-løsning, hvor du selv installerer dit bredbånd. Det gør du ved at koble det medfølgende modem til stikket i dit hjem. Du har også mulighed for at bestille en tekniker, som hjælper dig med at installere din nye internetforbindelse. Vælger du at gøre det selv, sørger vi naturligvis for, at du får en vejledning, så du kan se, præcis hvordan du skal gøre.

   Wi-fi – Trådløst internet til hele familien

   Med hurtigt bredbånd fra YouSee kan I være online på flere computere, mobiler og tablets på samme tid. Vi leverer nemlig en trådløs router som tilbehør til jeres nye internetforbindelse, så kan I være på internettet på alle jeres enheder i flere rum.

   Med bredbånd og en trådløs router fra YouSee får du en stabil internetdækning til hele familien. Med vores lynhurtige hastigheder på op til 1.000 Mbit kan du streame film og tv-serier på en enhed, samtidig med at resten af familien surfer på internettet på jeres andre enheder.

   Med trådløst bredbånd fra YouSee bliver du altså også fri for at bakse med et virvar af kabler – hos os får du trådløst internet.

   Hvis du bor i en stor bolig, kan YouSee WiFi Booster få boostet din wi-fi-forbindelse, så du og din familie kan få god wi-fi-dækning i alle hjemmets kroge.

   Læs mere

   Få hjælp - hvordan sætter jeg mit bredbånd op

   Bredbånd fra YouSee er nemt og hurtigt at oprette og installere. Du modtager dit modem inden for 2 dage efter oprettelsen. Herefter hjælper vi dig gennem de enkle trin. Du får altså hjælp til at koble dig til din nye internetforbindelse på få minutter. Du slipper også for at fumle med et virvar af kabler - når du bestiller bredbånd fra YouSee, får du en trådløs router med i prisen. På vores hjemmeside kan du finde svar på eventuelle spørgsmål om din bredbåndsforbindelse. Foruden hjælp til opsætningen af dit nye bredbånd, kan du også få gode råd til din wi-fi-forbindelse. Du kan fx læse om, hvordan du finder det bedste sted at placere din wi-fi-router, så du får den bedste trådløse forbindelse i flere rum. Sidst men ikke mindst kan du også få hjælp af vores dygtige kundeservicemedarbejdere på 70 70 40 40.

   Få hjælp til opsætning

   Hvad koster bredbånd fra YouSee?

   Hos YouSee får du billigt bredbånd. Prisen på bredbånd hos YouSee varierer efter, hvor hurtig forbindelsen er. Her på siden kan du se vores priser og tilbud på bredbånd. Uanset hvilken upload- og downloadhastighed, du vælger, får du altid bredbånd til skarpe priser på TDC’s hurtige og stabile netværk. Sidst, men ikke mindst, får du også en masse unikke fordele med i prisen.

   Hos os betaler du for din internetforbindelse hver tredje måned, og det er nemt og hurtigt at oprette et internetabonnement hos os. Bestil bredbånd fra YouSee allerede i dag. Hos os får du meget mere end bare en internetforbindelse. Længere nede på siden kan du læse om alle de fordele, du får med en internetforbindelse fra YouSee.

   Skal jeg vælge det billigste bredbånd?

   Pris er for mange afgørende for, hvilken type bredbånd de vælger. Men det er vigtigt at overveje, hvad du skal bruge dit bredbånd til - og hvor mange I skal være på forbindelsen på samme tid. Er I en familie, hvor flere streamer f.eks. Netflix, HBO eller YouTube på tv og tablets? Så er det vigtigt, at hastigheden er optimal for jer alle sammen. Streamer I Netflix i HD-kvalitet, skal I regne med min. 5 Mbit. Streamer I i Ultra HD, anbefaler vi minimum 25 Mbit.

   Er I flere der streamer samtidig? Så har I brug for en hurtig og stabil bredbånds-forbindelse. Bruger du eksterne services til online backup, bør du også overveje en højere uploadhastighed. Bredbåndsforbindelsen er ikke det eneste, der skal være i orden – det kræver også et godt modem med et godt wi-fi. Og du bør også tænke på sikkerheden, når du er online. Vi leverer Danmarks bedste wi-fi-modem – og du får også sikkerhed med i prisen. Hos YouSee sikrer vi dig billigt bredbånd med optimal hastighed og sikkerhed.

   Du får mange unikke fordele med billigt bredbånd fra YouSee

   Med internet fra YouSee får du en lang række fordele. Du får blandt andet en sikkerhedspakke, en stabil dækning, en trådløs router, hjælp til oprettelse og installation og ekspertviden fra DK’s største kundeservice og meget mere.

   Er du på udkig efter billigt bredbånd? Og sætter du pris på en hurtig og stabil internetforbindelse til hele familien? Så har vi helt sikkert en forbindelse, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af hastigheder til billige priser, hvor alle kan være med. Hos os kan du faktisk få markedets hurtigste bredbåndsforbindelse på helt op til 1.000 Mbit. Er du i tvivl om, hvor mange Mbit du har brug for? Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge netop den hastighed, der passer til dine internetvaner.

   Sidst men ikke mindst får du mulighed for at deltage i en lang række eksklusive oplevelser. Blandt andet kan du komme med til koncerter, akustiske live-sessions og Meet’n’Greets med de største kunstnere fra DK og udlandet. Vælger du YouSee som udbyder af din bredbåndsforbindelse, får du meget mere end bare hurtigt internet. I boksene ovenfor kan du læse meget mere uddybende om hver enkelt fordel.

   Hvordan bestiller jeg bredbånd fra YouSee?

   Det er nemt at bestille bredbånd fra YouSee – du skal blot taste din adresse her på siden, for at få en oversigt over hvilken type forbindelse, vi kan levere på din adresse. I oversigten får du også hjælp til at vælge den hastighed, der passer bedst til dine behov.

   Vi tilbyder forskellige hastigheder til forskellige priser. Prisen pr. måned afhænger af den hastighed, du vælger.

   Gå op til toppen af siden og skriv en adresse og få overblik over vores aktuelle tilbud og priser på internet til dig på din adresse - og bestil bredbånd i dag!

   Få bredbånd med sikkerhedspakke og høje hastigheder

   Hos YouSee vægter vi din online sikkerhed højt. Med vores bredbåndsprodukter behøver du ikke bekymre dig om at miste dine personlige data eller at blive udsat for hackerangreb, når du og familien færdes på nettet. Vi tilbyder en sikkerhedspakke, der sikrer dig og hele familien mod cyberkriminalitet.

   Med YouSee som internetudbyder og et af vores trådløse modemmer, får du også stabilt bredbånd med gode upload- og downloadhastigheder, som kan holde til, at hele familien er på internettet på samme tid.

   Hos os kan du vælge mellem et bredt udvalg af hastigheder - vi kan faktisk levere helt op til 1.000 Mbit, som er markedets hurtigste hastighed. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvor mange Mbit du skal bruge? Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken hastighed der passer til dig.

   Du får et modem med indbygget trådløs router og op til 5 private mailadresse med i prisen

   Foruden hurtige hastigheder og stabil forbindelse tilbyder vi dig også den bedste blanding af unikke fordele inkluderet i prisen. Du får blandt andet en trådløs router med i dit modem, så du kan gå på internettet via wi-fi-forbindelse på alle dine enheder.

   Vi tilbyder dig også op til 5 private mailadresse med tilhørende mailkonto. Med YouSee Mail får du ingen reklamer, og du kan komme til dine mails via Outlook, tablet og mobil.

   Du kan også få mobilt bredbånd hos YouSee

   Hos os kan du også få mobilt bredbånd på DK’s bedste 4G-netværk til en rigtig god pris. Så kan du tage dit internet med dig alle steder. Mulighederne er mange med mobilt bredbånd fra YouSee - tag dit internet med på weekendturen til sommerhuset, på stranden eller i toget. Med mobilt bredbånd fra YouSee kan praktisk talt surfe på nettet og streame film og tv-serier hvor som helst, når som helst.

   Mobilt bredbånd er trådløst internet som fungerer via et lille mobilt modem med USB-stik, som leverer internet til din computer. Det lille modem, som du kobler til din computer via USB-stikket modtager de trådløse internetsignaler via et simkort. Med mobilt bredbånd kan du være online på farten på Danmarks bedste 4G-netværk, så du kan se film og tv-serier både derhjemme og på togturen - helt uden at forbindelsen hakker.

   Vi har forskellige typer af mobilt bredbånd til forskellige priser. Prisen pr. måned for mobilt bredbånd varierer efter, hvor mange GB data du vil have med i dit abonnement. Med mobilt bredbånd får du et internet, du kan tage med dig på farten - og så er det hurtigt og stabilt, fordi det kører på TDC’s lynhurtige og stabile mobilnetværk.

   https://yousee.dk/mobilt-bredbaand/overblik.aspx

   Hybrid Bredbånd giver dig hurtigere og mere stabilt internet

   Oplever du ofte, at dit internet er langsomt, og forbindelsen falder ud? I Danmark har vi generelt hurtigt og stabilt internet. Men i nogle områder af landet kan du opleve, at internettet hakker, når du fx streamer film. Det problem er Hybrid Bredbånd sat i verden for at løse. For vi vil gerne sikre, at alle husstande i Danmark har en god forbindelse.

   Hybrid Bredbånd giver dig hurtigere og mere stabilt internet ved at kombinere internettet fra dit telefonstik (DSL) med det mobile netværk (4G). Det giver din forbindelse et boost, så du og din familie får meget bedre mulighed for at streame film, musik og tv, uden forbindelsen hakker.

   Det er supernemt at få Hybrid Bredbånd. Du får et hybridmodem, der selv kombinerer de to signaler (DSL og 4G), så du får mere fart på dit internet.

   Læs mere om Hybrid-bredbånd

   Få fibernet til skarpe priser

   Du kan få fibernet med tårnhøje hastigheder på helt op til 1.000 Mbit. Fiber er markedets hidtil bedste bredbånd til streaming af musik, film og tv. Og fibernet er også perfekt til dig, der har elektronisk udstyr derhjemme, som er koblet til nettet. Fx trådløse højttalere, tv, køleskab osv.

   Fibernet er det bedste og hurtigste bredbånd via lyslederkabler i stedet for almindeligt bredbånd, hvor du får internet via telefonstik eller kabel-tv-nettet. Og det betyder, at internettet bliver fragtet med lysets hastighed, så du kan sende og modtage data med samme hurtige hastighed på din internetforbindelse.

   Med lynhurtigt fibernet kan I være mange på nettet på samme tid helt uden, at forbindelsen bliver langsom. Så kan hele familien være streame film, tv og musik samtidig med, at I kan have alle hjemmet trådløse produkter kørende.

   Få hjælp til oprettelse og installation - og svar på alle dine spørgsmål

   Det er nemt og hurtigt at og bestille bredbånd hos YouSee. Elsker du gør-det-selv løsninger, eller foretrækker du teknikerhjælp til oprettelsen af din nye bredbåndsforbindelse?

   Vi har 1.200 teknikere, der står klar til at hjælpe dig med at installere dit bredbånd. Du kan også benytte dig at vores online selvbetjening, hvor du finder hjælp til installation, gode tips og videoer, der viser dig, hvordan du opsætter dit bredbånd.

   https://kundeservice.yousee.dk/bredbaand/opsaetning/installer-router

   Test din bredbåndshastighed

   Tag vores hastighedstest og se, hvor hurtig din nuværende internetforbindelse er.

   Test min bredbåndshastighed

   Se, hvilke hastigheder du kan få på din adresse

   Hvilken hastighed du kan få afhænger af, hvor du bor. Gå til toppen af siden, indtast din adresse og få svar på, hvor hurtigt bredbånd du kan få.