Hvad er YouSee WiFi Extender?

Billede 1

Vær opmærksom på at vi ikke sælger Wi-fi Extenderen længere. Vi har et bedre produkt, Wi-fi Boosteren, som du kan leje til en lav månedlig ydelse. Klik her for mere information.

Der kan være flere grunde til et dårligt signal i hjemmet. Med en YouSee wi-fi Extender kan du få bedre trådløs dækning i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning.

Der kan dog også være nogle årsager til dårlig signal, som YouSee wi-fi Extender ikke kan løse.

Du kan læse mere om, hvordan du løser problemet med ustabil eller ingen internetforbindelse her.

Skal du installere din wi-fi Extender?

Specifikationer om WiFi Extender

YouSee wi-fi Extender kommer med den nyeste wi-fi-standard på markedet – 2,4 og 5 GHz AC. Det øger stabiliteten og forbedrer rækkevidden på dit trådløse signal. De fleste

modemmer og extendere bruger kun 2,4 GHz-frekvensbåndet, mens extenderen fra YouSee også bruger det bredere og bedre 5 GHz-frekvensbånd.

Det giver dig et trådløst signal, som er mindre påvirket af forstyrrelser. Desuden kan du sætte denne enhed op i dit hjem lige der, hvor du har størst problemer med wi-fi-signalet.

Du kan både bruge YouSee wi-fi Extender som wi-fi repeater eller som wi-fi access point (AP). En wi-fi repeater er en relæstation eller forlænger, der kan videresende det trådløse signal. Den opsamler det trådløse netværk og laver et nyt trådløs netværk. Som wi-fi acces point bliver extenderen kablet sammen med routeren. Dermed bliver den fulde wi-fi båndbredde tilgængelig på det nye sted.

Tekniske specifikationer

Generelt

Dual band 11ac — 2x2 MIMO
Understøtter AP og repeater mode

Wi-fi Interface

802.11a/b/g/n/ac

Hastighed

2.4 GHz:
Up to 300 Mbps

5 GHz:
Up to 866.7 Mbps

LAN

1 x 10/100 Mbps LAN Port

Security

WPA-PSK(AES)
WPA2-PSK(AES)
WEP64bit
WEP128bit

YouSee wi-fi Extender transmitterer ved en frekvens på 5 GHz. Det gør, at wi-fi-signalet er mindre påvirket af eksempelvis wi-fi fra naboer.
Nogle enheder er dog ikke klar til den hurtige frekvens på 5 GHz. Derfor kan YouSee wi-fi Extender også forbinde enheder på 2,4 GHz, så de ældre enheder også kan drage fordel af det forbedrede signal.

Vi anbefaler, at du forbinder dit YouSee modem til YouSee wi-fi Extender med et ethernet-kabel. Det vil nemlig give dig en hurtigere trådløs forbindelse fra dine enheder til extenderen.