YouSee hjælp

Hvad er YouSee WiFi Extender?

Billede 1

Vær opmærksom på at vi ikke sælger Wi-fi Extenderen længere. Vi har et bedre produkt, Wi-fi Boosteren, som du kan leje til en lav månedlig ydelse. Klik her for mere information.

Der kan være flere grunde til et dårligt signal i hjemmet. Med en YouSee wi-fi Extender kan du få bedre trådløs dækning i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning.

Der kan dog også være nogle årsager til dårlig signal, som YouSee wi-fi Extender ikke kan løse.

Du kan læse mere om, hvordan du løser problemet med ustabil eller ingen internetforbindelse her.

Skal du installere din wi-fi Extender?Specifikationer om WiFi Extender

YouSee wi-fi Extender kommer med den nyeste wi-fi-standard på markedet – 2,4 og 5 GHz AC. Det øger stabiliteten og forbedrer rækkevidden på dit trådløse signal. De fleste

modemmer og extendere bruger kun 2,4 GHz-frekvensbåndet, mens extenderen fra YouSee også bruger det bredere og bedre 5 GHz-frekvensbånd.

Det giver dig et trådløst signal, som er mindre påvirket af forstyrrelser. Desuden kan du sætte denne enhed op i dit hjem lige der, hvor du har størst problemer med wi-fi-signalet.

Du kan både bruge YouSee wi-fi Extender som wi-fi repeater eller som wi-fi access point (AP). En wi-fi repeater er en relæstation eller forlænger, der kan videresende det trådløse signal. Den opsamler det trådløse netværk og laver et nyt trådløs netværk. Som wi-fi acces point bliver extenderen kablet sammen med routeren. Dermed bliver den fulde wi-fi båndbredde tilgængelig på det nye sted.


Tekniske specifikationer

Generelt

Dual band 11ac — 2x2 MIMO
Understøtter AP og repeater mode

Wi-fi Interface

802.11a/b/g/n/ac

Hastighed

2.4 GHz:
Up to 300 Mbps

5 GHz:
Up to 866.7 Mbps

LAN

1 x 10/100 Mbps LAN Port

Security

WPA-PSK(AES)
WPA2-PSK(AES)
WEP64bit
WEP128bit


YouSee wi-fi Extender transmitterer ved en frekvens på 5 GHz. Det gør, at wi-fi-signalet er mindre påvirket af eksempelvis wi-fi fra naboer.
Nogle enheder er dog ikke klar til den hurtige frekvens på 5 GHz. Derfor kan YouSee wi-fi Extender også forbinde enheder på 2,4 GHz, så de ældre enheder også kan drage fordel af det forbedrede signal.

Vi anbefaler, at du forbinder dit YouSee modem til YouSee wi-fi Extender med et ethernet-kabel. Det vil nemlig give dig en hurtigere trådløs forbindelse fra dine enheder til extenderen.Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?