Sikkerhed på en helt ny måde

Med internet fra YouSee får du indbygget sikkerhed direkte i din router. Det betyder, at vi beskytter dine enheder når du er på internettet, uanset om det er via din pc, mobil, eller din spilkonsol, så længe du er indenfor hjemmets fire vægge. Vores innovative løsning giver dig automatisk beskyttelse fra dag 1 uden, at du skal foretage dig noget som helst.

Kræver internet gennem:

Mit Internet-app

Nyhed – Mit Internet-app

Med internet fra YouSee får du også adgang til vores helt nye app Mit Internet. Med Mit Internet-appen får du mulighed for at tage fuld kontrol over dit internet i hjemmet. Udover at du kan styre sikkerheden på dit netværk, kan du bl.a. bruge appen til:

 • oprette regler for skærmtid for hele familien

 • skifte netværksnavn og adgangskode til internettet

 • få et overblik over enheder på netværket

 • og meget mere...

Balancér familiens skærmtid

Balancér familiens skærmtid

Nu får I mulighed for at sætte jeres egne regler for skærmtid i familien. Med Mit Internet-appen kan I oprette hver jeres profil, bestemme hvilke enheder der hører til hvem, og opsætte specifikke regler for online-tid til alle i familien. På den måde kan I selv styre, hvornår det er tid til en digital pause.

Spørgsmål og svar

Mit Internet er vores nye app, som giver adgang til en lang række funktioner, så du selv får fuld kontrol over dit wi-fi-netværk.

Har du en internetforbindelse gennem tv-stikket (coax), og en Sagemcom FAST380v2 eller FAST380v3-router, så vil du automatisk have sikkerhed indbygget direkte i din router. Det betyder, at vi beskytter dine enheder når du er på internettet, uanset om det er via din pc, mobil, eller din spilkonsol, så længe du er indenfor hjemmets fire vægge. Vores løsning giver dig automatisk beskyttelse fra dag 1 uden, at du skal foretage dig noget som helst. Vi arbejder løbende på, at vores kunder med internet gennem fiber og telefonstik får samme løsning.

Mit Internet-appen kan downloades i App Store (iOS) eller Google Play Store (Android). Du bruger dit YouSee Login til at benytte appen.

Til forskel fra andre andre sikkerhedsløsninger, skal du med internet fra YouSee ikke downloade og installere en sikkerhedsklient på din pc, mobil eller tablet. Med YouSee's løsning er sikkerheden indbygget direkte i routeren, og beskytter enheder, som er forbundet til dit internet derhjemme - helt automatisk og uden nogen begrænsning.

Du kan dog med fordel downloade Mit Internet-appen, da den giver dig adgang til at kontrollere sikkerheden etc. på dit eget wi-fi-netværk.

Med Mit Internet-appen har du mulighed for at få et overblik over, alle de enheder som er tilknyttet dit wi-fi samt kvaliteten af den enkelte forbindelse. Fra Mit Internet-appen kan du vælge, hvilke enheder din router skal prioritere, og samtidig teste om din hastighed kan forbedres ved at ændre placeringen af din router.

Har du brug for mere dækning i hjemmet, er der allerede indbygget en mesh-node (tidligere kaldet WiFi Booster) i din router. Så i stedet for at tilkøbe to mesh-noder, vil du kunne nøjes med at tilkøbe en. Den hjælper med at forlænge rækkevidden på dit wi-fi, så du kan nå ud i alle hjemmets hjørner og kroge.

Med internet fra YouSee har din router automatisk fået en opgradering, så den nu kan forbinde direkte til en anden mesh-node uden behov for et ethernet-kabel. Du behøver altså fremadrettet kun 1 mesh-node frem for 2 for at opnå den samme effekt.

Du kan bruge Mit Internet-appen til opsætning af YouSee Mesh, eller tilkøbe en mesh-node her.

Alle de enheder du bruger til at surfe på nettet, der er forbundet til din wi-fi-forbindelse er beskyttet i hjemmet. Det inkluderer din mobiltelefon, computer og bærbar, tv, tablet, spilkonsoller mm.

Ja. Mit Internets sikkerhedsindstillinger kan sagtens fungere samtidigt med, at en anden sikkerhedsløsning kører ved siden af. Eksempelvis YouSee Sikkerhedspakken.

Nej. Ønsker du at dine enheder bliver beskyttet uden for hjemmet, så kan du fortsat tilkøbe YouSee Sikkerhedspakke. Her får du enten 5 eller 10 licenser, som du frit kan fordele mellem din computer, mobil m.m.

 • Ændre netværksnavn og adgangskode til dit wi-fi-netværk

 • Oprette og aktivere et gæstenetværk

 • Enhedsoversigt 

 • Netværksoversigt 

 • Styring af internetsikkerhedsfunktionerne

 • Oversigt over hændelser -og trusler 

 • Oprette familiemedlemmer og regler for skærmtid 

 • Styring af LED-lamperne på dine mesh-noder

 • Genstarte router og mesh-noder

Ja. Hvis din smartphone var forbundet til dit wi-fi, første gang du loggede ind i appen, så kan du også styre dit internet, når du er ude af hjemmet.

Du kan finde vores hjælpesider til opsætning af Mit Internet-appen her.

YouSee har indgået et samarbejde med F-Secure og AirTies. Airties er en international udbyder af administrerede wi-fi-løsninger til operatører over hele kloden, og F-Secure er en af verdens førende udbydere af sikkerhedsprodukter.