Hurtigt mobilt bredbånd på Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Bestil mobilt bredbånd hos YouSee - nu også med lynhurtige 5G-hastigheder.

Mobilt bredbånd giver dig ...

... friheden til at være online med din pc og tablet, uanset hvor du er. Få lynhurtigt, stabilt og trådløst internet når du er hjemme og på farten.

Lånemodem

Ingen teknikerbesøg

Danmarks bedste dækning

Oprettelse 0 kr.

1 TB

  • 4G lånemodem inkluderet
  • 5G lånemodem tilvalg*
!
Som YouSee-mobilkunde kan du få samlerabat på nogle abonnementer

Inklusiv et lånemodem

Vælg et lånemodem, der passer til dit behov. Uanset om du vælger et modem eller ej, får du altid et SIM-kort med. Du vælger modem når du bestiller.

Den bærbare (5G) - Zyxel NR2101

Vær op til 16 tilslutninger online - kører både på batteri eller strømstik. Op til 10 timers batteritid, Wi-Fi 6 og 5G forbindelse

Den hurtige (5G) - Huawei H138-380

Vær op til 64 enheder online. Kraftfuld med fast strømtilslutning og 5G forbindelse.

Den kraftfulde - Huawei B-535

Kraftfuld og stabil. Kører på strømkabel og 4G. Kan have op til 32 enheder tilsluttet på samme tid.

Den fleksible - Huawei E5785

Til weekendturen. Op til 16 enheder på - kører både på batteri eller strømstik. Virker til 4G.

Den kompakte - Huawei E3372

Et modem i lommeformat – lige til at sætte i din bærbare, når du er på farten. Virker til 4G.

Har du spørgsmål?

Læs mere om mobilt bredbånd fra YouSee

Hvad er mobilt bredbånd fra YouSee?

Mobilt bredbånd er trådløst internet, som du kan tage med dig overalt i Danmark. Du er på nettet via 4G eller 5G-forbindelsen - den samme forbindelse, som du bruger på din smartphone.

Du kan bruge mobilt bredbånd streaming og til gaming, til at tjekke mails og netbank, være online på sociale medier og alt det, du ellers bruger internettet til. Og forbindelsen virker til alle enheder - til computer, til tablet, til mobil, til tv og alle andre enheder, som kræver en online forbindelse.

Du kan bruge mobilt bredbånd til streaming og til gaming, til at tjekke mails og netbank, være online på sociale medier og alt det, du ellers bruger internettet til.

En af fordelene er, at du kan tage internettet med dig overalt i Danmark. Du kan altså bruge det som hjemmenetværk og tage det med dig i sommerhuset.

Mobilt bredbånd fungerer også, når du er på farten - så kan du fx være på nettet på tog- eller bilturen frem og tilbage mellem Jylland, Fyn og Sjælland.

Hvordan virker mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd fungerer ved, at vi sender dig et simkort, som du enten kan sætte direkte i din tablet eller computer.

Du kan også sætte simkortet i et usb-modem, som du kan koble til din computer - ligesom med et usb-stik. Og skal I være flere på nettet samtidig, kan du i stedet sætte simkortet i en særlig wi-fi-router. På den måde kan du koble flere enheder til internettet.

Med usb-modem/dongle

Modemmet minder på mange måder om et klassisk usb-stik, som du kan koble direkte til din bærbare pc eller din stationære computer. Her indsætter du et simkort, og så kan du ellers bare tage usb-modemmet med i lommen, så du kan være online på farten - fx i toget, i sommerhuset eller i parken.

Med mi-fi-router

Mi-fi-router en en betegnelse for en router, der er særligt egnet til mobilt bredbånd. En mi-fi-router virker på samme måde som en almindelig wi-fi-router, men den er mindre, og du kan nemmere tage den med dig - fx i sommerhus eller i campingvogn.

Med den mobile mi-fi-router kan du komme på nettet med op til 10 enheder ad gangen. Routeren udsender en trådløs forbindelse til deling og kører både på batteri og strømstik – det er altså ikke nødvendigt at være tæt på en stikkontakt.

Hvor hurtigt er mobilt bredbånd?

Når du vælger mobilt bredbånd fra YouSee, kommer du på Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, nemlig TDC NETs, med lynhurtige hastigheder og en stabil forbindelse.

Du får en download-hastighed på 17 til 71 Mbit/s og en upload-hastighed på mellem 5 og 43 Mbit/s (målt ved udendørs brug).

Som noget nyt kan du også få mobilt bredbånd med 5G-hastigheder. I områder med 5G dækning, kan du med dit 5G abonnement og modem forvente op til 1.000 Mbit/s.

Læs mere om hastigheder og dækning her.

Hvilket mobilt bredbånd skal jeg vælge?

Du skal vælge mobilt bredbånd fra YouSee. Vælg det abonnement, der passer bedst til dit forbrug. Vi tilbyder forskellige abonnementer med forskellige datamængder. Gå efter det abonnement, der har den mængde GB data, du har behov for om måneden.

Hvor mange GB data skal jeg bruge?

Det kan være svært at vurdere, hvor mange gigabyte (GB) data du skal bruge, og hvilket abonnement du skal vælge. Det kommer nemlig an på, hvor meget du bruger nettet, og til hvilket formål.

Vi har samlet et overblik over, hvor meget data man typisk bruger på forskellige apps og tjenester på nettet. Her kan du få en bedre idé om, hvilken datamængde du har brug for.

Læs mere om dataforbrug.

Hvad koster mobilt bredbånd?

Prisen for dit abonnement varierer alt efter, hvor stor en datamængde, du vælger. Men en ting er stensikker - med mobilt bredbånd fra YouSee får du altid en god pris på mobilt bredbånd.

Hvad er det billigste abonnement?

Vores billigste abonnement lige nu er 15 GB data til 119 kr. om måneden inkl. lånemodem.

Hvem leverer mobilt bredbånd?

Det er TDC NET, som leverer mobilt bredbånd. TDC NET ejer netværket, og de arbejder løbende på at gøre det endnu bedre. TDC NET sørger blandt andet for, at dækningen når hjem til alle husstande i Danmark.

Mobilt bredbånd eller bredbånd - hvad er forskellen?

Med mobilt bredbånd får du internet via simkort, der får sin forbindelse fra mobilnetværket. Det er også sådan, du kommer på nettet med din smartphone. Du for en bestemt mængde data hver måned. Mængden af data måles i gigabyte (GB). Når du har brugt den mængde GB, du har dit abonnement, sænkes hastigheden på dit internet markant. En stor fordel her er, at du kan tage det med dig. Du kan kun bruge DSL og coax-forbindelser på din adresse.

Bredbånd er internet, der leveres til dig via telefonstik (DSL), kabel-tv-stikket (coax) eller lyslederkabler (også kaldet fiber eller fibernet). Der ingen datagrænse med en almindelig bredbåndsforbindelse. Her får du fri data og kan bruge internettet, så meget du vil - uden at skulle tilkøbe ekstra mængder data. Du løber dermed ikke tør.

Læs mere om bredbånd.

Mobilt bredbånd eller fiber - hvad er forskellen?

Med mobilt bredbånd kobler du dig til internettet via det trådløse mobilnetværk gennem et simkort. Lidt ligesom du kender det fra din mobiltelefon. Og du kan tage internettet med på farten. Du betaler du får en bestemt mængde data med mobilt bredbånd, der måles i gigabyte (GB). Når du har opbrugt dine data i dit abonnement, sænkes hastigheden på din forbindelse markant.

Fibernettet leveres gennem lyslederkabler, som er gravet ned i jorden omkring din bopæl og en fiberboks i dit hjem. Du får ubegrænsede mængder af fri data på fibernettet, men du kan ikke tage fibernettet mig dig - du kan udelukkende bruge det som hjemmenetværk.