Alcatel Idol 4

Alcatel Idol 4

Alt om pakkerne
Alcatel IDOL 4 inkl. VR-briller
Alcatel IDOL 4 er en eksplosiv fornemmelse, der sætter alle sanser i gang, og giver dig en oplevel-se af muligheder. Tryk på startknappen og bliv med det samme taget til det næste niveau! Med Alcatel IDOL 4 kan du tage hurtige billeder, styrke musikoplevelsen, dele dine billeder, streame live video og meget mere!

Alcatel IDOL 4 byder på imponerende lyd

Alcatel IDOL 4 får energien og humøret helt i top med de kraftige dobbelte højttalere og HiFi-hovedtelefoner. Lyt til musik, videoer og spil på den måde, de var beregnet til at blive hørt.

Alcatel IDOL 4 er tilpasningsdygtig på alle måder

Alcatel IDOL 4 er tilpasningsdygtig på tre måder. Tag den i hånden på en hvilken som helst måde, og brugerfladen retter ind, så skærmen altid er rettet mod dig. Vend den rundt til højre og venstre og oplev, hvordan lydkanalen automatisk justerer sig efter vinklen. Selv hvis du vender Alcatel IDOL 4 på hovedet justerer lydkanalerne sig, så lyden altid kommer ud højt og tydeligt.

Alcatel IDOL 4 har bjergtagende kamera

Alcatel IDOL 4s kamera sikrer ultra hurtigt fokus til øjeblikkelige pletskud, betagende interaktive 360 ° billeder samt utrolige virkelighedstro farver med dual-tone flash. Frontkameraet på Alcatel IDOL 4 er på13MP, har touch fokus samt et faseautofokus på intet mindre end 0,1 sekund. Kameraets 6P linse og dual-tone LED-blitz sørger for øjeblikkelige pletskud (0.6S). Alcatel IDOL 4 kan derudover lave Micro-video, slow motion, auto HDR, panorama og digi-tal zoom x4,
Alcatel IDOL 4s frontkamera er som designet til selfies. Det 8MP frontkamera har en bred betragt-ningsvinkel (84 °), samt lækre og sjove features som parallakse selfie, real time face beautification, selfie-flash og indstillingen Faceshow. Med Alcatel IDOL 4 får du et kamera, der lader dig frigøre din indre kunstner.

Alcatel IDOL 4 er en eksplosion af farver

Alcatel IDOL 4 byder på vidunderlige levende farver under alle forhold og fra alle vinkler. Det betyder, at du kan nyde spil, video og meget mere i levende detaljer, uanset hvor du er, eller hvad du laver. Alcatel IDOL 4s skærm er 5.2 "FHD 1080 x 1920 pixels med et IPS LTPS 16M farvedisplay og Live-UI (Parallax UI). Den slidstærke skærm er designet med 2D glas, så den er ligeså holdbar, som den er smuk.

Alcatel IDOL 4 er farligt dragende

Alcatel IDOL 4 er udformet med en særlig æstetisk glasfront og en glasbagside med sanselig tek-stur, der er indfanget i en rå og blød metalramme, der skaber et eksklusivt look. Med Alcatel IDOL 4s symmetriske design og fire premium-farver, er det pludselig en vanskelig opgave at holde fing-rene og øjnene fra din nye smartphone.

Alcatel IDOL 4 har udstyret i orden

Alcatel IDOL 4 er ikke bare smuk at se på, men rummer også hardware, der i den grad er værd at fremhæve. Alcatel IDOL 4 er udstyret med en intern hukommelse på 16 GB + 3 GB RAM og en slutbrugerhukommelse på hele 10 GB. Det holdbare 2610mAh batteri har en opladningstid på 2,25 timer, hvilket betyder at din nye smartphone tilpasser sig dit liv og ikke omvendt.

Specifikationer
  • 5,2” HD IPS skærm
  • 13 MP kamera og 8 MP frontkamera
  • Ottekernet Snapdragon 617 processor
  • Hurtig-opladning med 2610 mAh batteri
  • Op til 256 GB ekstern hukommelse med microSD-kort
  • VR-brille i særklasse medfølger
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor mange data kan du bruge mit dit abonnement
Dit abonnement 3 GB 5 GB 15 GB 40 GB
Data i 36 lande i Europa 3 GB 5 GB 10 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: