Huawei P Smart

Huawei P Smart

Forsalg
Alt om pakkerne
Køb Huawei P smart til en rigtig god pris hos YouSee
Du kan købe Huawei P smart hos YouSee til en rigtig god pris, og så får du også fri fragt. Hos YouSee får du også altid et abonnement hos YouSee til en rigtig god pris med et hav af unikke fordele.

Med et abonnement fra YouSee får du bl.a. adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, roaming i 36 EU-lande og meget mere.

Hos YouSee bestemmer du selv, hvordan du vil betale din nye telefon. Du kan enten betale kontant eller på afbetaling. Køber du din mobil på afbetaling, kan du vælge at splitte regningen op over 12 eller 24 måneder. Prisen på din telefon forbliver altid den samme uanset, om du vælger at betale kontant eller på afbetaling.

Længere nede på siden her kan du læse meget mere om alle de banebrydende specifikationer og features du får med Huawei P smart.

Release dato og pris på Huawei P smart i Danmark

Datoen for lancering af Huawei’s smartphone var i 2017. I Danmark lå den officielle release dato i december 2017. Og nu kan du købe Huawei P smart hos YouSee til en rigtig god pris.

Huawei P smart får ros i test og anmeldelser

På internettet kan du læse anmeldelserne og tests af Huawei P smart, som især får ros for dens banebrydende skærm, imponerende kamera og lave pris. Med denne mobiltelefon får du de bedste specifikationer og features til prisen.

Med denne smartphone giver Huawei virkelig konkurrenterne som Samsung, Sony, Nokia, Motorola og HTC kamp til stregen! Denne smartphone kommer nemlig med nogle af markedets bedste features og specifikationer til prisen.

Flere specifikationer

 • Front kamera: 8MP kamera
 • Lynhurtig deling mellem andre Huawei-mobiler
 • Dual bluetooth forbindelse
 • Styresystem: Android 8.0 (Oreo)
 • Processor: Kirin 659 Octa core
 • RAM: 3GB
 • Hukommelse: 32GB internt lager (helt op til 256GB med microSD)
 • Sikkerhed: Fingeraftrykssensor
 • Mål: 150.1 x 72.1 x 7.5 mm
 • Vægt: 143 g
 • Sim: Dual sim

Fang de bedste billeder med det imponerende 13MP + 2MP dual kamera

Huawei P smart bliver især rost for det imponerende 13MP + 2MP dual kamera. I anmeldelserne kan de tech kyndige eksperter slet ikke få armene ned over det banebrydende dual kamera

Du får detaljerige billeder med virkelighedstro farver og bokeh-effekt

Med blot et klik får du detaljerige billeder med virkelighedstro farver. Dual kameraet kommer også med den populære bokeh-effekt, så du kan tage professionelle portrætbilleder, hvor dit motiv står i fokus til en perfekt sløret baggrund.

Med 8MP kamera på forsiden er det nemt og hurtigt at tage selfies

Du får et 8MP front kamera med de bedste specifikationer. SMART BEAUTY-effekten fremmer dine bedste features og sørger for, at du altid står skarpt på dine selfies.

Det er nemmere end aldrig før at tage selfies. Du behøver kun at vippe telefonen med den ene hånd - så er det slut med at prøve at balancere telefonen mens du prøver at ramme udløseren.

Oplev den banebrydende 5,65” Full HD LCD-skærm i 2D glas

Du får en 5,65” Full HD LCD-skærm med enestående features, som gør din oplevelse af skærmen til noget ud over det sædvanlige. Skærmen kommer i det brede 18:9 format og 2D glas. Dette betyder dog ikke at størrelsen på telefonen ændrer sig.

Smart Split Screen gør det nemt at multitaske på telefonens skærm

smart Split Screen er en feature, der giver dig rig mulighed for at multitaske med flere apps og programmer åbne på din skærm på samme tid. Holder du skærmen vandret kan du f.eks. sms’e samtidig med, at du streamer tv eller film på din smartphone.

Del dine filer lynhurtigt mellem andre Huawei-telefoner

Huawei har gjort det lynhurtigt og nemt at dele dine filer mellem andre Huawei-telefoner. Her behøver du nemlig ikke manuelt at parre de to enheder med hinanden.

Du kan koble dig på to bluetooth-forbindelser på samme tid

Med dual bluetooth-forbindelsen kan du koble dig på to bluetooth-forbindelser på samme tid. Så kan du f.eks. være koblet til to forskellige højttalere igennem en trådløs bluetooth-forbindelse på en gang.

Med dual bluetooth-forbindelsen kan du f.eks. høre musik på din bils anlæg mens du kan modtage opkald gennem et trådløst headset på samme tid.

En brugervenlig smartphone med Android 8 (Oreo)

Med denne mobil får du altid en brugervenlig oplevelse. Telefonen er udviklet til at reagere super hurtigt på din kommandoer og med Android 8 (Oreo) fra Google får du en intuitiv brugerflade.

Android fra Google gør det muligt at personliggøre din telefon, så den passer perfekt til dine behov. Du kan helt selv indrette din telefonens skærm - så kan du f.eks. tilføje de applikationer og widgets du bruger mest på mobilens startskærm.

32GB internt lager til dine billeder og videoer

Du får et lager på 32GB til alle dine billeder og videoer. Har du brug for mere plads? Med et microSD-kort som tilbehør til din smartphone kan du opgradere lageret til hele 256GB. Så er der masser plads til programmer, applikationer, billeder, videoer og hvad du ellers gemmer på din telefon.

En stærk processor og et 3000 mAh-batteri giver din telefon power!

Sammen med Huawei’s egen Kirin 659 Octa core processor og det stærke 3000 mAh-batteri får du masser af power. Her kan du sagtens have flere applikationer kørende på samme tid. Så kan du virkelig udnytte smart Split Screen-funktionen til fulde på telefonens skærm.

Hold dig sikker med fingeraftrykssensoren

Til fordel for den imponerende 18:9 Full HD LDC-skærm er fingeraftrykssensoren placeret på bagsiden af telefonen. Med fingeraftrykslæseren placeret bag på skærmen er det super nemt at låse din telefon op mit dit - og kun dit - fingeraftryk. Så er din personlige data på mobiltelefonen altid sikret med fingeraftrykssensoren.

Unboxing - Det får du, når du køber Huawei P smart

Udover selve mobiltelefonen får du en masse lækkert tilbehør med i æsken. F.eks. får du en oplader, et USB-kabel og en quick start guide til at hjælpe dig i gang.

Du får også TP Protective Film, så du kan beskytte din mobiltelefon mod ridser og beskidte fingrer. Sidst med ikke mindst får du et smart eject tool, så du nemt kan indsætte dit simkort i din nye mobil.

Sammenlign Huawei P smart vs Huawei P10 Lite

Huawei har i de seneste år vundet indtog på mobilmarkedet og måler sig lige nu med markedets high-end mobilbrands. Det ses tydeligt i anmeldelserne, hvor kyndige tech eksperter giver Huawei klapsalver hver gang de lancerer en ny mobiltelefon.

Men hvilken Huawei-mobil skal du vælge? Her kan du læse lidt om, hvilke forskelle der er mellem Huawei P smart og den populære Huawei P10 Lite.

Dual Kamera vs Fast Charge

På Huawei P smart får du 13MP + 2MP dual kamera med den populære bokeh-effekt til portrætbilleder, mens Huawei P10 Lite ikke har dual kamera - her får du et 13MP kamera.

På Huawei P10 Lite får du Fast Charge, så du hurtigt kan oplade din mobil.

Skærm og størrelse

Huawei P smart med er større end P10 Lite sine mål på 150.1 x 72.1 x 7.5 mm. P10 Lite måler 146.5 x 72 x 7.2 mm. Til gengæld får du en større skærm med et højere antal pixels på med Huawei P smart’s 5”65 Full HD LCD-skærm med en opløsning på 2160 x 1080. På Huawei P10 Lite får du en 5,2” Full HD LCD-skærm med en opløsning på 1080 x 1920.

Processor og pris

På Huawei P smart vil være lidt hurtigere med en Kirin 659 processor mod Huawei P10 Lite’s Kirin 658 processor.

Begge mobiler er prisvenlige, og prisen på Huawei P smart og P10 Lite minder meget om hinanden.

Sammenlign Huawei P smart vs Apple iPhone 7

Huawei har virkelig vundet indtog på mobilmarkedet, og deres mobiler lægger sig i kamp med markedets mest populære mobiltelefoner som f.eks. de populære iPhone’s fra Apple. Her kan du læse om, hvilke forskelle der er mellem Huawei P smart og iPhone 7.

Android vs iOS

Først og fremmest har de to mobiler forskellige styresystemer. Huawei P smart har Android 8 (Oreo) fra Google, mens iPhone 7 har iOS 11 fra Apple. Nogle sværger til det Android, mens andre har forelsket sig i iOS, og valget mellem de to styresystemer er oftest en vanesag.

Kamera

På Huawei P smart får du 13MP + 2MP dual kamera med den populære bokeh-effekt til portrætbilleder, mens du på iPhone 7 får et 12MP kamera.

Du får et 8MP kamera på forsiden af Huawei P smart, mens du får et 7MP kamera på forsiden af iPhone 7.

Skærm og størrelse

Med sine 5,65” er skærmen Huawei P smart er større end skærmen på iPhone 7 på 4,7”. Til gengæld er iPhone 7 mindre med sine mål på 138.3 x 67.1 x 7.1 mm mod Huawei P smart, der måler 150.1 x 72.1 x 7.5.

IP-klassificering

iPhone er vand- og støvafvisende med IP67-klassificering, mens Huawei P smart ikke er beskyttet mod vand og støv med IP-klassificering.

Pris

Prisen på Huawei P smart er lavere end prisen på iPhone 7.
Specifikationer
 • Kamera: 13MP + 2MP dual kamera
 • Skærm: 5,65” Full HD LCD-display (2160 x 1080)
 • Batteri: 3000 mAh
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: