Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

Alt om pakkerne
Huawei skruer helt op for specs og ned for størrelse og pris
Tirsdag d. 27. marts 2018 lancerede Huawei sit flagskib Huawei P20 Lite, som er lillebroren P20 serie. Selvom Huawei P20 Lite er den billigste af de tre nye flagskibstelefoner i P20 serien har Huawei langt fra skruet ned for specifikationer og features. Faktisk er her næsten kun skruet ned for prisen og størrelsen.

Med et imponerende kameraer og et banebrydende display til prisen på Huawei P20 Lite giver Huawei i den grad konkurrenter som Samsung, Apple, HTC og Motorola kamp til stregen.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om Huawei P20 Lite og alle de specifikationer og features, som telefonen kommer med.

Launch date, release og pris på Huawei P20 Lite i Danmark

Tirsdag d. 27. marts 2018 var datoen, hvor Huawei lancerede Huawei P20 Lite. I Paris løftede Huawei sløret for sine nye flagskibe og den officielle release dato for Huawei P20 Lite i Danmark er d. 3. april 2018.

Kan du heller ikke få armene ned over Huawei P20 Lite? Du kan allerede i dag bestille Huawei P20 Lite hos YouSee til en rigtig god pris.

Køb Huawei P20 Lite hos YouSee i dag til en rigtig god pris og få fri fragt

Hos YouSee kan du købe Huawei P20 Lite til en rigtig god pris - og så får du endda fri fragt og adgang til en masse unikke fordele med et abonnement fra YouSee.

Surf på nettet på Danmarks bedste 4G-netværk, lyt til mere end 30 millioner musiknumre på YouSee Musik og ring, sms og surf på nettet med roaming i 36 EU lande, så du kan bruge din mobil på rejsen.

Hos YouSee kan du betale Huawei P20 Lite kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 mdr. Vælger du at købe telefonen på afbetaling forbliver prisen den samme - der er nemlig ingen renter eller gebyr, når du køber en telefon på afbetaling hos YouSee.

Huawei har også imponeret med to andre lækre modeller med imponerende features i P20-serien. Fx Huawei P20 og Huawei P20 Pro, som du selvfølgelig også kan bestille til rigtig gode priser i vores webshop.

16 MP + 2 MP dual kamera

Selvom P20 Lite er Huawei’s prisvenlige mobil i P20 serien har Huawei langt fra skruet ned for specs of features. Dette gælder især, når vi snakker om P20 Lite’s imponerende dual kamera på 16 MP + 2 MP med et hav af features, der gør dine billeder til noget helt særligt.

Artificial Intelligence og bokeh-effekt

En feature, der kendetegner Huawei’s kameraer er artificial intelligence (AI), der kan genkende ethvert motiv. Lige meget om du tager billeder af en plante, et menneske eller et dyr genkender kameraet dit motiv og tilpasser sig, så alle dine billeder bliver perfekte.

Ligesom på iPhone fra Apple kan du tage portrætbilleder med dit motiv i flot fokus og en perfekt sløret baggrund med P20 Lite’s bokeh-effekt. Med P20 Lite er det næste portrætbillede kun et klik væk.

Front kamera på 16 MP

Med et 16 MP kamera på forsiden af mobilen giver Huawei P20 Lite virkelig sine konkurrenter som iPhone- og Samsung Galaxy-telefoner kamp til stregen.

Her får du altid knivskarpe og flotte billeder af dig selv og dine venner, som du kan dele på sociale medier som Twitter, Instagram, Snapchat og Facebook.

5,84” FullView display strækker sig over Huawei P20 Lite’s front

Designet minder lidt om iPhone X fra Apple. Den store 5,84” FullView skærm fra Huawei fylder næsten hele telefonens forside, så intet står i vejen for din fulde oplevelse af billeder og videoer på P20 Lite.

Fingeraftrykslæseren har fået plads bag på mobilen - en populær beslutning, som tech eksperter fremhæver i deres anmeldelser af populære high-end telefoner som Samsung Galaxy S9 og OnePlus 5T.

Flere specs og features

 • Styresystem: Google Android 8 (Oreo)
 • Processor: Octa Core Kirin 659
 • RAM: 4GB
 • Hukommelse: 64GB
 • Batteri: 3000 mAh
 • Sikkerhed: Fingeraftrykslæser og Face Unlock
 • Farver: Sort, blå, pink
 • Mål: 148,6 x 71,2 x 7,4 mm
 • Vægt: 145 g
 • Sim: Dual sim (Nano)

Kraft og store specs i str. small

Med en størrelse på 148,6 x 71,2 x 7,4 mm og en vægt på bare 145 g er P20 Lite virkelig let. Men bare rolig, selvom P20 Lite er en lille letvægter i forhold størrelse og pris har Huawei langt fra skruet ned for hverken drivkraft eller lækre specs som et fantastisk dual kamera, et lækkert FullView display og et stærkt batteri.

Kirin 659 processor giver Huawei P20 Lite muskler

P20 Lite arver den samme processor, som du finder i Huawei Honor 9 Lite. Den kraftfulde Kirin 659 processor giver telefonen power, så du får den bedste ydeevne til prisen.

Android 8 fra Google

Styresystemet på P20 Lite er det populære Android 8 (Oreo) fra Google. Android giver jeg en fleksibel brugeroplevelse, og giver dig fuldstændig frihed til selv at bestemme, hvordan du vil indrette forsiden på din smartphone.

Med Android fra Google er det dig der bestemmer, hvordan du vil se apps og widgets på din telefons skærm og du kan flytte rundt på dem som det passer dig.

Hold din data sikker med Face Unlock

Med Huawei P20 Lite kan du låse telefonen op med Face Unlock - så behøver du blot kigge på telefonen, for at låse den op. Foretrækker du at låse din smartphone med dit fingeraftryk? Du kan til hver en tid vælge at låse din mobil op med fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen.

Et stærkt 3000 mAh-batteri med Fast Charge

Det stærke 3000 mAh-batteri holder strøm hele dagen. Så har du masser batteri til at surfe løs på Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat, ringe, sms’e og meget mere dagen lang.

Med Fast Charge tager det ikke lang tid at lade telefonen op, så du lynhurtigt kan få strøm på batteriet.

64GB giver plads til alle dine billeder og videoer

P20 Lite kommer med en indbygget hukommelse på 64GB, som giver dig rigeligt med plads til alle dine billeder, videoer og programmer.

Har du brug for mere plads? Bare rolig, du kan nemlig du opgraderer til 256GB med et microSD-kort.

Unboxing Huawei P20 Lite - det får du med i pakken

Hvad kan du forvente at få med din nye P20 Lite? Foruden telefonen får du selvfølgelig en oplader og en brugsanvisning og et garantibevis. Men Huawei har også smidt et USB kabel, et headset og et smart eject tool så du nemt og hurtigt kan sætte dit simkort i din nye telefon.

Se vores udvalg af lækre smartphones fra Huawei til skarpe priser

I vores webshop kan du også vælge mellem mange lækre mobiler fra Huawei. Du kan fx købe en række imponerende telefoner fra Mate-serien. Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20 Pro og Huawei Mate 20 Lite er tre telefoner spækket med banebrydende features.

Se også Huawei P Smart, som er en prisvenlig model fra Huawei til dig, der leder efter en billig smartphone, som stadig har alt det, du forventer af en smartphone.
Specifikationer
 • Kamera: 16 + 2 MP dual kamera
 • Front kamera: 16 MP selfie kamera
 • Display: 5,84” FullView skærm (2280 x 1080 pixels)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: