Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Huawei P8 lite
Huawei P8 lite byder på alt det bedste, som Huawei kan samle i en smartphone. En 5” HD touch-skærm, der giver godt visuelt overblik, et superslankt design med sider på blot 7,7 mm og et ekstra stærkt 4000 mAh-batteri, der sørger for, at du har strøm hele dagen og natten igennem.

Huawei P8 lite er designet til perfektion

Med sin glatte ydre kontur, slanke 7,7 mm kant og fejlfri linjer, er Huawei P8 lite perfekt afbalanceret i din hule hånd. Det rene udtryk giver komfort, lethed og stabilitet i alle situationer. Huawei P8 lite er funktionel på den mest elegante måde i et design, der kombinerer rå materialer med bløde kurver. At Huawei P8 lite er i familie med Huawei P8, kan først og fremmest ses i det æstetiske udtryk. Designet er ligesom P8 kendetegnet ved de rene linjer og konturer, der sikrer, at den smalle smart-phone trods en 5” stor skærm ligger perfekt i hånden.

Huawei P8 lite tager billeder du vil elske

Huawei P8 lite har exceptionel fotokapacitet takket være dens 13 megapixel bagkamera og fleksible brugerflade. Du har med Huawei P8 lite selv mulighed for at indstille forskellige fotoindstillinger ligesom på et professionelt kamera. Takket være de avancerede specifikationer og funktioner, lader Huawei P8 lite dig tage billeder af meget høj kvalitet. Uanset om det er dag eller nat, lyst eller mørkt, bliver dine billeder utroligt klare og skarpe med strålende og stærke farver Og det er ikke alt. Et fænomenalt 5 megapixel frontkamera betyder, at du altid er sikker på at kunne tage flotte selfies. Den smarte ’beauty mode’-funktion sikrer de bedste selfies af dig og dine venner.

Huawei P8 lite har stor ydeevne

Huawei P8 lites 5” HD-skærm er den nyeste generation af super Retina LCD skærme, der sørger for optimal skærmoplevelse med Full HD-opløsning.

Huawei P8 lite er udviklet med høj performance og ydeevne til at udføre selv de mest krævende opgaver. Det sikrer den kraftfulde octa-core 64-bit Kirin 620 processor, og det giver dig blandt an-det mulighed for at tage HDR-foto og Full HD-video. Huawei P8 lite har naturligvis også ressourcer nok til de mest krævende apps, der kan få andre smartphones i tænkeboks. P8 lite er udstyret med Android-styresystemet, Marshmallow, og er understøttet af 4G, der sikrer, at alt foregår hurtigt og gnidningsfrit.

Huawei P8 lite byder på fantastiske musikoplevelser

Med Huawei P8 lite får du de bedste forudsætninger for at nyde din yndlingsmusik fuldt ud, da din nye smartphone er udstyret med en højtaler, der overgår andre smartphones' lydkvalitet. Superlyden bliver opnået ved hjælp af et udvidet, integreret lydkammer, flere forskellige typer frekvensforbedrende teknologier samt støjreduktion, hvilket sikrer en klarere, skarpere og mere detaljeret lyd end nogensinde før.

Huawei P8 lite er en minimalistisk smartphone med maksimal performance

Selvom Huawei P8 lite er lillebroren til Huawei P8, betyder det langt fra, at den lider af lillebror-komplekser. P8 lite er nemlig en særdeles kraftfuld smartphone, der passer særligt godt til dig, der har fokus på lækkert design, god billedekvalitet, hurtig performance og krystalklar lyd – alt sammen til en rigtig tiltrækkende pris.

Huawei P8 lite kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og i en flot grå farve.

Specifikationer
  • 5” HD-touchskærm
  • 13 megapixel kamera
  • Octa-core 64-bit Kirin 620 processor
  • Android styresystem (Marshmallow)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: