Huawei Y6

Huawei Y6

Alt om pakkerne
Køb Huawei Y6 i dag til en rigtig god pris hos YouSee
Køb Huawei Y6 i dag til en rigtig god pris - og få fri fragt. Hos os kan du få et mobilabonnement med en masse unikke fordele.

Hos os i YouSee kan du købe smartphones til gode priser - kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 måneder. Vælger du at købe din mobiltelefon på afbetaling, er prisen den samme - her er ingen renter.

Med et abonnement fra YouSee får du DK’s bedste 4G-netværk

Vores abonnementer giver dig blandt andet adgang til DK’s bedste 4G-netværk, roaming i 36 lande i Europa, 30 millioner musiknumre med YouSee Musik og meget mere.

Længere nede på siden kan du læse mere om specifikationer og features, du får med Huawei Y6.

Pris på Huawei Y6

Huawei Y6 er en mobiltelefone til en rigtig lav pris. Dette er telefonen til dig, som gerne vil have en prisvenlig mobil uden alt for mange avancerede specifikationer og features.

Her hos YouSee kan du købe Huawei Y6 nemt og hurtigt i vores webshop. Du får også fri fragt og et billigt abonnement.

Huawei Y6 får ros i test og anmeldelser

Da Huawei Y6 kom på gaden i 2016 fik, telefonen ros af markedets tech-eksperter i test og anmeldelser på nettet. Du får ikke en smartphone fuld af lir som Huawei P20, Huawei Mate 10 eller Apple iPhone X. Med Huawei Y6 får du en mobil til en rigtig lav pris med et godt kamera, en stor skærm og et holdbart batteri.

Huawei Y6 - den perfekte ferietelefon

Skal du på ferie eller på festival? Huawei Y6 er den perfekte smartphone til sommerferien. Du får telefonen til en rigtig lav pris, og så holder Huawei Y6 strøm i mange timer. En perfekt smartphone til ferie eller festivaller, hvor du ikke vil have din dyre iPhone X med.

8 megapixel kamera på Huawei Y6

Du får et 8 megapixel kamera på Huawei Y6. Med det smarte kamera kan du tage billeder på farten. Så har du Huawei Y6 i lommen, er du altid kun et par klik væk fra det bedste billede.

Med kameraets f/2.0-linse kan du tage billeder dag og nat

Kameraets imponerende f/2.0-linse betyder, at du kan tage klare billeder dag og nat. Med få klik kan du tage de bedste billeder i alle lysforhold.

2 megapixel-kamera på forsiden

På forsiden af mobilen får du et kamera med 2 megapixel. Med kameraet på forsiden af mobiltelefonen kan du altid tage en selfie af dig og dine venner. Så kan du dele din hverdag på de sociale medier eller foretage videoopkald med venner og familie.

5” HD LCD-skærm

Du får en stor 5” LCD-skærm, der fylder 66,6% af mobiltelefonens forside. Skærmen giver dig flotte og virkelighedstro farver. Med gode kontrastforhold får du et virkelighedstro skærmbillede med en høj opløsning.

Et holdbart 2200 mAh-batteri giver mange timers levetid

Er du træt af hele tiden at oplade din mobiltelefon? Eller skal du på festival eller ferie, hvor du ikke altid er i nærheden af et strømstik? Så skal du have Huawei Y6 med!

Du får mange timers batterilevetid med det stærke og holdbare 2200 mAh-batteri. Batteriet holder til 300 timer på standby eller 11 timers tale.

Flere specifikationer

 • Styresystem: Android 5.1 (Lollipop)
 • Processor: Quad-Core 1.1GHz Snapdragon 210
 • RAM: 1 GB / 2 GB
 • Hukommelse: 8 GB (op til 32 GB med mikro SD-kort)
 • Farver: sort, hvid
 • Mål: 143.5 x 72.1 x 8.5 mm
 • Vægt: 155 g
 • Sim: Dual-sim (micro)
 • Bluetooth

Det fleksible Android 5.1 (Lollipop) giver dig en personlig mobil

Android 5.1 fra Google er et fleksibelt styresystem, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil se applikationer og programmer på din telefons skærm. Så kan du gøre din mobiltelefon personlig, så den passer perfekt til dig og dine behov. Android fra Google er udviklet til at være brugervenligt og intuitivt. Med Android er det nemt og hurtigt at navigere rundt på telefonens skærm.

Op til 32 GB på Huawei Y6

Du får automatisk 8 GB hukommelse til at opbevare dine billeder, videoer og programmer. Har du brug for mere plads kan du få op til 32 GB plads med et microSD-kort som tilbehør til din mobil.

Hold arbejds- og privattelefon samlet med dual-sim

Med dual-sim kan du samle arbejds- og privattelefon i Huawei Y6. Med dual-sim kan du nemlig sætte to sim-kort i din mobil på samme tid. Så har du altid både arbejde og fritid lige ved hånden.

Guide - sådan sætter du dit sim-kort i Huawei Y6

I modsætning til mange andre telefoner på markedet kan du fjerne coveret på bagsiden af Huawei Y6. Sådan sætter du simkort i Huawei Y6: 1. find det lille hak på bagsiden af mobilen – nederst i venstre hjørne, 2. fjern coveret på bagsiden af, 3. tag batteriet ud, 4. sæt dit simkort ind i det lille rum, der er beregnet dertil, 5. saml telefonen igen.

Huawei Y6 i str. small

Huawei Y6 måler kun 143.5 x 72.1 x 8.5 mm og vejer 155 g. Her taler vi ikke om en mobiltelefon på størrelse markedets store telefoner og tablets. Du kan nemt bruge den lille Huawei Y6 med en hånd.

Plastik cover i sort eller hvid

Huawei Y6 har et et flot og simpelt design i plastik. Du kan helt selv vælge, om du vil have telefonen i sort eller hvid.

Sammenlign - Huawei Y6 vs P9 Lite Mini

Hvilken af de to smartphones skal du vælge? Her sammenligner vi Huawei Y6 og Huawei P9 Lite Mini.

Flere megapixel på Huawei P9 Lite Mini’s kamera

Du får flere megapixel på P9 Lite Mini. Kameraet på P9 Lite Mini har 13 megapixel, mens kameraet på forsiden af telefonen har 8 megapixel.

Flere GB med P9 Lite Mini

Med 16 GB får du lidt flere GB indbygget hukommelse på P9 Lite Mini. Med et microSD-kort som tilbehør til P9 Lite Mini kan du også opgradere til hele 128 GB.

Plastik på Y6 vs aluminium på P9 Lite Mini

Huawei Y6 har et cover af plastik, mens coveret på P9 Lite Mini er aluminium. Du kan få begge smartphones i forskellige farver.

P9 Lite Mini har et større batteri

P9 Lite Mini har flere og større specifikationer end Huawei Y6. Derfor er batteriet også større på P9 Lite Mini med 3020 mAh.

Pris - Huawei Y6 er billigst

Huawei Y6 er den billigste af de to smartphones. Du må undvære de avancerede specifikationer fra P9 Lite Mini, men til gengæld får du en smartphone til en lavere pris.

Sammenlign - Huawei Y6 vs Samsung Galaxy J3

Hvad er forskellen mellem Huawei Y6 og Samsung Galaxy J3? Her sammenligner vi de to smartphones fra 2016.

HD LDC på Huawei Y6 vs Super AMOLED på Samsung Galaxy J3

På Samsung Galaxy J3 får du et 5” Super AMOLED-display, som du kender fra markedets high-end-smartphones med et klart skærmbillede og strømbesparende lysstyring.

Selfie-kamera med 5 megapixel på Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3 har et større selfie-kamera. På Samsung Galaxy får du et 5 megapixel-kamera på forsiden af telefonen.

Op til 256 GB på Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3 har flere GB hukommelse og derfor mere plads til billeder, videoer og alle dine programmer. Du får 8 GB indbygget hukommelse, men du kan opgradere til hele 256 GB med et mikro SD-kort som tilbehør til din smartphone.

Lav pris på Huawei Y6

Huawei Y6 er billigere end Samsung Galaxy J3. Du må undvære Super AMOLED-skærmen, de ekstra megapixel på selfie-kameraet og muligheden for 256 GB. Til gengæld får du en smartphone til en meget lavere pris.

Huawei har udviklet sig til at være blandt markedets bedste mobil-brands

Huawei er de seneste år klatret op ad rangstigen og sidder nu til bords med markedets største mobil-brands som Apple, Samsung og Nokia. Især Huawei's high-end-telefoner i P20-serien og Mate 10-serien har fået stor ros af markedets bedste og mest anderkendte tech-eksperter i test og anmeldelser.

Huawei er også kendt for at producere smartphones til priser, hvor alle kan være med. Men selvom Huawei-telefoner ikke er markedets dyreste, er de stadig blandt markedets bedste smartphones med specifikationer og features i topkvalitet.
Specifikationer
 • Kamera med 8 megapixel
 • Front-kamera med 2 megapixel
 • 5" HD LCD-skærm (1280 x 720 pixel)
 • 2200 mAh-batteri
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: