Motorola Moto X4

Motorola Moto X4

Alt om pakkerne
Prisvenlig smartphone med fokus på design
Design og kamera - det er de to hellige ord Motorola har fokuseret på til deres nye smartphone: Motorola Moto X4.

På IFA-messen i Berlin 2017 lancerede Motorola deres nye prisvenlige telefon med støv- og vandtæt design udviklet med intelligent kamerateknologi og smarte løsninger som Amazon Alexa og moto key.

I oktober 2017 var der release på den nye Motorola Moto X4 i Danmark. Her på siden kan du læse om alle de specifikationer og features, du får med Motorola Moto X4.

Kort om specs og features: Det får du med Motorola Moto X4

Med Motorola Moto X4 får du en 5,2” display med en opløsning på 1920 x 1080 pixels ved 424 ppi. Telefonen kommer med et dual kamera på 12 megapixels + 8 megapixels på forsiden af telefonen, mens du på forsiden af telefonen får et 16 megapixels kamera.

Motorola Moto X4 kommer med fingeraftrykslæser. Telefonen er også støv- og vandtæt med IP68-klassificering. Gorilla Glass og aluminium danner rammen om de smarte specifikationer, som Moto X4 kommer med. Du kan få telefonen i farverne blå og sort.

Det indre design byder på en Qualcomm Snapdragon 630 processor med 4GB RAM, dual sim og et 3000 mAh-batteri. Du får en 64 GB lagerplads med mulighed for at opgradere lageret til 256 GB med et microSD-kort. Moto X4 er udstyret med Android Nougat og TurboPower-opladeren til lynhurtig opladning.

Telefonen kommer i en størrelse, der passer lige i hånden med dens mål på 148,35 x 73,4 x 7,99 mm og vægt på 163 gram.

Længere nede kan du læse meget mere om alle de specifikationer og smarte løsninger, du får med Motorola Moto X4.

En prisvenlig smartphone med fokus på design og kamera

Design og kamera har er de hellige ord bag Motorola Moto X4. Det må siges, at Motorola har gjort deres vision, om at skabe en prisvenlig smartphone med intelligent og brugervenligt design og et kamera til virkelighed. Dette er en smartphone, der virkelig imponerer i anmeldelserne.

Telefonen kommer med 12 + 8 megapixels dual kamera med en masse specifikationer og features, der gør dine billeder til noget helt særligt. Helt uden at det koster en bondegård!

Telefonens dual kamera kommer med bokeh-effekt, så du kan tage flotte portrætfotos, hvor motivet står i skarp fokus med en flot sløret baggrund. På Moto X4 kan du selv justere og regulere bokeh- og sort/hvid-effekter helt efter din egen smag.

På forsiden af mobilen får du et 16 megapixels kamera med en række specifikationer og features, der gør dine selfies endnu sjovere. F.eks. får du selfie animationer og panorama-mode, så alle dine venner kan være med på billedet.

Motorola sigter højt på både indre og ydre design. Aluminium og Corning Gorilla Glass danner rammen om telefonens mange smarte specs og features, og du kan selv vælge, om du vil have telefonen i sort eller blå.

Mobilen er støv- og vandtæt med IP68-klassificering. Spilder du vand på telefonen eller regner det udenfor? På Motorola Moto X4 behøver du ikke bekymre dig - telefonen skal nok holde vandet ude, og så er mobilen også beskyttet mod skrammer og ridser.

Motorola Moto X4 kommer med en 5,2” skærm, Android Nougat og dual sim

Moto X4 kommer med en 5,2” LCD-skærm med en opløsning på 1920 pixels x 1080 pixels ved 424 ppi.

Styresystemet på Moto X4 er Android Nougat, som giver en fleksibel brugeroplevelse, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil se dine applikationer og widgets på telefonens skærm.

Med mulighed for dual sim kan du nemt og hurtigt skifte mellem privat- og arbejdstelefon på samme enhed.

Amazon Alexa og moto key - En telefon spækket med smarte løsninger

Telefonen kommer med en fingeraftrykslæser, så du nemt og hurtigt kan låse mobilen op blot ved at lægge fingeren på sensoren. Moto key er meget mere end blot en almindelig fingeraftrykslæser. Med moto key kan du logge på Google, Facebook, Twitter osv. med dit fingeraftryk - så nu er det slut med at fumle med kodeord.

Moto X4 kommer også med din helt egen personlige assistent: Amazon Alexa, som er Amazon’s svar på Iphone’s Siri. Med Amazon Alexa kan du nemt og hurtigt stille alarmer, starte musik, få informationer om trafik, vind og vejr samt meget mere. Amazon Alexa står altid klar til at hjælpe - alt du skal gøre er at spørge.

Stærk processor og holdbart batteri giver fuld fart på Motorola Moto X4 og strøm til hele dagen

Den stærke Qualcomm Snapdragon 630 chip med 4GB RAM gør telefonen hurtig og stærk, så du kan lynhurtigt kan tilgå og bruge dine favorit-applikationer. Rediger billeder, start musik og spil, del via bluetooth og surf online på få sekunder.

Denne smartphone kommer med et 3000 mAh-batteri, der giver dig strøm på telefonen hele dagen. Med USB-C TurboPower-opladeren kan du få 6 timers størm på din smartphone på blot 15 minutter.

Køb Motorola Moto X4 til en rigtig god pris med fri fragt hos YouSee

Skal Motorola Moto X4 være din nye smartphone? Hos YouSee kan du købe telefonen nemt og hurtigt til en rigtig god pris, og så får du fri fragt.

Med et abonnement fra YouSee får du også adgang til et lang række unikke fordele. F.eks. får du adgang Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med 30 millioner musiknumre og Wi-Fi Opkald.
Specifikationer
  • 5,2” skærm
  • Qualcomm Snapdragon 630 chip
  • Octa-core 2.2 GHz processor
  • IP68 klassificeret
  • 12 megapixel kamera
  • 8 megapixel frontkamera
  • Fingeraftrykssensor
  • 3000 mAh batteri
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor mange data kan du bruge mit dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 30 GB 100 GB
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: