OnePlus 7128 GB Grå

OnePlus 7 128 GB Grå
 • Mobilrabat: 938 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

OnePlus7128 GB Grå

Mobilrabat: 938 kr.
140 kr./md.24 mdr.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

music-thin

Over 40 millioner musiknumre

roaming-thin

Tale og data i udlandet

Køb OnePlus 7 til en lav pris med fri fragt

Hos os kan du købe den populære OnePlus 7 til en lav pris med specifikationer i vaskeægte high-end-kvalitet - og fragten betaler vi, selvfølgelig.

Få et mobilabonnement spækket med unikke fordele

Når du køber OnePlus 7 hos os, får du samtidig et mobilabonnement spækket med unikke fordele.

Vores mobilabonnementer er mere end bare tale, sms og mms. Hos os kan du surfe på nettet med en lynhurtig og stabil forbindelse på Danmarks bedste 4G-netværk.

Og det betyder også, at du fx kan snakke i telefon på togturen, uden at samtalen falder ud. Og så kan du være online på din mobil i sommerhuset, uden at forbindelsen hakker.

Du kan også bruge din mobil, når du rejser. Med roaming i 36 lande i EU, kan du ringe, sende sms'er, tjekke mails, finde vej via GPS, tjekke din Facebook og Twitter i udlandet. Ja, faktisk kan du næsten bruge din mobil på samme måde som i Danmark.

Og du kan også frit lytte til al den musik, du vil. Du får nemlig vores helt egen musik-app YouSee Musik, hvor du kan finde over 30 millioner musiknumre.

Lancering - hvilke specifikationer kommer OnePlus 7 med?

Den 14. maj 2019 i London inviterede det kinesiske firma OnePlus til lancerings-event for 7-serien, hvor de overraskede med hele to nye flagskibe OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro.

Ved at lave en lille Google-søgning op til lanceringen kunne man læse utallige rygter og spekulationer om, hvad vi kunne forvente af OnePlus i 2019. Det eneste, man kunne vide sig sikker på, var at ingen af de to nye modeller ikke ville få trådløs opladning, som OnePlus CEO, Pete Lau, havde bekræftet før lanceringen.

Og til lancerings-eventet i London afslørede OnePlus endelig, hvilke specs og features, OnePlus 7 og 7 Pro kommer med.

Her kan du få et overblik over de største nyheder og specifikationer på OnePlus 7:

 • 6,41 tommer AMOLED-display
 • 48 + 5 megapixel dual-kamera
 • 16 megapixel front-kamera
 • Ansigtsgenkendelse
 • Fingerafrykssensor på touch-skærmen
 • USB-C til høretelefoner i stedet for 3,5 mm jackstik
 • 3700 mAh-batteri med hurtigopladning
 • Lynhurtig og stærk Qualcomm Snapdragon 855-processor og op til 6 GB RAM

OnePlus 7 release-dato i Danmark

OnePlus har officiel release-dato den 4. juni 2019, hvor du vil kunne købe telefonen i vores butikker.

Forudbestil OnePlus 7 allerede i dag

Kan du ikke vente helt til 4. juni?

Du kan allerede nu forudbestille OnePlus 7 hos os, så du er sikker på, at være en af de første, der får fingrene i den nye OnePlus-telefon.

Det er nemt og hurtigt at bestille i vores webshop, og du får selvfølgelig telefonen til en rigtig god pris.

Pris - hvor meget koster OnePlus 7?

Prisen på OnePlus 7 afhænger af, hvilket abonnement, du vælger, når du bestiller din nye mobil.

Vælg det abonnement, der passer bedst til dig her på siden og se din pris på OnePlus 7.

Betal kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 mdr.

Vil du helst betale OnePlus 7 på en gang eller dele regningen op i små bidder? Hos os bestemmer du selvfølgelig helt selv, om du vil betale kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 mdr.

Prisen på telefonen forbliver selvfølgelig den samme uanset, om du vælger at betale hele beløbet på en gang eller på afbetaling.

OnePlus 7 høster ros i tests og anmeldelser

Som forventet kan mobilmarkedets tech-eksperter ikke få armene ned over OnePlus 7.

OnePlus-telefoner er nemlig kendt for at være billige smartphones med et simpelt, men innovativt, design. Her får du altså ikke et hav af overdådige og vilde features, men heller ikke "bare" en standard og middelmådig smartphone. Med en OnePlus-telefon får du innovative specifikationer og features i vaskeægte high-end-kvalitet.

På den måde er OnePlus en af de største spillere på mobilmarkedet og konkurrerer med de helst store mobiler på markedet som fx iPhone X-serien, Huawei P30-serien og Samsung Galaxy S10-serien.

Anmelderne roser OnePlus 7 for det imponerende kamerateknologi, et AMOLED-display af højeste kvalitet, en lynhurtig og stærk brugerflade drevet af en Snapdragon 855-processor og 6 RAM samt det teknologiske og innovative design, der emmer af kvalitet.

OnePlus er altså perfekt til dig, som er kvalitetsbevidst og vil have, at kamera, skærm og ydeevne er i topform men ikke behøves det samme ekstra lir, som du finder på nogle af markedets dyre smartphones.

Imponerende 6,41 tommer AMOLED-skærm med smarte features

Du får en imponerende 6,41 tommer AMOLED-skærm i ægte OnePlus-kvalitet med en opløsning på 2340 x 1080 pixels.

Og innovative features gør det muligt for dig, at bruge skærmen til meget mere, end blot at navigere rundt på telefonen. Fx får du læsetilstand og aftentilstand, som vi så på sidste års OnePlus 6T.

Med læsetilstand kan du bruge din smartphone, som dit helt eget bibliotek, som du altid har med dig i lommen. Under læsetilstand vises alt på skærmen i monokrom uden farver, så det ligner sider i en bog.

Og under aftentilstand bliver det meget mere behageligt at sætte dig til rette i stuen med telefonen i hånden. Telefonen skruer nemlig ned for de blå lys i skærmen, så du får en meget mere behagelig oplevelse, når du kigger på den. Og så kan du også meget bedre falde i søvn om natten efter en aften på de sociale medier.

48 + 5 megapixel dual-kamera

Du får et stort dual-kamera på bagsiden af OnePlus 7 med populære features som Portrait Mode til flotte portrætfotos og imponerende lysstyring, så de kan filme og tage billeder i mørke i banebrydende kvalitet.

Optag video i imponerende 4K-kvalitet og super-slow-motion

Du kan optage video i 4K-kvalitet på OnePlus 7. Så her får du altid skarpe og klare videoer med flotte farver og perfekt lysstyring.

Du kan også få alle detaljer med med super-slow-motion. Her kan du fange alt det, som det menneskelige øje ikke når at se. Fx kan du se regndråber og snefnug falde til jorden.

16 megapixel selfie-kamera

Du får et 16 megapixel front-kamera på forsiden af telefonen, så du altid står knivskarpt på dine selfies, og når du foretager videopkald med dine venner og familie.

Ansigtsgenkendelse og fingeraftrykssensor på touch-skærmen

Ligesom på 6T kommer dette OnePlus 7 model med fingeraftrykssensor direkte på selve touch-skærmen.

Men i år får du også mulighed for at låse telefonen op via ansigtsgenkendelse, som Apple har haft stor succes med på mange af de nyeste iPhone-modeller.

Ved at scanne dine unikke ansigtstræk kan telefonens sensorer genkende dit ansigt. Så behøver du blot kigge på din telefon, så låser den automatisk op.

Ingen 3,5 mm jackstik til høretelefoner på OnePlus 7

Ligesom mange andre af markedets high-end-smartphones kommer OnePlus 7 ikke med det klassiske 3,5 mm jackstik til høretelefoner. I stedet skal du koble din høretelefoner til din mobil via det slankere USB-C-kabel.

Strøm til hele dagen med stort 3700 mAh-batteri

OnePlus er især kendt for, at deres telefoner holder strøm i mange timer. Og med det store mAh-batteri kan OnePlus 7 også holde strøm i mange timer, så du aldrig behøver at bekymre dig, om du har strøm nok på mobilen til hele dagen.

1, 2, 3 og fuldt batteri med hurtigopladning

Og med den hurtige lynoplader fra OnePlus tager det ikke lang tid at lade batteriet op.

Så står du og skal hurtigt ud af døren, mens batteriet på telefonen næsten er fladt? Bare giv OnePlus 7 en hurtig tur i opladeren mens du gør dig klar, og så har du allerede strøm til et par timer endnu.

En smooth og lynhurtig brugerflade med Qualcomm Snapdragon 855-processor og op til 6 GB RAM

Den stærke Qualcomm Snapdragon 855-processor og op til 6 GB RAM giver din telefon masser af power! Så med en OnePlus 7 i hånden kan du kører tunge apps og programmer samtidigt - helt uden, at du oplever at telefonen mister fart.

Generelt set har OnePlus-telefoner fået meget ros for deres høje ydeevne og hurtige brugerflade. I 2018 lancerede OnePlus deres 6T-model under sloganet "Unlock The Speed" (sæt farten løs), hvor det stod klart, at telefonens processor virkelig gav fart over feltet.

Og i år er processoren kun blevet hurtigere og mere kraftfuld, så her får du altså igen en OnePlus-telefon, der lever op til sit gode ry og aldrig sakker bagud.

En enkel og minimalistisk brugerflade med OxygenOS

OnePlus har udviklet sit eget styresystem OxygenOS, som er baseret på Google Android. Det første du lægger mærke til, når du tænder for din OnePlus er, hvor lækkert og simpelt hele brugerfladen virker. Her er ingen overflødige forudinstallerede applikationer og programmer.

Og det er nemt og hurtigt at navigere rundt på telefonen med simple og intuitive navigationskommandoer.

Og OxygenOS er ikke bare simpelt og intuitivt - det er også hurtigt. Apps og programmer åbner i det øjeblik, du trykker på dem og reagere lynhurtigt på dine kommandoer.

OnePlus arbejder hele tiden for at gøre din mobiltelefon bedre - også efter, at du har købt den. Derfor kommer der en gang imellem systemopdateringer, der opdaterer din telefon i takt med at teknologien hele tiden udvikler sig og bliver bedre.

Stilrent design i grå af 3D-glas

Telefonen kommer i et stilrent og tidsløst design i en flot og elegant grå farve.

Telefonen er designet i 3D-glas og ligger perfekt i hånden med buede kanter.

Sidst, men ikke mindst, kommer OnePlus 7 med skærmbeskyttelse, som allerede er monteret, når du modtager telefonen. Så behøver du ikke bekymre dig om ridser i skærmen. Og hvis uheldet er ude, og du taber telefonen, hjælper skærmbeskyttelsen, så der er lavere risiko for, at skærmen går i stykker.

Unboxing OnePlus 7 - det får du med i pakken

Her kan du se en liste over, hvad der følger med i pakken, når du køber OnePlus 7:

 • Oplader med USB-C-kabel
 • Beskyttelsesetui og skærmbeskyttelse
 • Sim-ejector til nemt og hurtigt at indsætte SIM-kortet
 • Manual, velkomstbrev, Quick Start Guide og sikkerhedsinformation
 • Klistermærke med OnePlus-logo

OnePlus 7 vs 6T - se hvilke nye specifikationer du får i 2019

Her kan du se, hvad der er kommet af nye specifikationer på OnePlus 7 siden den forrige OnePlus 6T:

 • Bagkamera: På OnePlus 7 får du et 48 + 5 megapixel dual-kamera, mens 6T kom med et 16 + 20 megapixel dual-kamera
 • Processor: Du får en Snapdragon 855-processor på OnePlus 7, mens du får en Snapdragon 845-processor på 6T
 • Feature: Du får ansigtsgenkendelse på OnePlus 7 men ikke på 6T

OnePlus 7 vs OnePlus 7 Pro

Her får du et overblik over, hvilke forskelle der er mellem de to modeller i OnePlus 7-serien:

 • Pris: OnePlus 7 er den billigste model i 7-serien
 • Skærm: Du får en større skærm på 6,67 tommer uden notch på 7 Pro, mens du får en 6,41 tommer skærm med notch på OnePlus 7
 • Front-kamera: Front-kameraet på 7 Pro er det nye og banebrydende pop-up-kamera, mens du får et normalt front-kamera på forsiden af OnePlus 7 placeret i toppen af skærmen
 • Bagkamera: Du får et 48 + 8 + 16 megapixel triple-kamera på 7 Pro, mens du får 48 + 5 megapixel dual-kamera på OnePlus 7
 • Batteri: 7 Pro kommer med et større batteri på 4000 mAh, mens OnePlus 7 har et batteri på 3700 mAh
 • RAM: Du kan få op til 8 GB RAM på 7 Pro, mens du kan vælge op til 6 GB RAM på OnePlus 7
 • Størrelse: OnePlus 7 er en mindre telefon med sine mål på 157,7 x 74,8 x 8,2 mm, mens 7 Pro måler 162,6 x 75,9 x 8,8 mm
 • Vægt: OnePlus 7 vejer mindst med sine 182 g, mens 7 Pro vejer lidt mere - nemlig 206 g
 • Farver: Du kan få OnePlus 7 i går, mens du også kan få 7 Pro i blå

Se flere OnePlus-telefoner i vores webshop

I vores webshop kan du altid finde de nyeste mobiltelefoner fra OnePlus til rigtig gode priser. Se specifikationer og priser på den lidt større plus-model OnePlus 7 Pro og den forrige model OnePlus 6T.

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: