Populær
Tilbud
Samsung

Galaxy S23 FE

4.999 kr.
Rabat
500 kr.
Med YouSee Mobil 80

Galaxy AI tager det næste skridt

Samsung fortsætter med at udvikle deres Galaxy AI, som nu bliver tilgængelig for endnu flere enheder. Fra at have været eksklusivt for Galaxy S24-serien kan funktionerne nu også benyttes på Galaxy S23-serien, som nu får adgang til visse Galaxy AI-funktioner. Dette gør hverdagen endnu smartere, nemmere og sjovere. Samsung har samlet nogle af deres favoritfunktioner, så du kan få et overblik over, hvad du kan forvente.

Circle to Search, Live Translate, Photo Assist, Chat Assist og Note Assist.

Galaxi AI er her - den nye Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE

Kamera med avanceret pro-teknologi

Hovedkameraet er på hele 50 megapixels, så du kan tage fede billeder og optage kvalitetsvideoer i høj opløsning. Samsung har inkluderet både Pro Grade-funktioner og Nightography, så du kan tage de fedeste aftenbilleder med en uhørt skarphed og høj detaljegrad.

Batteriet, der bare holder

Samsung Galaxy S23 FE er udstyret med en 4500mAh-batteri, som giver dig strøm til dagens mobile gøremål. Se op til 21 timers video eller lyt til 66 timers musik på bare én opladning. Og når opladeren skal frem, tager det ingen tid at komme fra 0 til 100 % takket være super-hurtigopladningsfunktionen.

Føles som en flagskibstelefon

Samsung Galaxy S23 FE er lavet af solidt aluminium, mens skærmen er dækket af Corning Gorilla Glass 5. Hele herligheden er IP68-certificeret, så en tur i vandet eller med på sandstranden kan din mobil snildt overleve. Mærk materialernes lækkerhed og fornem det elegante high-end-design.


Næste generation af Fan Edition

Samsung bygger videre på deres succesfulde Galaxy S21 FE, der forskød grænser for, hvad man kunne forvente af en prisbevidst mobil. Med Galaxy S23 FE gør den sydkoreanske smartphoneproducent det, man skulle tro, var umuligt; du får en endnu mere lækker designer-mobil med flagskibsspecs og high-end-fornemmelser – til yderst overkommelige penge.

Hver gang  du samler din Samsung Galaxy S23 FE op, vil du mærke lækkerheden i form af bløde aluminiumskurver og robusthed, mens den dynamiske AMOLED-skærm lyser op under det ultrasolide Corning Gorilla Glass 5. Du står med en mobil i hånden, der kan tåle at blive tabt i sandkassen og i håndvasken med vand takket være IP68-certificeringen.

Kameraet har fået et markant og mærkbart løft i forhold til Samsung Galaxy S21 FE 5G, da Samsung har trukket på deres viden fra de øvrige Galaxy S23-modeller, hvilket blandt andet betyder, at du kan tage lækre og skarpe billeder selv i mørket. Nightography-teknologien går ind og justerer lysforholdene i billederne og kompenserer for det stærkt begrænsede lys i aftentimerne. Resultatet er supersmukke og stemningsfulde aftenbilleder, hvor du kan se detaljerne og krystalklare motiver. Glæd dig!

Derudover er Samsung Galaxy S23 FE proppet med Pro Grade-funktioner og en 50MP-sensor, der opfanger nuancer og detaljer i alt, hvad du knipser, så det er legende skønt at fotografere. Og det forbedrede selfiekamera foreviger dig foran alle de mindeværdige steder og øjeblikke.

Ydeevnen har også fået et gevaldigt nøk opad. AMOLED-skærmen kører med op til 120 billeder i sekundet, så alting bare flyder naturligt på skærmen – helt uden forsinkelser eller hakken. Og takket være den kraftfulde Exynos 2200-processor kan Samsung Galaxy S23 FE trække selv de tungeste kørespil og skydespil. God fornøjelse!

Køb Samsung Galaxy S23 FE hos YouSee i dag, og du får masser af mobil sammen med et toplabert abonnement med masser af fordele – var der nogen, som sagde adgang til flere end 100 millioner sange på YouSee Musik?

Køb Samsung Galaxy S23 FE hos YouSee og få fantastiske fordele

Når du køber Samsung Galaxy S23 FE hos YouSee, får du meget mere end den skarpe pris. Du får også fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på telefonen kommer an på det mobilabonnement, du vælger, når du køber den i vores webshop.

Masser af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du køber Samsung Galaxy S23 FE hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen. Fra Danmarks bedst mobilnet til YouSee Musik og 5G-hastighed.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnet, nemlig TDC NETs, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse i Skagen som i Gedser. Du kan surfe på nettet, sende SMSer, streame og spille spil på landets bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din mobil. Undlad at bruge rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande – helt uden at det koster ekstra.

YouSee Musik

Med vores streamingtjeneste YouSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og de største radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Specifikationer
Skærmtype
FHD+, Dynamisk AMOLED 2X, 1450 nits
Skærmstørrelse
6,4”
Opdateringsfrekvens
60-120Hz
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Beskyttelse
Corning Gorilla Glass 5
Batteristørrelse
4500mAh
Opladning
Super-hurtigopladning, trådløs hurtigopladning 2.0 og trådløs strømdeling
RAM
8GB
Hukommelse
128GB / 256GB
Hovedkamera
50MP (vidvinkel)
Telefoto
8MP, 3x optisk zoom
Ultravidvinkel
12MP
Frontkamera
10MP
Styresystem
Android 13, One UI 5.1
Processor
Exynos 2200
Højttaler
Ja, Sound by AKG, Dolby Atmos
3,5 mm jack
Nej
IP-certificering
IP68, støv- og vandafvisende
Vægt
168 gram
Dimensioner
143,3 x 70,9 x 7,6mm
Farver
Graphite, Mint, Purple og Cream
Sikkerhed
Fingeraftrykslæser i skærmen
5G
Ja
SIM-kort
Dual SIM + eSIM

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker