Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.254 kr
Xiaomi12T Pro

Pris 6.055,- Pris med Mobil 100 GB og rabat 4.801,-

Månedlig pris over 24 mdr. 200,-

Xiaomi 12T Pro Sort 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Sort

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 100 GB259 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.200 kr./md.

Betal pr./md.459 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.055 kr.
 • Rabat-1.254 kr.
 • Pris i alt4.801 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.355 kr.

200 megapixels kamera, der rykker grænserne for fotografering

Xiaomi 12T Pro giver dig muligheden for at tage professionelle billeder i en knivskarp opløsning. 200 MP-kameraet er i toppen af nutidens absolutte superliga for kameramobiler. Selvom du befinder dig i svagt belyste omgivelser, eller dit motiv er i bevægelse, vil du kunne tage flotte billeder, som du kan gøre endnu bedre med Xiaomis billedbehandlingssoftware, du får med i købet. Væk din indre fotograf og oplev kvalitetsforskellen.
200 megapixels kamera, der rykker grænserne for fotografering

Overvældende god batterilevetid og opladningstid

Med Xiaomi 12T Pro slipper du for at lede efter stikkontakten, når du er på farten. Hele 5000 mAh byder batteriet på, og det betyder, at du har op til 13,5 timers uafbrudt anvendelse af din mobil på én opladning. Og når Xiaomi 12T Pro endelig løber tør for strøm, tager den kun 19 minutter at lade den helt op igen! Den lange batterilevetid skyldes blandt andet den strømbesparende og lynhurtige Snapdragon 8+ Gen 1-processor.
Overvældende god batterilevetid og opladningstid

Få blæst håret tilbage af 68 millioner farver og ultraskarpt og detaljeret billede

Du får en mobil med en skærmstørrelse på 6,67”, der trækker på en hæsblæsende farvepalet, så du en naturlig billedoplevelse i dine videoer og spil. Ikke nok med det så får du et knivskarpt billede med overvældende detaljegrad i form af AMOLED-skærmen, der kører med 1220 pixels og 120 Hz.


Xiaomi 12T Pro er smartphonen til dig, der ønsker en laber kameramobil, der kan udfordre selv de største aktører på markedet med sine fede specs. Xiaomi 12T Pro er din ideelle rejsepartner, da batterilevetiden sikrer dig saft og kraft til dagligdagens underholdning i toget, bussen eller sågar de lange flyrejser.

Du får et lækkert design, som reducerer synlige fingeraftryk på din mobil, mens AMOLED-skærmen er dækket af det robuste Corning Gorilla Glass 5. Du får en skærm, der kan gengive 68 millioner farver i en høj pixeltæthed, hvor du kan nyde din favoritserier i et smukt og farverigt billede, som står knivskarpt.

Hovedkameraets linse tager billeder med i overvældende 200 megapixels, og du kan filme i hele 8K! Du får også et 20 megapixel selfiekamera, der kan optage i fuld HD med 30 billeder i sekundet, så du får flydende selfievideoer og skarpe fotos med dig i centrum – selv når fotografen tager billeder i svagt belyste omgivelser. Xiaomi 12T Pro har den lynhurtige Snapdragon 8+ Gen 1-processor, som både sparer på strømmen og behandler dine billeder i en overvældende hastighed. Du kan have mange apps kørende i baggrunden, uden dine spil eller andre apps tager lang tid om at starte op.

Med Xiaomi 12T Pro får du et stort batteri, der giver dig lang batteritid, og du kan lade telefonen op fra 0 til 100 % på blot 19 minutter! Tal om at komme hurtigt videre. Bestil Xiaomi 12T Pro hos youSee i dag, og du lægger dig i den mobile højhastighedsbane – med dertilhørende abonnementsfordele!

Xiaomi 12T Pro: Ufattelig fed kameramobil med ufattelige youSee-fordele

Køb Xiaomi 12T Pro her hos youSee, og vi giver dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom youSee Musik og Roaming World. Prisen på Xiaomi 12T Pro bestemmer du selv ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen her i vores webshop. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye og hurtige kameramobil.

Opdag de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos youSee

Når du køber din Xiaomi 12T Pro gennem youSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele såsom youSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du dele dine feriebilleder på sociale medier eller streame, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Oplev Danmarks bedste mobilnetværk

YouSee dækker dig ind over hele Danmark takket være vores landsdækkende mobilnetværk, der giver dig en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig på Storebæltsbroen eller i storbyen. Gå på nettet, send SMS’er, stream musik eller spil dine spil og oplev hvordan Danmarks bedste mobilnetværk føles.

Roaming World

Du kan frit bruge din Xiaomi 12T Pro på det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden du skal frygte en ekstraregning. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med youSee Musik får du adgang til flere end 75 millioner numre på din mobil, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen