Forsalget er startet

Bestil din nye iPhone XS eller iPhone XS Max idag


Køb her

Forudbestil iPhone XS og iPhone XS Max

Køb her

YouSee Mobil

Med et YouSee mobilabonnement
får du meget mere med

Mest populære mobiltelefoner

Samsung

Galaxy S9

Apple

iPhone XS

Mest populære abonnementer

0 kr. oprettelse
50 GB
Fri tale, mms & sms
+ Roaming Europa Plus
299
kr./md.
Oprettelse 0 kr.
0 kr. oprettelse
Fri Data
Fri tale, mms & sms
+ Roaming Europa Plus
399
kr./md.
Oprettelse 0 kr.

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Bruger du mere data end de inkluderede GB/måned sættes hastigheden ned til 128 Kbit/s. Abonnementerne gælder kun privatkunder. Du har 30 dages opsigelse. Med Roaming Europa kan du, afhængig af abonnement, bruge op til 15 GB data, dog aldrig mere data, end du har med i dit abonnement. Se, hvad du bliver opkrævet for data herudover, på yousee.dk/europa. Priser på opkald til udlandet fra DK – udover inkluderet forbrug – finder du på yousee.dk/udlandspriser. Priserne forudsætter, at du betaler via Automatisk Kortbetaling. Ellers betaler du 9,75 kr./regning via Betalingsservice eller 49 kr./regning via manuel betaling.
Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / Fri Data gælder til 30. september 2018. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 50 GB Data gælder til 23. september 2018.

Sony Xperia XZ3
Forsalget er startet!


Fra
170,- kr./md.
Mobilrabat
2418,-

Forudbestil nu

YouSee Fri Tale + 50 GB i 6 mdr. 299 kr./md. Oprettelse 0 kr. Min. pris 5.875 kr.

*Kilde: Strategy Analytics, August 2018

Apple iPhone 6s Plus


Fra
120,- kr./md.
Mobilrabat
1.058,-
2.018,-


Bestil nu

YouSee Fri Tale + 50 GB i 6 mdr. 299 kr./md. Oprettelse 0 kr. Min. pris 4.675 kr.

Køb din mobiltelefon
hos YouSee

 • Fri levering

  Det er nemt og hurtigt at købe og få leveret din nye mobiltelefon fra YouSee. Det tager nemlig kun mellem 2 og 3 hverdage fra dit køb er gennemført, til din mobiltelefon er leveret på adressen.

 • YouSee Musik

  Med YouSee Mobil får du fri adgang til millioner af musiknumre på din mobil, tablet og pc og straks få adgang til alt den musik du har lyst til at høre.

 • Gode afbetalingsordninger

  Bliv kunde hos YouSee og få del i de gode kundefordele. Som eksisterende kunde hos YouSee kan du købe din nye mobiltelefon med en af vores gode afbetalingsordninger.

 • Danmarks bedste netværk

  Med YouSee Mobil har du Danmarks bedste mobilnetværk. Vi bruger nemlig TDC's netværk, som Teknologisk Institut har målt til at være Danmarks bedste.