Sikkerhedspakken
Følger med når du køber bredbånd fra YouSee

Online sikkerhed er vigtig for os

Hver 3. dansker har været udsat for cyberkriminalitet, og vi vil gerne undgå, at du bliver en del af statistikken. For når først dine personlige billeder er væk, og din netbank er blevet hacket, så er det for sent. Derfor får du en sikkerhedspakke med i dit bredbåndsabonnement, så du og din familie altid kan færdes trygt på nettet. Og samtidig sørger et sikkerhedscenter for, at du har en sikker forbindelse.

Der følger 3 licenser med i dit bredbåndsabonnement. De kan frit bruges på PC, Mac, tablets eller smartphones (Android og IOS). Hvis du ønsker flere end de 3 inkluderede licenser, så kan de tilkøbes

Beskyt børnene på nettet

Børn bruger masser af tid online. Men hvilke sider besøger de? Og hvor mange timer bruger de på nettet? Med Sikkerhedspakken kan du beskytte dine børn ved at blokere sider, der for eksempel indeholder vold, voksenindhold eller gambling. Du kan desuden sætte begrænsning på hvor mange timer, de kan være online i løbet af en dag.

Få effektiv antivirus

En virus kan indsamle alt om dig: Dine kontaktoplysninger, billeder, personlige filer og bankoplysninger. Sikkerhedspakkens antivirusprogram beskytter dig mod virus, ransomware og inficerede mails og blokerer skadelige links og websider. Samtidig sørger automatiske opdateringer og scanninger for at opdage nye trusler og sikre, at du altid har en sikker internetforbindelse.

Gå på netbank uden bekymringer

Hvornår har du sidst været i banken? I dag klarer vi langt det meste af vores økonomi på smartphones, tablets eller computere. Men dine bankoplysninger kan nemt havne i de forkerte hænder. Derfor sørger Sikkerhedspakken for, at forbindelsen er sikker, og dine penge er i sikre hænder. Så kan du betale dine regninger uden bekymringer.

Shop trygt og sikkert online

Vi handler på nettet som aldrig før. Det betyder også, at vi med sikkerhed besøger internetshops, som ikke har rent mel i posen. Som er ude efter dine penge eller dine bankoplysninger. Sikkerhedspakken beskytter dit privatliv online og fortæller dig, om du bevæger dig på sider, du kan stole på. Så kan du shoppe på nettet med ro i maven.

Brug for hjælp til din sikkerhedspakke?


Læs mere

Sikkerhedspakken har vundet flere priserBedste beskyttelse i 2018


Læs mereDet mest innovative antivirusprodukt i 2017


Læs mereAV-TEST-certificering for F-Secure SAFE


Læs mere

Se, hvor hurtigt bredbånd du kan få

Læs mere

Værd at vide om Sikkerhedspakken

Hvor kan jeg få hjælp, hvis jeg har problemer med sikkerhedspakken?

Vores tekniske support kan hjælpe dig i gang med installationen af sikkerhedspakken. Er der yderligere spørgsmål henviser vi til kontaktformularen på yousee.dk, hvor vores specialister vil hjælpe dig.

Hvordan får jeg aktiveret sikkerhedspakken?

Ved oprettelse af YouSee Bredbånd eller tilkøb af sikkerhedspakken sendes en velkomstmail med link til at installere første enhed. Skal der installeres på flere enheder, så foretages administrationen under ’Mit YouSee’ på yousee.dk. Under ’Bredbånd’ i abonnementsfanen findes link til administration af sikkerhedspakken. Herfra kan der bl.a. fås et overblik over hvor mange licenser, der er brugt, hvor mange der er tilbage og der kan sendes links til de enheder, man ønsker at beskytte.

Hvilke muligheder har jeg som forældre?

Du kan beskytte dit barns enhed og samtidig sætte et indholdsfilter på.

Hvordan beskytter jeg mig mod virus?

Med bredbånd fra YouSee får du altid en sikkerhedspakke med i købet. Den beskytter dig mod virus, ransomware og andre former for malware, som kan inficere din computer. Så kan du færdes trygt på nettet uden at skulle bekymre dig om at blive udsat for cyberkriminalitet.

Kan jeg tilkøbe sikkerhedspakken til mit eksisterende bredbåndsabonnement?

Det er muligt at tilkøbe sikkerhedspakken til ældre bredbåndsabonnementer. Sikkerhedspakken som tilkøb til eksisterende bredbåndsprodukt kan fås med 5, 10, 15 eller 20 licenser, og kan bestilles på telefon på 70 70 40 40.

Hvor mange licenser får jeg med?

Er sikkerhedspakken inkluderet i dit bredbåndsabonnement, følger der 3 licenser med. De kan frit bruges på PC, Mac, tablets eller smartphones (Android og IOS). Hvis du ønsker flere end de 3 inkluderede licenser, så kan der tilkøbes yderligere licenser (udover de 3) på telefon 70 70 40 40.

  • +2 licenser koster 20 kr. pr. måned.
  • +7 licenser koster 30 kr. pr. måned.
  • +12 licenser koster 40 kr. pr. måned.
  • +17 licenser koster 50 kr. pr. måned.

Skal sikkerhedspakken tilkøbes til eksisterende bredbåndsabonnement, så findes pakkerne med 5, 10, 15 eller 20 licenser.

Hvem står bag sikkerhedspakken?

YouSee har indgået et samarbejde med F-Secure, der er en af de førende udbydere af sikkerhedspakker.

Hvad er ransomware?

'Ransom' betyder løsesum, og det er lige præcis derfor, at ransomware har fået det navn. Ransomware er nemlig en form for virus, som inficerer din computer, låser den og kræver en løsesum for at låse den op igen. Hvis du ikke betaler, bliver alt indholdet på din computer slettet.