Stabilt wi-fi i hele hjemmet

Står din wi-fi-router i et teknikskab eller i kælderen? Har du tykke vægge, flere etager eller mange rum? Eller måske synes du, at routeren er for stor at have stående fremme? Med YouSee WiFi Booster kan du få bedre trådløs forbindelse i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning.

Et sæt af vores små WiFi Boostere skaber et intelligent netværk i dit hjem, der får dit trådløse internet ud i krogene og fordeler forbindelsen til lige der, hvor du befinder dig.

Et lille sæt rækker langt

Hvis du oplever, at internettet bliver langsomt hver gang, du går ind i soveværelset eller ud på terrassen, er et startsæt, som består af to YouSee WiFi Boostere, et godt supplement til dit internet. Har du brug for flere, kan du altid supplere senere hen – de kun 10 cm høje Boostere kan nemlig placeres, hvor du vil i hjemmet.

Det koster 39 kr./md. at leje et startsæt, og har du brug for flere WiFi Boostere end de to i startsættet, kan du leje ekstra Boostere for 20 kr. pr.stk./md. Lejeaftalen kan opsiges med en måneds varsel og der er ingen binding. 

Prøv, om vores WiFi Booster er noget for dig

Du kan starte med at leje et YouSee WiFi Booster Startsæt til 39 kr./md., som består af to WiFi Boostere. Den ene placeres ved din router, den anden dér, hvor du ønsker bedre wi-fi. Har du brug for flere, kan du vende tilbage senere og bestille ekstra boostere. Hvis det ikke er noget for dig, kan du opsige med en måneds varsel.

WiFi Booster, Startsæt

 

39 kr./md.

WiFi Booster, Single

Ekstra booster til Startsæt

20 kr./md.

Tag testen – se, hvor mange Boostere du har brug for

Vi har lavet en test særligt til dig, der vil blive klogere på dit wi-fi-behov. Tag testen, og se vores anbefaling til dit hjem.

Hvor mange etager er din bolig?
Hvor mange kvm er din bolig?
kvm
Hvor er dit modem placeret i din bolig?

Vi anbefaler

Ingen

Vi kan se at dit behov for at booste din forbindelse ikke er særlig stort.

 

Føler du alligevel et behov, så kan du nemt bestille et WiFi Booster Startsæt her. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på knappen – så sender vi dit nye udstyr straks.

Bestil startsæt

Vi anbefaler

Et WiFi Booster Startsæt

- bestående af to boostere

Det ser ud til, at du har brug for et startsæt.

 

Startsættet indeholder to boostere, som vil give dig en meget bedre wi-fi-oplevelse.

 

Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen og logge ind – så sender vi dit nye udstyr straks.

Bestil startsæt

Vi anbefaler

Et WiFi Booster Startsæt

+ en ekstra WiFi Booster

Det ser ud til, at du har brug for et startsæt + en ekstra booster.

Det vil give dig en meget bedre wi-fi-oplevelse.

 

Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen og logge ind – så sender vi dit nye udstyr straks.

Bestil her

Vi anbefaler

Et WiFi Booster Startsæt

+ to ekstra WiFi Boostere

Det ser ud til, at du har brug for et startsæt + to ekstra boostere.

Det vil give dig en meget bedre wi-fi-oplevelse.

 

Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen og logge ind – så sender vi dit nye udstyr straks.

Bestil her

Der følger en app med til iPhone og Android. Med den kan du nemt opsætte og overvåge dit wi-fi-netværk. Med appen kan du også finde ud af, hvor det er bedst at placere din WiFi Booster.

   

Har du brug for hjælp til opsætning af din WiFi Booster? Det er nemt selv at installere. Bare følg guiden ved at trykke på knappen herunder.
Opsætning

Har du endnu ikke YouSee Bredbånd? Hos YouSee får du lynhurtigt internet til en rigtig god pris. Vi har forskellige hastigheder at vælge mellem alt efter dit behov.
Bestil internet

Få svar på dine spørgsmål

Herunder kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med YouSee WiFi Boostere.

Hvad er en WiFi Booster?

Lad os sige det, som det er: Ikke alle boliger er lige wi-fi venlige. Hvis du har et stort hjem, et hjem i flere etager, eller tykke betonmure mellem rummene, kan det være svært for det trådløse signal at nå rundt i hele boligen – uanset hvor hurtig bredbåndsforbindelsen er.

En WiFi Booster er en intelligent WiFi Extender, der forbedrer din trådløse forbindelse, så internettet når ud i alle hjemmets hjørner, og du kan bevæge dig frit rundt uden knas på forbindelsen.

Et sæt WiFi Boostere skaber et intelligent netværk i dit hjem, der fordeler det trådløse internet i hele hjemmet og koncentrerer forbindelsen lige der, hvor du befinder dig. Boosternes smarte Mesh-teknologi betyder, at hjemmenetværket selv prioriterer internettet, så alle enheder som mobiltelefoner, tablets, computere og tv-bokse har en optimal forbindelse. 

Hvad er forskellen på en WiFi Extender, en WiFi Repeater og den nye WiFi Booster?

Med den nyeste Mesh-teknologi forlænger WiFi Boosteren både det eksisterende signal og koncentrerer internettet i områder med online enheder, så snart der er mere end én Booster tilsluttet. 

I modsætning til Repeatere og Extendere, skaber Boosterne et intelligent netværk i dit hjem, som selv styrer det trådløse internet og skaber den bedst mulige forbindelse. Det kræver derfor som minimum et startsæt, bestående af to WiFi Boostere, for at oprette og opretholde et stabilt hjemmenetværk. 

Kan jeg bestille flere WiFi Boostere, hvis jeg har et startsæt i forvejen?

Når du har bestilt dit startsæt, kan du bestille supplerende WiFi Boostere til 20,- pr.stk. /md. Har du et stort område, der skal dækkes, kan du supplere med det antal, der er behov for. 

Kan jeg bestille WiFi Boosteren uden at være YouSee-kunde?

Desværre ikke. For at kunne leje vores Boostere, kræver det bredbånd fra YouSee. 

Hvad sker der, hvis jeg ikke længere ønsker WiFi Booster?

Der er en måneds opsigelse på WiFi Boosterne. Du kan opsige ved at ringe til os på 70 70 40 40 eller besøge en af vores YouSee-butikker. Hvis du lejer WiFi Boosterne, skal du returnere dem, når lejeperioden udløber. Har du derimod købt WiFi Boosterne, skal du ikke returnere dem.

Kan jeg købe WiFi Boosterne i stedet for at leje dem?

Det er desværre ikke længere muligt at købe YouSee WiFi Booster.

Tekniske specifikationer for YouSee WiFi Booster

 • Størrelse: 100mm(H) x 108.4mm(D) x 41.5mm(B)
 • WiFi Mesh-netværk med trådløs forbindelse mellem hver Booster-enhed.
 • Multimedia support: Herunder bl.a. streaming af YouSee tv, YouTV og tilslutning af tv-boks trådløs el. kablet via Booster. 
 • Booster kan opsættes som Mesh Extender eller enkelt Access Point.
 • WiFi Dual band med op til 1600 MBit/s 
 • Avanceret roaming – Seamless handover af Devices/Klienter mellem Boostere
 • Band Steering – Devices/Klienter flyttes automatisk til maksimum båndbredde
 • 2.4GHz
  • 2x2 MIMO 802.11b/g/n
 • 5GHz
  • 4x4 MIMO 802.11g/n/ac
 • 2 LAN porte, Ethernet Gigabit (RJ45)