Nu kan du snart få lynhurtigt
fibernet fra YouSee


TDC starter udrulningen af fibernet over hele Danmark. Og det er rigtig gode nyheder, for det betyder, at vi fremover kan levere lynhurtigt fibernet til over 1 million danske husstande over de næste år.

Med fibernet fra YouSee har du altid en lynhurtig og stabil internet-forbindelse. Vi tilbyder nemlig de bedste abonnementer til rigtig gode priser.

Bredbånd fra YouSee inkl. Sikkerhedspakke

Bestil fibernet hos YouSee i dag

Vi sidder klar til svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at bestille fibernet allerede i dag. 

Bestil en opringning og lad os sammen finde lige præcis den hastighed, du har brug for. Vi ringer til dig hurtigst muligt på hverdage mellem kl. 9.00-17.00.


Ring mig op

Derfor skal du vælge fibernet hos YouSee

Der er rigtig mange grunde til at få fiber hos os. Du får nemlig masser af unikke fordele med i prisen.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge YouSee som udbyder af fibernet herunder.

Du får lynhurtigt og stabilt internet til hele familien

Hos os får du en lynhurtig og stabil internet-forbindelse via fibernettet. Derfor bliver YouSee Fiber mere og mere populært.

Der er allerede over 1,3 millioner, der har valgt at have deres bredbånd hos os. Og lige meget hvilken hastighed du har brug for, har vi det helt rigtige abonnement - og selvfølgelig til en rigtig god pris.

Hos os kan du vælge mellem masser af hastigheder til forskellige priser - vi tilbyder helt op til 1.000 Mbit! Og med fiberbredbånd fra YouSee kan hele familien være online på samme tid.

Du får markedets
bedste wi-fi-modem

Du får altid et modem med i prisen, når du bestiller fibernet hos os.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en hurtig og stabil trådløs forbindelse. Derfor er vi super stolte af vores modem, som er bedst i test og dermed blandt markedets bedste.

Med et modem fra os er du altid sikret lynhurtigt og stabilt internet, hvor I kan være mange på nettet på samme tid.

Læs hele rapporten

Få hjælp til opsætningen
af vores eksperter

Du kan altid få hjælp til dit internet af en af vores 1.700 eksperter. Vi har nemlig Danmarks største team af teknikere, der står klar til at hjælpe dig med at opsætte fibernet på din adresse. Og vi sørger selvfølgelig altid for at installere nettet, så du opnår den bedst mulige forbindelse.

Og skulle det ske, at du har problemer med dit internet? Bare rolig, vores dygtige teknikere kan også hjælpe med at fejlrette og optimere dit bredbånd.

Vi sørger for, at du får en
sikker internet-forbindelse

Det er vigtigt for os, at du og resten af familien er sikret mod cyberkriminalitet. Derfor får du en sikkerhedspakke med i prisen, når du bestiller internet hos os.

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan du og resten af familien surfe rundt på nettet - helt uden at skulle bekymre jer om hacker-angreb.

Pris - hvad koster fibernet?

Prisen på fibernet afhænger af, hvilken hastighed du vælger.

Men én ting er sikkert - uanset hvilken hastighed du vælger, får du altid fibernet til en rigtig god pris hos os. Og du får ovenikøbet en masse unikke fordele med i prisen.

Bestil en opringning og hør, om TDC arbejder på etableringen af fibernettet i dit område. Vi kan også hjælpe dig med at finde ud af, om du kan få etableringen gratis på din adresse. 

Vi ringer til dig hurtigst muligt på hverdage mellem kl. 9.00-17.00.


Ring mig op

Online gaming kører som smurt

Har du en gamer gemt i maven? Hos YouSee ved vi, hvor frustrerende det kan være, når forbindelsen hakker, lige som du er i færd med at skyde fjender ned i et online univers.

Med vores fibernet kan du game online så meget du vil helt uden, at internet-forbindelsen hakker.

Værd at vide om fibernet fra YouSee

Kan jeg få fibernet på min adresse?

Om du kan få fibernet eller ej kommer an på, om der er lagt fibernet i det område, hvor du bor. Indtil videre er det ikke alle danske husstande, der har adgang til fiber.

Er din bolig placeret uden for et område, hvor fibernettet ikke rækker, kan du ikke få fiber på din adresse.

Men der er gode nyheder i vente. For TDC starter udrulningen af fibernettet. Og det vil sige, at vi snart kan levere det lynhurtige fiberbredbånd til over 1 million kunder over hele Danmark.

Hvad er fibernet?

Fibernet er lynhurtigt internet gennem lyslederkabler, hvor nettet bliver fragtet via lys - i modsætning til coax eller DSL-nettet, hvor internettet transporteres gennem kabel-tv-stikket eller telefonstikket.

Fordi fiber-internettet transporteres gennem lyslederkabler betyder det, at du får internet med fart over feltet - og med en tårnhøj kapacitet.

Derfor er fibernettet perfekt til dig, der bruger internettet til streaming, gamer online og har mange enheder koblet til nettet på samme tid.

Med fiber kan du også downloade og uploade store filer til internettet. Det er fordi forbindelsen er symmetrisk - og det betyder, at du har samme høje download- og upload-hastighed.

Fibernet giver dig altså den bedst mulige internet-forbindelse til hele familien. I kan være mange online på samme tid uden - det helt uden at det belaster forbindelsen. Og så er I garanteret lynhurtigt og stabilt internet.

Fiber bliver ofte kaldt fremtidens internet pga. dets høje kapacitet og stabilitet. Og det betyder meget i en tid, hvor flere og flere enheder skal kobles til nettet.

Fiber er perfekt til det stigende forbrug af data, hvor fx trådløse højttalere, tv, computere, tablets, telefoner, køkkenudstyr og lyspærer er afhængige af en god og stabil internet-forbindelse.

Hvor hurtigt er fibernet?

Fiberbredbånd er den bedste og hurtigste forbindelse på markedet. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige internet-pakker med mange forskellige hastigheder. Så her er du sikker på, at du kan finde den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dit data-forbrug.

Vi tilbyder bredbånd med helt op til 1.000 Mbit. Så er du godt dækket ind, og hele husstanden kan være koblet på den lynhurtige fiber-forbindelse. Og I skal aldrig bekymre jer om, at nettet bliver belastet eller forbindelsen hakker. Med en stabilt og hurtigt internet fra YouSee, får I bredbånd med fart over feltet.

Hvordan tilslutter man fibernet?

Du er tilsluttet fibernettet via et wi-fi-modem eller direkte via et netværkskabel. Når TDC har gravet fiber-kabler ned i dit område, kan du få fiber på din adresse. For at få fiber, skal du bestille fiberbredbånd hos YouSee.

Før du kan koble dig på forbindelsen, skal du have besøg af en af vores teknikere, som installerer en fiberboks og et modem. Og derefter virker fibernettet ligesom du kender fra DSL-forbindelsen, hvor du kan koble dine forskellige enheder til via en trådløs forbindelse eller direkte via et netværkskabel.