Sådan fungerer kundepanelet  

Som en del af vores kundepanel skriver eller ringer vi til dig, når der er nye ting på vej, som vi gerne vil have dine input til. Oftest kan du hjælpe os hjemme fra din sofa – via din mobil eller computer. Andre gange vil vi invitere dig ind på vores hovedkontor. Din opgave kan fx være at svare på et spørgeskema eller give feedback på vores hjemmeside eller en ny guide.    

Du bestemmer selv, hvor tit du vil deltage  

Selvom vi gerne vil høre din mening om det hele, vil vi ikke fylde din indbakke eller ringe til dig konstant. Så når du har deltaget i en af vores undersøgelser, vil du tidligst høre fra os 14 dage efter. Og det er altid op til dig, om du vil deltage.   
 
Vil du være med? Tilmeld dig med det samme – det tager kun 30 sekunder. Og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Tilmeld dig vores kundepanel

Når du trykker på linket, bliver du ført videre til en tilmeldingsside hos vores samarbejdspartner Preely. Når du deltager i tests hjemmefra, vil det også foregå via Preely.

Vind præmier, når du tester

Hver gang du deltager i en online test, deltager du automatisk i lodtrækningen om fede præmier. Og deltager du i en test på vores hovedkontor, får du altid et gavekort, fx til Gavekortet.dk, med hjem som tak for hjælpen.

Har du spørgsmål, før du tilmelder dig?

Så send os endelig en mail på kundepanel@yousee.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor være med i et kundepanel? 

Vores kundepanel er for alle, og består af et bredt udsnit af vores kunder. Herunder kan du læse, hvorfor andre har valgt at deltage:

”Fordi jeg kan sige min mening, og at jeg tester brugervenlighed på produkter, jeg bruger”  
Medlem af kundepanelet 

”Fordi jeg kan være med til at påvirke, hvordan hjemmesiden, skal se ud” 
Medlem af kundepanelet 

”Det er overskueligt. Ikke tidskrævende” 
Medlem af kundepanelet

Værd at vide om kundepanelet

Alle med et YouSee-abonnement kan blive medlem af kundepanelet. Vi vil meget gerne høre dine input – uanset om du er vild med teknik eller synes, det er lidt besværligt.

Vores kundepanel består af mænd og kvinder i alle aldre. Nogle har mange abonnementer hos os – andre har kun et enkelt. Fælles for dem alle er, at de gerne vil være med til at påvirke nye produkter og services.

Tit foregår det sådan, at du modtager en mail med et link til et spørgeskema eller noget nyt, vi gerne vil have, at du tester. Det kan fx være en ny artikel på vores hjemmeside eller en ny funktion på vores selvbetjening. Det kan også foregå sådan, at du bliver inviteret ind på vores hovedkontor til et interview.

Hvis du deltager i en test på vores hovedkontor, får du din præmie med hjem med det samme – fx et gavekort til Gavekortet.dk. Hvis du tester hjemmefra, trækker vi lod om en præmie, og du får besked via mail, hvis du er den heldige vinder.

Du tilmelder dig kundepanelet via dette link. Linket fører dig videre til en tilmeldingsside hos vores samarbejdspartner Preely. Det tager kun 30 sekunder at tilmelde sig. Og du kan til enhver tid framelde dig igen.