* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Køb din nye mobiltelefon hos YouSee - Vi tilbyder markedets bedste mobiltelefoner til skarpe priser med fri levering

Hos YouSee kan du nemt finde en ny mobiltelefon blandt det store udvalg i vores online shop. Her finder du alle de bedste smartphones fra Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia, OnePlus og alle de andre smartphone brands.

Køb din nye smartphone kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 md. Hos YouSee kan du købe mobiltelefoner med abonnement på afbetaling over 12 eller 24 md fra 199kr/md. Uanset hvad du vælger, får du de bedste mobiltelefoner til skarpe priser, markedets bedste abonnement og fri fragt lige til døren.

Altid gode tilbud på mobiltelefoner med abonnement - Køb din nye smartphone med et billigt mobilabonnement hos YouSee

Hos YouSee køber du din mobiltelefon med abonnement. Her sparer du ikke blot penge med gode priser og stærke tilbud på mobiltelefoner fra alle de bedste mobil brands. Du får også markedets bedste mobilabonnement med YouSee mobil på TDC's fantastiske 4G-netværk og mange andre unikke fordele.

Oplev et hav af unikke fordele med abonnement fra YouSee

Hos YouSee får du masser af unikke fordele med et abonnement. Du får adgang til over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, Danmarks bedste mobilnetværk, roaming i 36 EU lande og fri tale og SMS/MMS og på udvalgte abonnementer.

Hvis du ikke allerede er kunde hos YouSee, gør vi det nemt at skifte abonnement i forbindelse med køb af mobiltelefon her i vores online shop. Vi står for alt det praktiske, så du hurtigt får flyttet dit mobilnummer og modtager et simkort til din nye smartphone med posten.

Vælg mellem alle markedets bedste mobiltelefoner - YouSee har et bredt udvalg af telefoner til forskellige mobilpriser

Du kan altid finde de nyeste og bedste mobiltelefoner her i vores online shop hos YouSee. Vi har et bredt udvalg af mobiltelefoner - hvad enten du leder efter en high-end smartphone, en mobiltelefon til ældre, en mobiltelefon med et godt kamera eller bare en billig mobil, kan du altid finde lige hvad du leder efter i vores online shop.

Køb mobiltelefoner som iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, OnePlus, Nokia eller andre populære mobiltelefoner til gode priser og med mulighed for afbetaling.

Vælger du at købe din mobiltelefon på afbetaling, får du samme gode priser, som når du køber din mobiltelefon kontant. Vi deler blot betalingen op over 12 eller 24 md, og der er ingen renter eller gebyrer. En god løsning til dig, der gerne vil købe ny smartphone, men ikke lige har hele beløbet på én gang.

Når du køber ny smartphone online - Læs alt om bestilling, fri levering, retur- og reklamationsret

Uanset om du er ny eller nuværende kunde hos YouSee, er det er det ganske hurtigt og nemt at købe en ny mobiltelefon her i vores online shop. Du skal blot klikke på lige netop den mobiltelefon, du har forelsket dig i, og hvis du ikke i forvejen er kunde hos YouSee, hjælper vi dig med en hurtig oprettelse og eventuel nummerflytning. Det er hurtigt, nemt og legende let!

Når du har valgt og betalt din nye mobiltelefon online, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Herefter er der bare tilbage at vente på, at posten kommer. Vi sender din mobiltelefon i løbet af kun et par dage - så normalt kan du regne med at have din nye smartphone i hænderne i løbet af kun 2-5 hverdage. Hos YouSee får du også fri fragt på alle mobiltelefoner.

Køber du smartphone hos YouSee, har du 14 dages fuld returret, og vi tilbyder selvfølgelig altid 2 års reklamationsret på alle mobiltelefoner.

Den bedste mobil til dig - Hvilken mobiltelefon skal jeg vælge?

Når du skal vælge en ny mobiltelefon gælder det først og fremmest om at spørge dig selv om, hvad du forventer at din smartphone skal kunne. Har du brug for en high-end smartphone med markedets nyeste teknologier eller leder du bare efter en billig mobil til at ringe og sende SMS'er med?

Kamera

Et godt kamera er ofte en af de features, som mange vægter højest, når de skal købe en ny telefon. Vi bruger vores kamera på mobiltelefonen mere end aldrig før, og mange af markedets mobiltelefoner kommer med et kamera, der næsten måler sig med et professionelt digitalkamera.

Når du skal vælge en ny mobiltelefon, må du spørge dig selv om, hvor vigtigt kameraet er for dig. Vil du have en high-end mobiltelefon med et avanceret dual kamera fuld af megapixels med specifikationer og features som billedstabilisering, optisk zoom og portræteffekter, 4K og super slowmotion videooptagelse mm. eller vil sigter du efter et mere beskedent kamera oftest på en mobil til en lavere pris?

Skærm

Skærmen er også en vigtig feature for mange mobilkunder i dag. Leder du efter Full HD eller OLED? Vil du have en stor med høj opløsning eller foretrækker du mindre skærm? Foretrækker du, at skærmen strækker sig over hele mobilens forside eller vil du gerne have hjem-knappen i bunden af telefonens front?

Hvad du skal tænke over, er hvad du bruger skærmen på din telefon til? Bruger du mest din skærm til at browse på sociale medier og diverse hjemmesider eller bruger du skærmen på din mobiltelefon til at se videoer i høj kvalitet?

De fleste high-end smartphones kører med en stor skærm med en høj opløsning til dig der bruger din mobiltelefon til at se videoer i høj kvalitet, mens mere prisvenlige mobiltelefoner oftest har en mindre skærm med en lidt lavere opløsning perfekt hvis du primært bare tjekker din e-mail i ny og næ.

Styresystem - iOS vs Android

Du skal gøre op med dig selv, om du sværger til iOS fra Apple eller Android fra Google. For mange er dette en vanesag og flest føler sig mest tryg i enten iOS eller Android. Der er selvfølgelig forskel på Android og iOS, når det kommer til opdateringer, programmer og brugerfladen.

Med Android kommer opdateringer, når selve produktudbyderen bestemmer sig for at sende dem ud, mens iOS-opdateringer for det meste udbredes til alle Apple produkter. Dernæst har de to styresystemer forskellige programmer til beskeder, stemmestyring og upload af filer til en sky.

Sidst, men ikke mindst er der forskel på brugerfladen. I modsætning til iOS får du med Android får du en meget fleksibel brugerflade, hvor du selv kan bestemme, hvordan du vil se apps og widgets på din mobiltelefons skærm.

Android fra Google kommer på mange forskellige mobiltelefoner som bl.a. Nokia, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei og OnePlus, mens iOS udelukkende findes på iPhone.

Batteri

Når det kommer til batteriet, handler det selvsagt om at finde en telefon, der kan holde strøm i lang tid. Batteriet størrelse måles i mAh og varierer fra telefon til telefon. Normalt vil en lille mobiltelefon klare sig udmærket med et batteri på 3000 mAh, mens en større smartphone vil skulle bruge mere.

Udover selve størrelsen på batteriet er det altid en god idé, at kigge efter, hvilke strømbesparende programmer og features telefonen er udstyret med. Det har nemlig også noget at sige, om mobiltelefonen f.eks. automatisk lukker apps, der kører i baggrunden ned.

Design

Når det kommer til selve designet på en telefon kommer det an på en smagssag. Her skal du spørge dig selv, om det er det vigtigt for dig at mobilen er vand- og støvtæt med IP68-klassificering, har jackstik eller USB-C med et slankere design? Foretrækker du at din nye mobiltelefon er guld, sort, pink, grå eller andre farver?

Som oftest kommer vand- og støvtætte smartphones til en højere pris og mange nyere mobiltelefoner kommer med det nye USB-C, der langsomt erstatter jackstikket. Farvepaletten variere fra produkt til produkt og her gælder det om, at finde ud af, om den mobiltelefon man har i kikkerten kommer i den farve, man foretrækker.

Hukommelse

Det varierer fra telefon til telefon, hvor stor et indbygget lager mobiltelefonen kommer med til at opbevare applikationer, billeder, videoer og anden data. De fleste telefoner i dag kommer med alt fra en hukommelse på omkring 64GB til 256GB og prisen på mobiltelefonen variere derefter.

På mobilelefoner fra f.eks. Samsung, Sony og Nokia er det muligt at få flere GB hukommelse på sin telefon med et microSD-kort som tilbehør til din telefon, mens dette ikke er en mulighed på iPhone fra Apple og OnePlus.

Pris

Du skal også spørge dig selv om du leder efter en billig mobil til at ringe, SMS'e og browse på internettet, eller om du gerne vil have en high-end smartphone med avancerede teknologiske specifikationer som dual kamera, OLED-skærm, vand- og støvtæt design mm.

Mange mobilbrands producerer både high-end mobiltelefoner fulde af avancerede og højteknologiske features og prisvenlige "light-produkter" til alle dem, som gerne vil spare penge på en ny mobiltelefon.

En ting er sikkert - om du leder efter en prisvenlig smartphone eller en af markedets high-end telefoner kan du altid finde en mobiltelefon, der dækker dine behov blandt det store udvalg af telefoner hos YouSee.

Vælg mellem et bredt udvalg af de populære smartphones fra Apple hos YouSee til en rigtig god pris

Hos YouSee kan du købe nogle af markedets mest populære iPhone-telefoner som f.eks. de nyeste iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Med disse tre mobiltelefoner har Apple skabt en perlerække af smartphones af bedste kvalitet.

I september 2017 lancerede Apple den banebrydende iPhone X med edge-to-edge OLED-skærm, 12 MP dual kamera og Face ID, så du kan låse telefonen op blot ved at kigge på den. Hos YouSee kan du vælge iPhone X i farverne sort eller space grey.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus er også to telefoner, der emmer af Apple's gode sans for kvalitet. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har bl.a. 12 MP kamera, 4K videooptagelse og en imponerende Retina HD skærm. Hos YouSee kan du vælge iPhone-modellerne i sort, guld eller space grey.

iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus kommer alle med trådløs opladning og fås i med enten 64GB eller 256GB.

Køb Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ hos YouSee

Hos YouSee har vi et bredt udvalg af Samsung Galaxy-telefoner af højeste kvalitet. Blandt de mest populære er Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+.

Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ blev lanceret i februar 2018 og kommer med fantastiske kameraer, Samsung's populære AMOLED infinity-display og imponerende lyd i stereo med højttalere udarbejdet i samarbejde med AKG. Som noget helt banebrydende kan du med et microSD-kort som tilbehør til Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ udvide hukommelsen op til hele 400GB!

Da Samsung Galaxy S8 blev lanceret tilbage i 2017 blev den modtaget med klapsalver og ros i tech-eksperternes anmeldelser og tests af telefonen. Samsung Galaxy S8 emmer af kvalitet med 5,8" infinity-skærm, 12 MP kamera, iris-scanner og mange flere fede features og specifikationer.

OnePlus er en ny spiller på mobilmarkedet, der producerer telefoner til lave priser med imponerende specifikationer af højeste kvalitet. OnePlus 5T er et godt tilbud til dig, der ønsker en mobil hvor kameraet emmer af kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

Hvilken mobiltelefon har det bedste kamera? Dette spørgsmål er svært at svare på, men en ting er sikkert: Tech-eksperter verden over roser særlig den nye OnePlus 5T for det imponerende 12 MP + 20 MP dual kamera med Portrait Mode, billedstabilisator og 4K videooptagelse.

Sony Xperia XZ2 og Sony Xperia XZ2 Compact

Sony har lanceret to mobiltelefoner til alle dem, hvor du kan opleve underholdning i højeste kvalitet.

Sony Xperia XZ2 og Sony Xperia XZ2 Compact kommer med 19 MP kamera, Full HD + HDR display med ultra god opløsning og lyd i høj kvalitet, der giver en helt unik oplevelse af film, video og spil på din mobiltelefon.

Sony Xperia XZ2 har en giver ekstra bonus på underholdningskontoen med Dynamic Vibration System, som får mobiltelefonen til at vibrere, når du ser film og spiller spil - Sony Xperia XZ2 vækker alle sanser til live.

Ældrevenlige mobiltelefoner - YouSee har et stort udvalg af mobiltelefoner til ældre fra Emporia

Vi har erfaret at Emporia-telefoner er et godt tilbud til seniorkunder. De simple og brugervenlige telefoner med store trykknapper passer perfekt til seniorer og alle andre mobilkunder, der bare ønsker en brugervenlig og simpel telefon til at ringe og sende sms-beskeder.

Emporia Classic kommer i et simpelt design med trykknapper og intuitiv og brugervenlig navigation - her er ingen avancerede og high-tech applikationer. Med Emporia Classic er det simpelt at ringe og sende SMS-beskeder. Et 1100 mAh-batteri, der holder i 350 timer på stand by og en nødopkaldsfunktion gør telefonen endnu mere funktionel.