Nu kan du få Apple Watch 4 hos YouSee - bestil i dag

Bestil iPhone XS, XS Max eller XR idag - hurtigt og nemt hos YouSee. Fri fragt og hurtig levering

8 af 34 resultater

Skal din nye smartphone være en iPhone?

Få et stort udvalg af de bedste Apple-telefoner og køb billigt hos YouSee

Det er ikke uden grund, at Apple har førertrøjen, når det kommer til smartphones.

Siden lanceringen af den første iPhone, har Apple konstant overgået sig selv og konkurrenterne, og hos YouSee kan du købe en billig telefon fra Apple med alle de funktioner, der har gjort produktet så populær.

Fantastisk navigation. Høj ydeevne. Intuitiv brugerflade. Knivskarpt kamera.

Det er blot nogle af de fede funktioner, der findes inde i det stilrene og eksklusive design der gør, at man kan kende en iPhone på lang afstand. I juli 2016 havde Apple solgt ca. 1 mia. smartphones på verdensplan.

Tallene taler for sig selv: Siden den første smartphone fra Apple så dagens lys i 2007, har Apples mobiler været verdens mest populære telefoner.

Den innovative teknologi er hele tiden et skridt foran, og det stilrene udseende har gjort iPhone til et designikon. Og du kan selvfølgelig vælge mellem et stort udvalg af iPhones til gode priser online her hos YouSee.


iPhone XS og XS Max - Apple introducerer A12 Bionic Chip og siger endeligt farvel til hjem-knappen og ToucID

Fredag d. 12. september 2018 kl. 19.00 løftede Apple sløret for iPhone XS og iPhone XS Max.

De nye modeller arver alt det bedste fra iPhone X - edge-to-edge OLED-displays, 12 + 12 megapixel dual-kamera, TrueDepth front-kamera, FaceID og Augmented Reality.

Men her er bare skruet op for teknikken! A12 Bionic Chip er motoren bag de to nye flagskibe.

Den nye A12-processor giver ekstra power og sørger for ekstra fart, bedre billeder med kameraet, hurtigere FaceID, længere batteri-levetid og vildere Augmented Reality-oplevelser. Og udover space grey og sølv kan du få de to iPhones i guld.

Du kan også få op helt op til 512 GB intern hukommelse. Du kan også få spil-oplevelser på XS og XS Max udover det sædvanlige!

OLED-displayet sørger for et sublimt skærmbillede, A12 Bionic Chip sørger for drivkraften - og så har Apple forbedret stereo-højttalerne.

Og på iPhone XS Max bliver det endnu vildere - Apple har nemlig produceret den største skærm nogensinde på en iPhone på denne model.


iPhone XR - en billig Apple-telefon i 2018

iPhone XR er en god nyhed til dig, som gerne vil have en Apple-telefon til en lavere pris.

Du får edge-to-edge LCD-skærm på XR-modellen, der fylder hele telefonens front. Denne telefon ligner altså de andre modeller, hvor skærmen kun er afbrudt af den lille ”notch” i toppen – det er bare LCD og ikke OLED.

Du får et 12 MP kamera på bagsiden af telefonen med Portrait Mode og Portrait Lightning.

Ligesom XS og XS Max-modellerne kommer XR-modellen også med det banebrydende TrueDepth-kamera på forsiden af telefonen. Det betyder, at du på XR-modellen og skal bruge FaceID til at låse din telefon op.

Apple har i den grad fundet malerpenslen frem på XR-modellen. Her får du altså et hav af flotte farver at vælge imellem - gul, hvid, coral, sort eller blå? Valget er dit! iPhone XR kommer i webshoppen i løbet af oktober 2018.

iPhone X - Apple byder velkommen til fremtiden

Da Apple inviterede til keynote speech i september 2017 for at annoncere deres nye produkter og deres respektive release-datoer blev vi præsenteret for deres nye vidunder: iPhone X.

Apples vision, om at skabe en telefon med en skærm-oplevelse der bryder med de fysiske rammer er blevet til virkelighed med X-modellen.

iPhone X byder også i den grad velkommen til fremtiden med Face ID, hvor du kan låse skærmen op ved blot at kigge på den og lade telefonens intelligente sensorer genkende dit ansigt.

Apples produkter har altid været nyskabende og iPhone X er bestemt ingen undtagelse! Denne telefon kommer med en lang række nye specifikationer og features.

Apple præsenterer med X-modellen alt fra OLED-skærm til trådløs opladning. Med det splinternye medlem af Apple-familien får du også den nye A11-processor og det nye iOS 11, der baner vej for Augmented Reality.

Hjem-knappen på X-modellen er udeladt til fordel for en helt ny og brugervenlig måde at navigerer rundt på telefonen. Navigationen foregår ved at swipe rundt på skærmen - du bringer f.eks. menuen frem ved at swipe fra bunden af skærmen til midten. Dette er altså en mobil, hvor skærm-oplevelsen når nye højder!

Man kan ikke beskylde Apple for at at spare på lagerpladsen på den nye X-model. Her får du enten 64 GB eller 256 GB. Du kan vælge mellem de klassiske farver space grey og sølv.

Hos YouSee kan du købe den nye iPhone X til en god pris. Hvis du køber telefonen med abonnement, kan du splitte regningen ud over 12 eller 24 md.

iPhone 8 - Apples helt nye generation af iPhones er landet!

iPhone 8 er den nyeste generation af iPhones. Banebrydende og betagende specifikationer og features springer i øjnene på hver og en af Apples produkter, og med den nye 8 får du en bland selv pose af de bedste specifikationer fra Apple.

Dengang Apple lancerede iPhone 4s kom den i glasdesign og nu er Apple igen tilbage med nye modeller i et design af glas. Hermed har Apple banet vej for trådløs opladning. Med en dock som tilbehør slipper oplader du helt automatisk din telefon ved at placerer den på docken - nu er det slut med at fumle rundt med kabler.

Den nye generation af iPhones kommer med den nye A11-processer og det nye iOS 11 - så nu får du altså en generation, der er både hurtigere og mere effektiv. Den nye generation har en effektivitet der er 70% hurtigere, og en ydeevne der er 25% hurtigere - helt uden at det går udover batteriet, der holder lige så længe som den foregående iPhone 7.

8 modellen kommer med den populære Retina HD-skærm med 3D Touch og True Tone, der giver dig flotte farver og et skarpt billeder i alle lysforhold og vinkler.

Med den nye generation af iPhones får du også adgang til en verden af muligheder med Augmented Reality. Med Augmented Reality flyder kan du blande dit digitale og virkelige liv og få meget mere ud af hverdagens oplevelser.

Større end større – Køb iPhone 7 og iPhone 7 Plus til en god pris

”Bigger than bigger”. Det er Apples eget slogan for deres populære iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Den mest avancerede smartphone til dato med 70 % bedre hastighed, et stærkt batteri og den revolutionerende 3D navigation, der gør det endnu nemmere at bruge din iPhone til alt fra underholdning til arbejde.


Med iPhone 7 kommer den velkendte touchskærm nu som Retina-skærm. Med Retina-skærmen kan du se billeder og videoer i samme HD-kvalitet, som du kender fra biografen.


De nye smartphones fra Apple har samme lækre, strømlinede design som den populære iPhone 6 og fås med 16GB, 64GB eller 128GB, og hos YouSee kan du altid købe en iPhone til en rigtig god pris.

Et sprødt æble – Køb iPhone 6s og iPhone 6s Plus til en billig pris

Apple lancerede deres iPhone 6s i september 2015 og er denne telefon er især rost for dens enestående kamerateknologi og exceptionelle ydeevne.

Med denne Apple-telefons A9-processor får du en længere batterilevetid og en god ydeevne fra denne smartphone. Med denne Apple-model får du altså virkelig mulighed for at nyde alt hvad det brugervenlige iOS-styresystem har at byde på.

Du kan også være sikker på at få en lækker Retina-skærm så du kan nyde billeder og videoer i den HD-kvalitet der kendetegner Apples smartphones.

Tag fantastiske billeder med det populære iPhone-kamera

De mange topmodeller, som f.eks. de nye iPhone 8 og X-modellen, kendetegnes blandt andet af det imponerende kamera. Det har hele 12 megapixels, mens frontkameraet er på 7 megapixels. Med de nye modeller får du også mellem 5 og 10 x digitalt zoom, vidvinkelobjektiv, 12 MP sensor og Apples nye og optimerede billedsignalprocessor, der fanger skarpe billeder af dit liv i bevægelse.


Med iPhone X får du mulighed for at benytte dig af Apples nye funktion: Portrait Lightning, der med avancerede lyseffekter giver dig fantastiske portrætfotos med enestående fokuseringsbalance mellem forgrund og baggrund, så ansigter er i fokus med perfekt lyssætning.


Alle kameraerne tilbyder en stærk videofunktion – du kan optage video i den revolutionerende, skarpe 4K-kvalitet. Som ejer af en iPhone har du med andre ord altid et kamera ved hånden, der tager billeder i så høj kvalitet, at det får dit gamle digitalkamera til at blegne.


Med iPhone 7 kommer Apple med kamerateknologi i topklasse. Med iPhone 7 får du nemlig også et 12 megapixels på kameraet bag på telefonen, mens du får hele 7 megapixels på kameraet foran på telefonen. Med iPhone 7 får du en optimeret kamerateknologi fra Apple med forbedret billedstabilisering, skarpere blitz og optage videoer i 4K-kvalitet, som du med det samme kan redigerer i iMovie.


iPhone 6 og 6s kendetegnes også af det populære og intelligente kamera. 6 og 6s-modellerne har 12 megapixels kamera på bagsiden af telefonen og et 6 megapixels kamera på forsiden af telefonen – så nu er der er rig mulighed for at tage knivskarpe billeder af dig selv og dine omgivelser.

Steve Jobs, iPhones og Macintosh computere: Læs om historien bag Apple

Apple er producenten bag de ikoniske produkter: iPhone, Ipad, og Mac-computere og Apple Watch. Siden 1976 har firmaet sat sit præg på verden med sine ikoniske produkter. Apple har også lanceret sit eget tv, som hurtigt blev en kæmpe succes.


Hvis du spørger Apple-brugere i Danmark og resten af verden vil de især rose Apple for deres altid perfekte og intelligente ydre og indre design. Dette skyldes især den perfektionistiske entrepreneur Steve Jobs, som var med til at grundlægge firmaet tilbage i 1976, og frem til sin død i 2011 var med til at gøre Apples produkter til nogle af verdens førende inden for smartphones, tablets og computere.


Producentens første store succes kom i 1984 da de første Macintosh-computere så dagens lys. Derfra gik det stærkt og i 1990’erne var Apple ude med nogle nye, friske og mere prisvenlige modeller.


Allerede i 1991 kom Apple med sit “System 7”, der var en et nye styresystem med farver og nye evner. 1991 var også året hvor Apples Powerbook kom ud. Dette var en ny computer som ligner de bærbare vi kender i dag.


D. 9. januar 2007 var datoen, hvor Steve Jobs løftede sløret for den nye smartphone fra Apple der gik under navnet “iPhone”. Efter lanceringen havde Apple solgt 270 000 iPhones på 30 timer. Siden dengang har producenten lanceret en perlerække af smartphones med det velkendte styresystem iOS.


Apples telefoner er i den grad blevet en velkendt klassiker i gadebilledet, og firmaet kunne i juli 2016 annoncere, at de havde solgt 1 mia. eksemplarer. Man kan i den grad ikke tage fra Apple, at de har været med til at revolutionerer markedet inden for telefoner, tablets og computere. Siden 2007 har de udviklet og solgt de stilfulde telefoner med perfektionistiske intelligente design.

Køb en billig iPhone hos YouSee

Hos YouSee får du alle de kvaliteter, som kendetegner iPhones og gør dem til de bedste på markedet: fantastisk design, intuitiv navigation, høj ydeevne og godt mobilkamera. Du har altså god mulighed for at købe en Apple-telefon til en fantastisk pris hos YouSee, der har alle de funktioner, som du har brug for.Køb din iPhone til en fantastisk pris med abonnement hos YouSee

Mobiltelefoner købes sammen med et mobilabonnement hos YouSee. Som eksisterende eller ny kunde hos YouSee Mobil, skal du blot vælge et abonnement der passer til dit forbrug, og vælger du et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil købe din nye Apple-telefon kontant eller om du vil dele regningen op i mindre bidder ved at købe mobiltelefonen på afdrag – der er ingen renter eller gebyrer, når du vælger at betale mobiltelefonen over 12 eller 24 måneder. Hvis du er ny YouSee Mobil kunde sørger vi for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab og sende dig et nyt simkort, til din nye iPhone.


En af de mange fordele ved at købe en iPhone med abonnement hos YouSee er, at du får adgang til Danmarks bedste 4G-internet, så dine oplevelser online bliver endnu bedre med din nye Apple-telefon.