Skal din nye smartphone være en iPhone?
– Køb den perle fra Apple billigt hos YouSee

Det er ikke uden grund, at Apple har førertrøjen, når det kommer til smartphones. Siden lanceringen af den første iPhone, har Apple konstant overgået sig selv og konkurrenterne, og hos YouSee kan du købe en billig telefon fra Apple med alle de funktioner, der har gjort mobilen så populær.


Fantastisk navigation. Høj ydeevne. Intuitiv brugerflade. Knivskarpt kamera.


Det er blot nogle af de fede funktioner, der findes inde i det stilrene og eksklusive design der gør, at man kan kende en iPhone på lang afstand. I juli 2016 havde Apple solgt ca. 1 milliard smartphones på verdensplan.


Tallene taler deres tydelige sprog: Siden den første smartphone fra Apple så dagens lys i 2007, har Apples mobiler været verdens mest populære smartphones. Den innovative teknologi er hele tiden et skridt foran, og det stilrene udseende har gjort iPhone til et designikon. Og du kan selvfølgelig købe din iPhone billigt online her hos YouSee.

iPhone 7


iPhone 6s 16GB

Tag fantastiske billeder med din Apple iPhone

En af de mange topmodeller, iPhone 6s og iPhone 6s Plus, kendetegnes også af det imponerende kamera. Det har 12 megapixels, mens frontkameraet er på hele 6 megapixels – så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage knivskarpe selfies under alle forhold.


Med iPhone 7 kommer Apple med kamerateknologi i topklasse. Med iPhone 7 får du nemlig et 12 megapixels på kameraet bag på telefonen, mens du får hele 7 megapixels på kameraet foran på telefonen. Med iPhone 7 får du en optimeret kamerateknologi fra Apple med forbedret billedstabilisering, skarpere blitz og optage videoer i 4K-kvalitet, som du med det samme kan redigerer i iMovie.


Alle iPhone-kameraerne tilbyder en stærk videofunktion – du kan optage video i den revolutionerende, skarpe 4K kvalitet. Som ejer af en iPhone har du med andre ord altid et kamera ved hånden, der tager billeder i så høj kvalitet, at det får dit gamle digitalkamera til at blegne.


Større end større – Køb iPhone 7 og iPhone 7 Plus til en god pris

”Bigger than bigger”. Det er Apples eget slogan for deres nyeste skud på iPhone-stammen: iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Den mest avancerede smartphone til dato med 70 % bedre hastighed, et stærkt batteri og den revolutionerende 3D navigation, der gør det endnu nemmere at bruge din iPhone til alt fra underholdning til arbejde.


Med iPhone 7 kommer den velkendte touchskærm nu som Retina-skærm. Med Retina-skærmen kan du se billeder og videoer i samme HD-kvalitet, som du kender fra biografen.


De nye smartphones fra Apple har samme lækre, strømlinede design som de populære iPhone 6 og iPhone 6 Plus og fås med 16 GB, 64 GB eller 128 GB, og hos YouSee kan du altid købe en iPhone til en rigtig god pris.

iPhone 7

iPhone SE – Det klassiske design er tilbage i en ny og billig model

Var du også i blandt dem, der absolut forgudede Apples mindre format med det ikoniske design der især kendetegner de ældre iPhone modeller? Med iPhone SE vender det kompakte design med en 4.0” Retina-skærm i HD-kvalitet i et mere prisvenligt leje.


Selvom iPhone SE-modellen udenpå ligner den lidt ældre 5s-model er indmaden i denne telefon selvfølgelig spritny og opdateret med det bedste teknologi fra Apple-producenten. Du får en A9-processor, som er hele to generationer nyerer end hvad du kender fra iPhone 5s.


Du får også et nyerer iOS-styrestem: IOS 10. Sidst men ikke mindst kommer telefonen selvfølgelig også med en eminent kamerateknologi med et 12 megapixels kamera på telefonens bagside, hvor du selvfølgelig kan optage videoer i 4K-kvalitet.


Du kan få denne model med 32GB eller 128 GB, og hos YouSee kan du altid nemt, hurtigt og billigt købe din nye iPhone SE.Et sprødt æble – Køb iPhone 6s og iPhone 6s Plus til en billig pris

Apple lancerede deres iPhone 6s i september 2015 og er denne telefon er især rost for dens enestående kamerateknologi og exceptionelle ydeevne. Med denne Apple-telefons A9-processor får du en længere batterilevetid og en god ydeevne fra denne smartphone. Med denne Apple-model får du altså virkelig mulighed for at nyde alt hvad det brugervenlige iOS-styresystem har at byde på.


Du kan også være sikker på at få en lækker Retina-skærm så du kan nyde billeder og videoer i den HD-kvalitet der kendetegner Apples smartphones.


Iphone 6s og 6s Plus kommer med en lagerplads på 32GB og 128GB, og du kan selvfølgelig købe denne populære iPhone-model hos YouSee nemt og hurtigt.Steve Jobs, iPhones og Macintosh computerer: Historien bag Apple

Apple er producenten bag de ikoniske iPhones, Ipads, og Mac-computerer. Siden 1976 har firmaet sat sit præg på verden med sine ikoniske produkter. Apple har også lanceret sit eget tv, som hurtigt blev en kæmpe succes.


Hvis du spørger Apple-brugere i Danmark og resten af verden vil de især rose Apple for deres altid perfekte og intelligente ydre og indre design. Dette skyldes især den perfektionistiske entrepreneur Steve Jobs, som var med til at grundlægge firmaet tilbage i 1976, og frem til sin død i 2011 var med til at gøre Apples produkter til nogle af verdens førende inden for smartphones, tablets og computerer.


Producentens første store succes kom i 1984 da de første Macintosh-computerer så dagens lys. Derfra gik det stærkt og i 1990’erne var Apple ude med nogle nye, friske og mere prisvenlige modeller.


Allerede i 1991 kom Apple med sit “System 7”, der var en et nye styresystem med farver og nye evner. 1991 var også året hvor Apples Powerbook kom ud. Dette var en ny computer som ligner de bærbare vi kender i dag.


D. 9. januar 2007 var datoen, hvor Steve Jobs løftede sløret for den nye smartphone fra Apple der gik under navnet “iPhone”. Efter lanceringen havde Apple solgt 270 000 iPhones på 30 timer. Siden dengang har producenten lanceret en perlerække af smartphones med det velkendte styresystem iOS.


Apples telefoner er i den grad blevet en velkendt klassiker i gadebilledet, og firmaet kunne i juli 2016 annoncere, at de havde solgt 1 millard eksemplarer. Man kan i den grad ikke tage fra Apple, at de har været med til at revolutionerer markedet inden for telefoner, tablets og computerer. Siden 2007 har de udviklet og solgt de stilfulde telefoner med perfektionistiske intelligente design.Køb en billig iPhone hos YouSee

Hos YouSee får du alle de kvaliteter, som kendetegner iPhones og gør dem til de bedste på markedet: fantastisk design, intuitiv navigation, høj ydeevne og godt mobilkamera. Du har altså god mulighed for at købe en Apple-telefon til en fantastisk pris hos YouSee, der har alle de funktioner, som du har brug for.Køb din iPhone til en fantastisk pris med abonnement hos YouSee

Mobiltelefoner købes sammen med et mobilabonnement hos YouSee. Som eksisterende eller ny kunde hos YouSee Mobil, skal du blot vælge et abonnement der passer til dit forbrug, og vælger du et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil købe din nye Apple-telefon kontant eller om du vil dele regningen op i mindre bidder ved at købe mobiltelefonen på afdrag – der er ingen renter eller gebyrer, når du vælger at betale mobiltelefonen over 12 eller 24 måneder. Hvis du er ny YouSee Mobil kunde sørger vi for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab og sende dig et nyt simkort, til din nye iPhone.