Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

Alt om pakkerne
iPhone 6s – en exceptionel smartphone

Geniale funktioner, ny teknologi og skarpe billeder med iPhone 6s

Det nyeste bud på en Apple-smartphone hedder iPhone 6s, og den er intet mindre end enestående. I dette tilfælde falder æblet langt fra stammen, og iPhone 6s har derfor fået en betydelig opgradering i forhold til forgængeren iPhone 6. Apple siger selv, at det eneste, der er anderledes, er alting. Og det er ikke så lidt.

Køb en iPhone 6s til en skarp pris

Her hos YouSee finder du de bedste priser på den fine iPhone 6s, der sætter alle andre mobiler til vægs. Udnyt et af de gode tilbud, og køb en ny, billig smartphone til dig selv.

iPhone 6s findes i farverne guld, sølv, grå og rosaguld.

Og når det vigtige farvevalg er truffet, er der blot tilbage at finde det billigste abonnement og vælge det antal gigabyte, der passer til dit behov. Så giver vi dig en rigtig god pris og sidder klar til at sende din nye mobil hjem til dig – good to go med det ønskede abonnement inkluderet.

Apple har også lige lanceret en række helt nye og banebrydende smartphones. Læs mere om iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR og se alle de imponerende specifikationer.

Lights, camera, action!

Kameraet i den nye iPhone 6s er en af de opgraderinger, du straks lægger mærke til. Det forbedrede frontkamera på fem megapixel tager superskarpe og fuldendte fotos – også i svære lysforhold.

Derudover kan du som noget helt nyt tage live fotos på 12 megapixel eller optage videoer i 4K. 4K er en optimal videokvalitet, der uden tvivl gør kameraet i iPhone 6s til markedets stærkeste smartphone-kamera.

iPhone 6s er det sprødeste æble til dato

Hvis du kender til de foregående modeller, ved du, at en iPhone er lig med kvalitet og flot design. Apples smartphones udmærker sig især ved at have både toplækkert design, en gennemtænkt og intuitiv brugerflade og en exceptionel ydeevne. Og iPhone 6s er bestemt ingen undtagelse. Apple har taget alt det gode fra de tidligere versioner og gjort det hele endnu bedre.

En kraftfuld iPhone med et stærkt batteri og det intelligente iOS

iPhone 6s er bygget med en A9 processor, der giver bedre batteritid og betydelig større processorkraft end tidligere. Det betyder bedre performance, så du får mere ud af din iPhone 6s. Det intelligente styresystemet iOS 9 giver dig desuden banebrydende muligheder såsom intelligent søgefunktion og 3D Touch, der er den næste generation af Multi-Touch.

Det er en helt ny måde at bruge en mobil på, og din iPhone 6s føles næsten som et lille, intelligent væsen, for den kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen. Udover de klassiske Multi-Touch-bevægelser Tryk, Swipe og Knib byder den derfor på en helt ny Touch-dimension, der introducerer bevægelserne Peek og Pop.

Se flere forskellige iPhones til rigtig gode priser

Vi tilbyder en lang række af de bedste iPhone-modeller fra Apple til rigtig gode priser - og du får selvfølgelig fri fragt, når du bestiller en smartphone i vores webshop.

Køb fx iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 6 Plus.

Og hvis du slet ikke kan få nok af iPhone 6s, bør du overveje en iPhone 6s Plus, der byder på samme lækre features, men med en endnu større skærm. Det er en såkaldt phablet – en krydsning mellem en smartphone og en tablet.

Med den får du stadig masser af valuta for pengene såsom fede features og flot design, men til priser, der passer de fleste. Klik dig rundt blandt modeller, farver og priser herover, og køb et tilbud med abonnement inkluderet.

Vi sender din iPhone 6s i løbet af et par dage, med fri fragt selvfølgelig, og så er det bare om at komme i gang med at surfe, lytte og knipse løs til en billig pris med dit YouSee-abonnement.

Specifikationer
  • 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch
  • 12 MP kamera med optisk billedstabilisering
  • iOS 10 styresystem
  • A9-processor med 64-bit-arkitektur
  • 4G LTE Advanced
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: