Apple iPhone 6s32 GB Sølv

Apple iPhone 6s 32 GB Sølv
  • Mobilrabat: 1.000 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

AppleiPhone 6s32 GB Sølv

Mobilrabat: 1.000 kr.
1.999 kr.

iPhone 6s – en exceptionel smartphone

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

Geniale funktioner, ny teknologi og skarpe billeder med iPhone 6s

Det nyeste bud på en Apple-smartphone hedder iPhone 6s, og den er intet mindre end enestående. I dette tilfælde falder æblet langt fra stammen, og iPhone 6s har derfor fået en betydelig opgradering i forhold til forgængeren iPhone 6. Apple siger selv, at det eneste, der er anderledes, er alting. Og det er ikke så lidt.

Køb en iPhone 6s til en skarp pris

Her hos YouSee finder du de bedste priser på den fine iPhone 6s, der sætter alle andre mobiler til vægs. Udnyt et af de gode tilbud, og køb en ny, billig smartphone til dig selv.

iPhone 6s findes i farverne guld, sølv, grå og rosaguld.

Og når det vigtige farvevalg er truffet, er der blot tilbage at finde det billigste abonnement og vælge det antal gigabyte, der passer til dit behov. Så giver vi dig en rigtig god pris og sidder klar til at sende din nye mobil hjem til dig – good to go med det ønskede abonnement inkluderet.

Vi sender din iPhone 6s i løbet af et par dage, med fri fragt selvfølgelig, og så er det bare om at komme i gang med at surfe, lytte og knipse løs til en billig pris med dit YouSee-abonnement.

Apple har også lige lanceret en række helt nye og banebrydende smartphones. Læs mere om iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR og se alle de imponerende specifikationer.

Lights, camera, action!

Kameraet i den nye iPhone 6s er en af de opgraderinger, du straks lægger mærke til. Det forbedrede frontkamera på fem megapixel tager superskarpe og fuldendte fotos – også i svære lysforhold.

Derudover kan du som noget helt nyt tage live fotos på 12 megapixel eller optage videoer i 4K. 4K er en optimal videokvalitet, der uden tvivl gør kameraet i iPhone 6s til markedets stærkeste smartphone-kamera.

iPhone 6s er det sprødeste æble til dato

Hvis du kender til de foregående modeller, ved du, at en iPhone er lig med kvalitet og flot design. Apples smartphones udmærker sig især ved at have både toplækkert design, en gennemtænkt og intuitiv brugerflade og en exceptionel ydeevne. Og iPhone 6s er bestemt ingen undtagelse. Apple har taget alt det gode fra de tidligere versioner og gjort det hele endnu bedre.

En kraftfuld iPhone med et stærkt batteri og det intelligente iOS

iPhone 6s er bygget med en A9 processor, der giver bedre batteritid og betydelig større processorkraft end tidligere. Det betyder bedre performance, så du får mere ud af din iPhone 6s. Det intelligente styresystemet iOS 9 giver dig desuden banebrydende muligheder såsom intelligent søgefunktion og 3D Touch, der er den næste generation af Multi-Touch.

Det er en helt ny måde at bruge en mobil på, og din iPhone 6s føles næsten som et lille, intelligent væsen, for den kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen. Udover de klassiske Multi-Touch-bevægelser Tryk, Swipe og Knib byder den derfor på en helt ny Touch-dimension, der introducerer bevægelserne Peek og Pop.

Se flere forskellige iPhones til rigtig gode priser

Vi tilbyder en lang række af de bedste iPhone-modeller fra Apple til rigtig gode priser - og du får selvfølgelig fri fragt, når du bestiller en smartphone i vores webshop.

Køb fx iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: