Populær
Apple

iPhone SE (3. gen.)

2.881 kr.
Rabat
1.618 kr.
Med YouSee Mobil 80

iPhone SE - lille og funktionel smartphone

iPhone SE er en lille og funktionel smartphone med et ikonisk design. Den er konstrueret med den lynhurtige A15 Bionic chip, 5G, bedre batterilevetid, nyt kamera med fede video-og kamerafunktioner og en flot 4,7 tommer Retina HD skærm. Læs mere om den nye iPhone SE nedenfor.

Hurtig 5G-forbindelse

Med den lynhurtige 5G-forbindelse kan du få hurtigere streaming, downloads og gaming – uden nogle forsinkelser. Foretag FaceTime i HD på farten,og download dine store filer uden afbrydelser. Hvis du ikke har brug for høj 5G-hastighed, så skifter iPhone SE til Smart Data funktionen for at spare på batteriet.

Kraftfuld A15 Bionic-chip

Med en iPhone SE, får du den samme kraftfulde A15 Bionic-chip, som der er i iPhone 13. A15 Bionic forbedrer hele din mobiloplevelse. Alt hvad du foretager dig, bliver løftet til et højere niveau. Dine apps bliver indlæst superhurtigt og ville føles meget flydende. Du får også op til 1,2 gange hurtigere grafisk ydeevne, så er garanteret den bedst mulige spiloplevelse, hver gang du spiller.

Tag flotte portrætter

Phone SE har et 12MP objektiv bagkamera med understøttelse af portrættilstand og portrætlys. Portrættilstand giver dig mulighed for at sløre baggrunden i et billede, når du taget et portrætbillede af din ven, familiemedlem eller kæledyr. Takket være A15 Bionic og dens avancerede funktioner bag, får den alle dine billeder til at fremstå knivskarpt. Uanset om det er portrætter eller landskabsbilleder.

Vha. af Smart HDR 4 bliver kontrasten, lyset og hudtonerne på et billede automatisk markant forbedret, så alle personer bliver fremhævet på den bedst mulige måde.

Frontkameraet på 7 MP har en blænde med Portrættilstand og understøttelse af dybdekontrol, så du kan tage selfies med dine venner og familie i høj og god kvalitet.

Apple iPhone SE (3. gen.)

Optag gode videoer uanset lysforhold

Optag fede 4K-videoer med op til 60 billeder i sekundet med optisk billedstabilisering og del dem direkte med dine venner. Hvis du ville eksperimentere, kan du også tage slowmotion videoer og time-lapse-videoer. iPhone SE har en forbedret videofunktion, som gør at, du kan fange mange flere detaljer, såsom skygger og højlys – også når solen er ved at gå ned.

Den perfekte skærm oplevelse

iPhone SE har en flot 4,7 tommer Retina HD LCD-skærm med True Tone, der matcher din omgivende belysning i et rum. Den justerer farvetemperaturen og intensiteten, for at give den bedst mulige seeroplevelse.

Tidløst og holdbart design

Mobilen er konstrueret med en lækker glas front og bagside med farvematchet aluminiumsbånd. Takket være et holdbart design og det stærkeste glas i en smartphone, kan iPhone SE holde til det meste. iPhone SE har både en IP67 støv-og vandbestandighed klassificering, hvilket betyder, at den er fuldstændig støvtæt og er i stand til at modstå en meter vand i op til 30 minutter.

Touch ID – lås din iPhone SE sikkert op

iPhone SE er designet med en Touch-ID fingeraftrykssensor. Med Touch-ID kan du låse mobilen op og udfylde dine adgangskoder med iCloud-nøglering. Du kan endda bekræfte køb vha. Apple Pay, så du kan shoppe online eller købe dine dagligvarer i et supermarked helt uden at tage dit kreditkort op af pungen.

Forbedret batteri og lynhurtig opladning

Når det kommer til batterilevetid, kan iPhone SE holde i op til 13 timer, når du streamer, gamer eller ser lange videoer på nettet. Lytter du kun til musik eller podcast, kan den holde i op til 40 timer. iPhone SE understøtter hurtig opladning, hvilket betyder du kan lade din mobil op til 50 % på bare 30 minutter, når du bruger en 20W strømadapter eller højere. Så kan du hurtigt tage din mobil med dig videre.

iOS 15

Med iOS 15 kan du dele din musik, serier, film og alt andet indhold direkte via FaceTime. Ved blot et enkelt tryk på en tekst, kan du få en hurtig vejvisning, sende en mail eller ringe op. iPhone SE får løbende opdateringer, så din mobil vil blive ved med at føles som helt ny.

Masser af fordele med et mobilabonnement fra YouSee

Køber du din nye mobil hos YouSee, følger der et mobilabonnement med i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med i mobilabonnementet får du adgang til Danmarks bedste mobilnet. Så kan du ringe, sende beskeder og streame på en super hurtig og stabil forbindelse. Og du kan streame alt det du vil, helt uden afbrydelser.

Roaming World

Med Roaming World kan du bruge din mobil, når du er på ferie. Du kan ringe, sende beskeder og være online på diverse medier i 48 lande over hele verden. Så kan du hurtigt dele alle dine ferieminder med dine venner og familie.

YouSee Musik

Med YouSee Musik kan du lytte til over 100 millioner hits fra både store og små kunstnere. Lyt til dine yndlingshits i top Hi-Fi kvalitet og afspil dem via Chromecast, Bluetooth, Apple CarPlay og AirPlay.

Specifikationer
Skærmtype
4,7” Retina HD LCD-skærm
Skærmstørrelse
1334 x 750
Opdateringsfrekvens
Op til 120 hz (ProMotion)
Skærmopløsning
2558 x 1179
Hovedkamera
iOS15
Processor
A15 Bionic Chip
Batteri
1821 mAh
RAM
3 GB
Hukommelse
64 GB / 128 GB / 256 GB
Feature
5G, Trådløs opladning, Dolby Vision, IP67 certificered, Touch ID, Haptic Touch, WiFi 6, Apple Pay, 4k videooptagelse
Farver
Midnat / Stjerneskær / ProductRED
Mål
138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Vægt
148 gram
Simkort
Dual SIM (nano-SIM og eSIM)

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker