Alle mobiltelefoner

AppleiPhone XR
Rabat: 1.038 kr

Pris 4.399,- Pris med rabat 3.360,-

Månedlig pris over 24 mdr. 140,-

Køb den billige iPhone XR hos YouSee

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

64 GB - Sort

Bemærk: Oplader og earpods medfølger ikke.

Vælg størrelse - 64 GB

Vælg farve - Sort

Ikke på lager i onlinebutik. Prøv en anden størrelse.

2. Abonnement

Vælg

Fri + 60 GB249 kr./md.

 • Fri + Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 20 GB)
  • Yousee Musik – 65 mio. musiknumre, uden at bruge mobildata.**
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • Smart Wear abonnement 0 kr.*
 • Oprettelse 0 kr.

  Fri + 60 GB

  249 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 20 GB)
  • Yousee Musik – 65 mio. musiknumre, uden at bruge mobildata.**
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • Smart Wear abonnement 0 kr.*
 • Fri + 30 GB

  199 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.140 kr./md.

Betal pr./md.389 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.399 kr.
 • Rabat-1.038 kr.
 • Pris i alt3.361 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 4.855 kr.
Nu er iPhone XR fra Apple på gaden! Køb iPhone XR hos os allerede i dag til en rigtig god pris. Hos os får du fri fragt og et mobilabonnement spækket med unikke fordele.

Mobilabonnementer til gode priser spækket med unikke fordele

Vores mobilabonnementer giver dig meget mere end bare tale, sms og data.

Du får fx Danmarks bedste 4G-mobilnetværk og roaming i 36 lande i EU. Og så kan du lytte til over 65 millioner musiknumre med vores helt egen musik-app: YouSee Musik.

Lancering af iPhone XR den 12. september 2018

iPhone XR blev lanceret ved Apples keynote-event onsdag den 12. september 2018 kl. 19.00 dansk tid sammen med de to andre modeller iPhone XS og iPhone XS Max.

Forventninger var tårnhøje - især fordi sidste års iPhone-lancering bød på jubilæums-modellen iPhone X. På internettet flød det med rygter og leaks. Ingen kunne vide sig sikker - hvad Apple komme med i 2018?

Efter lanceringen i september, kender vi alle specs og features på de tre nye iPhone-modeller - også på den nye iPhone XR.

Her på siden kan du læse meget mere, om hvilke specifikationer, du får på iPhone XR.

Nyhed - Tre nye iPhones i 2019

Tirsdag den 10. september lancerede Apple tre nye iPhones - iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Alle tre nye modeller kommer med banebrydende specifikationer og et ikonisk design - alt det, som kendetegner smartphones fra Apple.

Pris - hvad koster iPhone XR?

Din pris for iPhone XR afhænger af, hvilket af vores mobilabonnementer du vælger, når du bestiller din nye telefon. Ved køb-knappen kan du se din pris på iPhone XR.

En billig iPhone

IPhone XR er Apples bud på en billig smartphone. Du får fx LCD-skærm i stedet for OLED-display - til gengæld koster telefonen mindre end iPhone XS og XS Max.

iPhone XR får ros i anmeldelser og tests

iPhone XR får især ros for sin edge-to-edge LCD-skærm, A12 Bionic Chip, enestående TrueDepth-kamera og FaceID - alt sammen til en lav pris.

Mange af mobil-markedets tech-eksperter er meget glade for at se en billig iPhone i 2018.

Specifikationer

 • Bedre lyd i stereo
 • iOS 12
 • A12 Bionic Chip
 • 64 GB / 128 GB / 256 GB intern hukommelse
 • Trådløs og hurtig opladning
 • FaceID
 • Design i glas og aluminium
 • Vand- og støvafvisende med IP67-klassificering
 • Lightning-stik (ingen jackstik)
 • Farver: Gul / Hvid / Koral / Sort / Blå
 • Mål: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
 • Vægt: 194 g

6,1 tommer edge-to-edge Liquid Retina HD LCD-display

Ifølge Apple selv har de udviklet den mest avancerede LCD-skærm nogensinde i en smartphone.

Apple har brugt avanceret teknologi til at fremstille det nye Liquid Retina HD LCD-display, der fylder hele telefonens front. Skærmen giver dig imponerende farver og kontrastforhold.

Med TrueTone fremstår den hvide farve altid som papir-hvid i alle lysforhold. Skærmen kommer også med funktionen tap-to-wake, så du kan vække skærmen op ved at trykke et vilkårligt sted på den store 6,1 tommers skærm.

12 megapixel kamera

Apple har givet deres 12 megapixel kamera en opdatering. Vidvinkel-kameraet på bagsiden af iPhone XR fanger mange detaljer og tager skarpe billeder i højere kvalitet end iPhone-modeller.

Tag professionelle portrætfotos med Portrait Mode

Det er også lykkedes Apple at inkludere den populære feature Portrait Mode i dette kamera. Det er meget imponerende, siden kameraet kun har en kamera-linse, og Portrait Mode normalt ellers kun er en feature på dual-kameraer.

Optag video i 4K-kvalitet

Du kan optage videoer i ultra høj 4K-kvalitet. Så får du alle detaljer med på dine video-optagelser - og du kan se dine videoer på større skærme uden at billedet er pixeleret.

7 megapixel TrueDepth front-kamera med FaceID

I toppen af skærmen sidder det banebrydende TrueDepth-kamera, som bl.a. baner vej for FaceID.

Tag verdens bedste selfies med Portrait Mode

TrueDepth-kameraet kommer også med Portrait Mode, så du kan tage de bedste selfies i 2018.

Ingen hjem-knap i 2018

2018 er året, hvor Apple siger endeligt farvel til den fysiske hjem-knap på alle modeller. TouchID er helt udskiftet med FaceID, og du skal udelukkende bruge touch-skærmen, når du navigere rundt på telefonen.

Bedre batteri-levetid en iPhone 8 Plus

Batteriet har også fået sig en opgradering. Batteriet kan holde strøm i op til 1 1/2 time længere end sidste års iPhone 8 Plus.

Ifølge Apple kan du tale i op til 25 timer på en enkelt opladning. Ellers kan du surfe online uafbrudt i op til 15 timer, se video i op til 16 timer eller høre musik i op til 65 timer på en fuld opladning.

Trådløs og hurtig opladning af batteriet

Du kan oplade batteriet både trådløst og hurtigt. Med trådløs opladning behøver du ikke bekymre dig om ledninger og fumle med kabler - med en trådløs oplader-dock fra Qi kan du oplade din mobil trådløst.

Og med en hurtig oplader som separat tilbehør tager det ikke lang tid at oplade batteriet - det tager nemlig kun 30 minutter at oplade batteriet fra fra 0-50 % strøm.

Design i glas og aluminium

iPhone XR kommer i et design af glas. Og det er netop glasset, der giver mulighed for trådløs opladning.

Modsat iPhone XS og XS Max-enhederne kommer denne model med aluminiumsramme i stedet for stålramme. Og det betyder bl.a., at det er muligt at skrue ned for prisen, så du kan købe en billig iPhone i år.

En smartphone i alle regnbuens farver

Apple har virkelig skruet op for farverne på denne model. Du kan vælge iPhone XR i gul, hvid, koral, sort og blå.

Vand og støvafvisende med IP67-klassificering

Mobilen er også beskyttet mod vand og støv med IP67-klassificering. iPhone XR kan tåle at være under maks. 1 meter vand i helt op til 30 minutter.

Ingen 3,5mm jackstik

Ligesom mange andre nyere smartphones på markedet har Apple udeladt jackstikket til høretelefoner. Det gør nemlig, at telefonen har et slankere design.

Op til 256 GB intern hukommelse

Du kan vælge helt op til 256 GB intern hukommelse. Så har du masser af plads på telefonen til billeder, videoer, filer, programmer, apps og hvad du ellers har på din telefon.

Du kan også vælge iPhone XR med 64 GB eller 128 GB intern hukommelse.

A12 Bionic Chip med Neural Engine giver højere ydeevne

I 2018 lancerede Apple deres nye processor - A12 Bionic Chip. Den nye A12 Bionic Chip er større end sidste års processor og gør telefonen meget hurtigere og meget stærkere.

Det hele går lidt mere hurtigt med A12 Bionic Chip - fx reagerer FaceID meget hurtigere, så det er endnu hurtigere at låse telefonen op.

Animoji-featuren er også blevet mere intelligent og kan aflæse og gengive op til 50 af dine ansigtsmuskler. Og så holder batteriet længere takket være den nye A12-processor.

Dine billeder bliver også meget bedre med den nye A12 Bionic Chip. Det betyde, at du får skarpere og mere virkelighedstro billeder. Og kameraet fanger mange flere detaljer.

Du får også Augmented Reality på Apples prisvenlige model

Bare fordi iPhone XR er en billigere iPhone end de andre modeller i år, betyder det ikke, at Apple har skruet ned for Augmented Reality-oplevelserne.

XR-modellen giver dig rig mulighed for at udforske virkeligheden med digitale Augmented Reality-briller. Så kan du fx se, hvordan den nye lænestol, som du har kigget på, vil se ud hjemme i stuen.

Du kan også få informationer om det område, du befinder dig i direkte på skærmen.

Du kan også spille spil på din smartphone, der virkelig bryder grænserne mellem fantasien og virkelighedens verden. På skærmen dukker spillets elementer nemlig op omkring dig på skærmens telefon.

Og en af de store nyheder er, at du kan dele dine Augmented Reality oplevelser med dine venner - nu kan alle være med i spillet.

iOS 12 - Apples nye software-system gør telefonen endnu hurtigere og endnu mere intelligent

I 2018 lancerer Apple også deres nye software-system iOS 12. Det nye iOS 12 giver dig en hurtigere brugerflade end ved tidligere iOS-versioner. Det betyder, at mobilen reagerer endnu hurtigere, når du navigerer rundt på telefonens skærm.

Med iOS 12 mister din mobil heller ikke fart, selvom du har mange applikationer og programmer åbne på samme tid på mobilen.

Siri er også blevet mere intelligent og kan hjælpe dig med at opsætte og personliggøre din telefon, så det passer til lige præcis dine behov - fx foreslår Siri genveje til apps og programmer på din telefon.

Du kan også skrue ned for, hvor mange notifikationer du får. Og så er iOS 12 bedre til at beskytte din anonymitet på nettet.

Sidst, men ikke mindst, kan du skabe en virtuel emoji-figur af dig selv - så får du din helt personlige emoji, der ligner dig.

iPhone XR vs XS og XS Max

Her kan du læse om, hvordan XR-modellen skiller sig ud fra iPhone XS og iPhone XS Max.

Display - OLED vs LCD

Selvom alle de tre nye iPhones kommer med edge-to-edge-displays er der stor forskel på skærmen på XR.

På XR-modellen får du nemlig LCD-skærm i stedet for OLED-display. iPhone XS og XS Max har begge OLED-display, som er mere avanceret end LCD-skærme.

OLED-displays giver fx bedre lysstyring, kontrastforhold. Det betyder altså, at du får et klarere skærmbillede.

Kamera - dual-linse vs enkelt-linse

XR kommer med en enkelt kamera-linse på bagsiden af mobilen - i modsætning til iPhone XS og XS Max der begge har et kamera med dual-linse.

Du får dog stadig populære kamera-specs som Portrait Mode og Portrait Lightning selvom kameraet kun har en enkelt kamera-linse. Derfor kan du også tage flotte portrætfotos med dette års XR-model.

Design, størrelse og farver

Alle tre telefoner kommer i glas-design. Men XR-modellen har stålramme i stedet for aluminium.

Når det kommer til størrelsen på de tre telefoner er XS mindst (143,6 x 70,9 x 7,7 mm), XR tager andenpladsen som den mellemstore model (150,9 x 75,7 x 8,3 mm), og XS Max er dette års store 'plus'-model (157,5 x 77,4 x 7,7 mm).

Farvepaletten ser meget forskellig ud på iPhone XR i forhold til XS og XS Max. XS og XS Max kommer i de traditionelle Apple-farver - space grey, sølv og guld. XR skiller sig ud og kommer i flere af regnbuens farver - nemlig gul, hvid, koral, sort og blå.

Længere batteri-levetid på XR

Batteriet på XR holder i længere tid end på XS og XS Max - LCD-skærmen bruger nemlig mindre strøm.

Op til 512 GB intern hukommelse på iPhone XS og XS Max

Du kan få et større internt lager på XS og XS Max - her kan du nemlig vælge mellem 64 GB, 256 GB og 512 GB intern hukommelse. På XR kan du højst vælge 256 GB intern hukommelse.

iPhone XR er billigst

iPhone XR er billigere end både XS og XS Max - en perfekt iPhone til dig, som ønsker en god smartphone med de bedste Apple-features til en billig pris.

XR giver dig imponerende features som edge-to-edge-display, imponerende kamera og den stærke A12 Bionic Chip med intelligente og smarte funktioner.

iPhone XR vs iPhone 8 Plus

Her kan du læse om, hvilke forskelle der er fra dette års iPhone XR og iPhone 8 Plus fra sidste år.

Større 6,1 tommer edge-to-edge display på XR

Du får en større skærm på XR-modellen. iPhone 8 Plus har nemlig en 5,5 tommer LCD-skærm afbrudt af kanter i top og bund.

...men faktisk er iPhone 8 Plus større

Selvom XR har en større skærm, er 8 Plus stadig en større telefon. Med sine mål på 158,5 x 78,1 x 7,5 mm faktisk endda lidt større end dette års største iPhone-model - XS Max.

FaceID på XR vs TouchID på 8 Plus

Modsat iPhone 8 Plus har XR ingen hjem-knap - så her skal du bruge FaceID, i stedet for TouchID, til at låse din telefon op.

Dual-kamera på 8 Plus

Med dual-kameraet på iPhone 8 Plus får du to kamera-linser i stedet for en enkelt kamera-linse.

Til gengæld får du stadig populære kamera-specs som Portrait Mode og Portrait Lightning til at tage flotte portrætfotos på XR, selvom det normalt kun er noget vi ser på dual-kameraer.

Bedre ydeevne på iPhone XR med A12 Bionic Chip

Du får den nye og forbedrede A12-processor.

Den nye A12 Bionic Chip er 15 % hurtigere end A11 Bionic Chip, som fandtes i sidste års modeller.

Og så får du også endnu vildere Augmented Reality-oplevelser med nye features og spil.

Bedre batteri-levetid på XR

Med A12-processoren får du også længere batteri-levetid.

Nye farver på XR

Du kan vælge mellem helt nye farver på iPhone XR - nemlig gul, hvid, koral, sort og blå.

Du kan få iPhone 8 Plus i klassiske Apple-farver som space grey, sølv, guld - men også i en særlig rød udgave.

Køb iPhones til gode priser

Hos os kan du vælge mellem mange populære iPhone-modeller. Og det er hurtigt og nemt at bestille i vores webshop. Vi tilbyder selvfølgelig fri fragt på alle vores iPhones.

Klik på modellerne på listen og se pris og specifikationer: