Apple iPhone XR

Apple iPhone XR

Forsalg
Alt om pakkerne
Køb iPhone XR til en god pris hos YouSee
Nu er iPhone XR fra Apple på gaden! Køb iPhone XR hos os allerede i dag til en rigtig god pris. Hos os får du fri fragt og et mobilabonnement spækket med unikke fordele.

Mobilabonnementer til gode priser spækket med unikke fordele

Vores mobilabonnementer giver dig meget mere end bare tale, sms og data. Du får fx Danmarks bedste 4G-netværk, roaming i 36 lande i EU. Og så kan du lytte til over 30 millioner musiknumre med vores helt egen musik-app: YouSee Musik.

Lancering af iPhone XR den 12. september 2018

iPhone XR blev lanceret ved Apples keynote-event onsdag den 12. september 2018 kl. 19.00 dansk tid sammen med de to andre modeller iPhone XS og XS Max. Forventninger var sat højt - især fordi sidste års iPhone-lancering bød på jubilæums-modellen iPhone X. På internettet flød med rygter og leaks - hvad ville Apple komme med i 2018? Efter lanceringen tilbage i september, kender vi nu alle specs og features på de tre nye iPhone-modeller - også den nye iPhone XR. Her på siden kan du læse meget mere, om hvilke specs, du får på iPhone XR.

Pris - hvad koster iPhone XR?

Din pris for iPhone XR afhænger af, hvilket af vores mobilabonnementer du vælger. Ved køb-knappen kan du se din pris på iPhone XR.

En billig iPhone

IPhone X er Apples bud på en billig smartphone. Du får fx LCD-skærm i stedet for OLED-display - men til gengæld koster telefonen mindre end iPhone XS og XS Max.

Release-dato

Ved Apples keynote-event fik vi at vide, at vi måtte vente lidt længere på iPhone XR end de andre modeller. Men bare rolig - nu er der ikke lang tid igen, før du kan få den nye iPhone XR mellem hænderne. Den officielle release-dato for iPhone XR er fredag den 26. oktober 2018.

Bestil allerede i dag i vores pre-sale

Hos os kan du købe iPhone XR allerede fra fredag den 19. oktober 2018. Og det er nemt og hurtigt at bestille telefonen i vores webshop. (H2) iPhone X får ros i anmeldelser og tests iPhone XR får især ros for sin edge-to-edge LCD-skærm, A12 Bionic Chip, enestående TrueDepth-kamera og FaceID til den lave pris. Mange af mobilmarkedets tech-eksperter er meget glade for at se en billig iPhone i 2018.

Specifikationer

 • Bedre lyd i stereo
 • iOS 12
 • A12 Bionic Chip
 • 64 GB / 128 GB / 256 GB
 • Trådløs og hurtig opladning
 • FaceID
 • Design i glas og aluminium
 • Vand- og støvafvisende med IP67-klassificering
 • Farver: gul, hvid, koral, sort, blå
 • Mål: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
 • Vægt: 194 g

6,1 tommer edge-to-edge Liquid Retina HD LCD-display

Ifølge Apple har de udviklet den mest avancerede LCD-skærm nogensinde i en smartphone. Apple har brugt avanceret teknologi for at fremstille det nye Liquid Retina HD LCD-display, der fylder hele telefonens front. Skærmen giver dig imponerende farver og kontrastforhold. Med TrueTone fremstår den hvide farve altid som papir-hvid i alle lysforhold. Skærmen kommer også med tap-to-wake, så du kan vække skærmen op ved at trykke et vilkårligt sted på den store 6,1 tommers skærm. Og selvom sidste års iPhone 8 Plus var en større telefon end iPhone XR, får du stadig en større skærm.

12 megapixel kamera

Apple har givet deres 12 megapixel kamera en opdatering. Vidvinkel-kameraet på bagsiden af iPhone XR fanger detaljerige og skarpe billeder i højere kvalitet end sidste års modeller.

Tag professionelle portrætfotos med Portrait Mode

Det er også lykkedes Apple at inkludere den populære feature Portrait Mode på dette kamera. Det er meget imponerende siden kameraet kun har en kamera-linse, og Portrait Mode normalt ellers kun er en feature på dual-kameraer.

Optag video i 4K-kvalitet

Du kan optage videoer i ultra høj 4K-kvalitet. Så får du alle detaljer med på dine video-optagelser - og du kan se dine videoer på større skærme uden at billedet er pixeleret.

7 megapixel TrueDepth front-kamera med FaceID

På forsiden at telefonen - i toppen af skærmen - sidder det banebrydende TrueDepth-kamera, som bl.a. baner vej for FaceID.

Tag verdens bedste selfies med Portrait Mode

TrueDepth-kameraet kommer også med Portrait Mode, så du kan tage verdens bedste selfies i 2018.

Ingen hjem-knap i 2018

2018 er året, hvor Apple siger endeligt farvel til den fysiske hjem-knap på alle modeller. TouchID er udskiftet helt med FaceID, og du skal udelukkende bruge touch-skærmen, når du navigere rundt på telefonen.

Bedre batteri-levetid en iPhone 8 Plus

Batteriet har også fået sig en opgradering. Batteriet kan holde strøm i op til 1 1/2 time længere hver dag end sidste års iPhone 8 Plus. Apple siger, at du kan tale i op til 25 timer, surfe online uafbrudt i op til 15 timer, se video i op til 16 timer eller høre musik i op til 65 timer på en fuld opladning.

Trådløs og hurtig opladning af batteriet

Du kan oplade batteriet med både trådløst og hurtigt. Med trådløs opladning behøver du ikke bekymre dig om ledninger og fumle med kabler - med en trådløs oplader-dock fra Qi kan du oplade din mobil trådløst. Og med en hurtig oplader som seperat tilbehør tager det ikke lang tid at oplade batteriet - det tager nemlig kun 30 minutter fra 0-50 %.

Design i glas og aluminium

iPhone XR kommer i et design af glas, som baner vej for trådløs opladning. Modsat de andre XS og XS Max-enhederne kommer denne model med aluminiumsramme i stedet for stålramme. Og dette betyder bl.a. at det er muligt at skrue ned for prisen, så du kan købe en billig iPhone i år.

En smartphone i alle regnbuens farver

Apple har virkelig skruet op for farverne på denne model. Du kan vælge telefonen i gul, hvid, koral, sort og blå.

Vand og støvafvisende med IP67-klassificering

Mobilen er også beskyttet mod vand og støv med IP67-klassificering. iPhone XR kan tåle at være under max 1 meters vand i helt op til 30 minutter.

Ingen 3,5mm jackstik

Ligesom mange andre nyerede smartphones på markedet har Apple udeladt jackstikket til høretelefoner. Det gør nemlig, at telefonen har et slankere design.

Op til 256 GB intern hukommelse

Du kan vælge helt op til 256 GB intern hukommelse. Så har du masser af plads på telefonen til billeder, videoer, filer, programmer, apps og hvad du ellers har på din telefon. Du kan også vælge 64 GB eller 128 GB intern hukommelse på iPhone XR.

A12 Bionic Chip med Neural Engine giver højere ydeevne

Apple lancerede også deres nye processor - A12 Bionic Chip. Den nye A12 Bionic Chip er større end sidste års processor og gør telefonen meget hurtigere og meget stærkere. Det hele går lidt mere hurtigt i 2018 med A12 Bionic Chip - fx reagere FaceID meget hurtigere, så det er endnu hurtigere at låse telefonen op. Animoji-featuren er også blevet mere intelligent og kan læse op til 50 af dine ansigtsmuskler. Og så holder batteriet længere takket være den nye A12-processor. Dine billeder bliver også meget bedre med den nye A12 Bionic Chip. Så får du skarpere og mere virkelighedstro, og kameraet fanger mange flere detaljer.

Du får også Augmented Reality på Apple's prisvenlige model

Bare fordi iPhone XR er en billigere iPhone end de andre modeller i år, betyder det ikke, at Apple har skruet ned for Augmented Reality-oplevelserne. Du får rig mulighed for at udforske virkeligheden med digitale Augmented Reality-briller på XR-modellen. Så kan du fx se, hvordan den nye lænestol du har kigget på vil se ud hjemme i stuen. Du kan også få informationer om det område du befinder dig i - direkte på skærmen. Du kan også spille spil på din smartphone, der virkelig bryder med grænserne for fantasiens og virkelighedens verden. På skærmen dukker spillets elementer nemlig op omkring dig på skærmens telefon. Og en af de store nyheder er, at du nu kan dele dine Augmented Reality oplevelser med dine venner - nu kan alle være med til i spillet.

iOS 12 - Apples nye software-system gør telefonen endnu hurtigere og endnu mere intelligent

Apple lancerer også deres nye software-system iOS 12 i 2018. Det nye iOS 12 giver dig en hurtigere brugerflade end tidligere iOS-versioner, så mobilen reagere endnu hurtigere, når du navigere rundt på telefonens skærm. Med iOS 12 mister din mobil heller ikke fart, selvom du har mange applikationer og programmer åbne på samme tid på mobilen. Siri er også blevet mere intelligent og kan hjælpe dig med at opsætte og personliggøre din telefon, så det passer til lige præcis dine behov - fx foreslår Siri genveje. Du kan også skrue ned for, hvor mange notifikationer du får. Og så er iOS 12 bedre til at beskytte din anonymitet på nettet. Sidst, men ikke mindst, kan du skabe en virtuel emoji-figur ud fra dig selv - så får du din helt personlie emoji, der ligner dig. (H2) iPhone XR vs XS og XS Max Her kan du læse om, hvordan XR skiller sig ud fra XS og XS Max.

Display - OLED vs LCD

Selvom alle de tre nye iPhones kommer med edge-to-edge-displays er der stor forskel på skærmen på XR. På denne model får du nemlig LCD-skærm i stedet for OLED-display på XR-modellen. OLED-displays er mere avanceret end LCD-skærme. OLED-displays giver fx bedre lysstyring, kontrastforhold - og så får du også et klarere billede.

Kamera - dual-linse vs enkelt-linse

XR kommer med en enkelt kamera-linse på bagsiden af mobilen i modsætning til dual-linse-kameraerne på XS og XS Max. Du får dog stadig populære kamera-specs som Portrait Mode og Portrait Lightning selvom kameraet kun har en enkelt kamera-linse. Så du kan stadig tage flotte portrætfotos med dette års XR-model.

Design, størrelse og farver

Alle tre telefoner kommer i glas-design. Men XR-modellen har stålramme i stedet for aluminium. Når det kommer til størrelsen på de tre telefoner er XS mindst (143,6 x 70,9 x 7,7 mm), XR tager andenpladsen som den mellemstore model (150,9 x 75,7 x 8,3 mm) og XS Max er dette års store 'plus'-model (157,5 x 77,4 x 7,7 mm) Farvepaletten ser meget forskellig ud på iPhone XR i forhold til XS og XS Max. XS og XS Max kommer i de traditionelle Apple-farver - space grey, sølv og guld. XR skiller sig ud og kommer i alle regnbuens farver - nemlig gul, hvid, koral, sort og blå.

Længere batteri-levetid på XR

Batteriet på XR holder i længere tid end på XS og XS Max - LCD-skærmen bruger nemlig mindre strøm.

Op til 512 GB intern hukommelse på iPhone XS og XS Max

Du kan få et større internt lager på XS og XS Max - her kan du nemlig vælge mellem 64 GB, 256 GB og 512 GB intern hukommelse. På XR kan du højst vælge 256 GB intern hukommelse.

iPhone XR er billigst

iPhone XR er billigere end både XS og XS Max - en perfekt iPhone til dig, som ønsker en god smartphone med de bedste Apple-features som edge-to-edge-display, imponerende kamera og den stærke A12 Bionic Chip med intelligente og smarte funktioner.

iPhone XR vs iPhone 8 Plus

Her kan du læse om, hvilke forskelle der er fra dette års iPhone XR og 8 Plus fra sidste år.

Større 6,1 tommer edge-to-edge display på XR

Du får en større skærm på XR-modellen. 8 Plus har nemlig en 5,5 tommer LCD-skærm afbrudt af kanter i top og bund.

...men faktisk er iPhone 8 Plus er større

Slevom XR har en større skærm er 8 Plus stadig en større telefon. Med sine mål på 158,5 x 78,1 x 7,5 mm faktisk lidt større end XS Max. (H3) FaceID på XR vs TouchID på 8 Plus Modsat iPhone 8 Plus har XR ingen hjem-knap - så her skal du bruge FaceID i stedet for TouchID.

Dual-kamera på 8 Plus

Med dual-kameraet på 8 Plus får du to kamera-linser i stedet for en enkelt kamera-linse. Til gengæld får du stadig populære kamera-specs som Portrait Mode og Portrait Lightning til flotte portrætfotos på XR, selvom det normalt kun er noget vi ser på dual-kameraer.

Bedre ydeevne på iPhone XR med A12 Bionic Chip

Du får den nye og forbedret A12-processor på XR. Den nye A12 Bionic Chip er 15 % hurtigere end A11 Bionic Chip fra sidste år. Og så får du også endnu vildere Augmented Reality-oplevelser med nye features og spil.

Bedre batteri-levetid på XR

Med A12-processoren får du også længere batteri-levetid.

Nye farver på XR

Du kan vælge mellem helt nye farver på iPhone XR - nemlig gul, hvid, koral, sort og blå. Du kan få iPhone 8 Plus i klassiske Apple-farver som space grey, sølv, guld - men også rød.
Specifikationer
 • 12 megapixel kamera
 • 6,1 tommer Liquid Retina HD LCD-display (1792 x 828 pixels)
 • 7 megapixel TrueDepth front-kamera
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: