Apple iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max

Forsalg
Alt om pakkerne
Forudbestil iPhone XS Max allerede i dag til en god pris

Køb Apple iPhone XS Max hos YouSee til en rigtig god pris

Nu kan du købe den længe ventede iPhone XS Max. Hos os får du Apples nye iPhone til en rigtig god pris.

Du får fri fragt og et mobilabonnement fuld af unikke fordele, når du køber en smartphone hos os.

Afhent enten i butik, eller få leveret fra d. 21. september.

Mobilabonnementer med unikke fordele

Med et af vores mobilabonnementer får du meget mere end bare tale, sms og data. Hos os kan du bl.a. surfe rundt på nettet med Danmarks bedste 4G-netværk.

Du får også roaming i 36 lande i Europa. Og så kan du lytte til over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik-appen.

2018 Lancering af iPhone XS Max

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 19.00 sad Apple-fans fra hele verden og så med, de de tre nye iPhones blev annonceret - bl.a. iPhone XS Max.

Før Apples keynote-event d. 12 september 2018 var det kun Apple selv, der kendte til de nye specs på dette års telefoner.

Men som sædvanligt havde mobilmarkedets tech-eksperter kommet med deres bud på, hvilke specs og features, de forventede at se til Apples 2018-lancering.

Nu kender vi endelig alle de detaljer om de tre iPhones.

Hvilke specs kommer iPhone XS Max med?

IPhone XS Max kommer med en række forbedringer - fx får du et bedre kamera-system, et opdateret højttaler-system med imponerende lyd i stereo, den nye A12 Bionic Chip og det nye iOS 12.

Sidste, men ikke mindst, får du den største skærm på en iPhone nogensinde!

Længere nede på siden kan du læse meget mere om specs på iPhone XS Max.

Pris på iPhone XS Max

Prisen på iPhone XS Max afhænger af, hvilket mobilabonnement, du vælger hos os. Ude i siden kan du se din pris på iPhone XS Max.

Release-dato i Danmark

Release-datoen for iPhone XS Max er fredag den 14. september 2018.

Bestil i dag hos YouSee

Kan du ikke vente med at få den nye Apple-telefon i hænderne? Hos os har vi iPhone XS Max tilgængelig i vores webshop fra fredag den 14. september 2018 kl. 09.01.

Test og anmeldelser af iPhone XS Max

Dette års iPhone-serie får ros af mobilmarkedets tech-eksperter for det forbedret kamera-system, den øgede ydeevne med Apples nye A12 Bionic Chip og den forbedrede batteri-levetid.

iPhone XS Max skiller sig særligt ud ved at have den hidtil største skærm på en iPhone nogensinde! Endda uden at være større end sidste års iPhone 8 Plus.

Den største skærm nogensinde på en iPhone

Det store 6,5 tommer edge-to-edge Super Retina OLED-display er Apples hidtil største skærm på en smartphone.

Skærmen fylder hele telefonens forside - kun afbrudt af den lille "notch" i toppen af skærmen.

Et billede i HDR-kvalitet med en høj opløsning

Du får en skærmopløsning på 2688 x 1242 pixels på den store OLED-skærm. Det imponerende skærmbillede i HDR-kvalitet står skarperer end nogensinde før - perfekt når du skal spille spil eller se video på din smartphone.


En endelig afsked til hjem-knappen og TouchID i 2018

Ingen af de tre nye iPhone-telefoner kommer med den ikoniske hjem-knap, som vi så for sidste gang på sidste års iPhone 8 og 8 Plus.

Det betyder også, at vi skal vinke farvel til TouchID, som erstattes helt af FaceID i 2018.


Forbedret FaceID

Apple har opdateret FaceID på dette års modeller. Så nu er det endnu hurtigere at låse din telefon op.

FaceID understøtter også forskellige apps. Og du kan også godkende betalinger i fra Apple Pay med FaceID.

Opdateret 12 + 12 megapixel dual-kamera

IPhone XS Max har arvet kameraet fra sidste års X-model. Men Apple har forbedret kamera-systemet, så du for bedre billeder i 2018.

Du får hurtigere kamera-sensorer, forbedret IPS og mange flere opdateringer på kameraet i år.

Portrait Mode og Portrait Lightning

Du får også Portrait Mode og Portrait Lightning på XS Max. Portrait Mode er Apples version af bokeh-effekt - så kan du tage portrætbilleder, hvor motivet står i skap fokus mod en perfekt sløret baggrund.

Tag billeder på lang afstand med 2 x optisk zoom

Med 2 x optisk zoom kan du tage billeder fra lang afstand. De to kamera-linser arbejder sammen, så du får skarpe billeder - selv når du står langt fra dit motiv.

Optag video i høj 4K-kvalitet

Du kan selvfølgelig optage video i super høj 4K-kvalitet, så dine videoer altid står skarpt. I 4K-kvalitet får du alle detaljer med, og du billedet forbliver i høj kvalitet, hvis du viser dem på større skærme.

7 megapixel TrueDepth front-kamera

Du får også det avancerede TrueDepth front-kamera, der bl.a. baner vej for FaceID. Det avancerede sensor-system analyserer dine unikke ansigtstræk og lære dit ansigt af kende.

Det er også TrueDepth-kameraet på forsiden af telefonen, der gør features som Animoji mulig.

Portrait Mode og Portrait Lightning på front-kameraet

I år får du også den populære Portrait Mode-feature på front-kameraet. Så kan du tage imponerende og flotte portrætfotos af dig selv.

Forbedret lyd i stereo med opdateret højttaler-system

En af Apples helt store nyheder til årets keynote-event var det nye og forbedret højttaler-system, som giver dig en mere fuldendt lydoplevelse - fx når du spiller spil, ser video eller lyttet til musik.

Optag lyd i stereo

De nye iPhones kan også optage lyd i stereo - så kan fx få videoer, hvor både billede og lyd er i top-kvalitet.

Forbedret batteri-levetid på de nye iPhones

Batteriet på iPhone XS Max holder længere end tidligere modeller. Faktisk holder batteriet liv i en og en halv time længere end på sidste års iPhone X.

Ifølge Apple kan batteriet holde i op til 25 timers tale. Du kan også surfe på nettet i op til 13 timer, se video i op til 15 timer eller spille musik i op til 65 timer på en fuld opladning.

Fra 0-50% strøm på 30 minutter

Du kan lade batteriet på fra 0-50% strøm på omkring 30 minutter med en speciel hurtig-oplader, som du kan købe som tilbehør til din smartphone.

Trådløs opladning med en oplader-dock fra Qi

Apples glas-design gør det muligt at oplade din telefon trådløst med en oplader-dock fra Qi.

Trådløs opladning var en af de helt store nyheder på sidste års iPhones, og Apple har beholdt denne populære feature på den nye telefoner.

Stærkt glas-design med ramme af stål

Det elegante glas-design er endnu stærkere i år end sidste år. iPhone XS Max kommer med en ramme af stål, og ligger robust og godt i hænderne.

Apple genintroducere guld på farvepaletten

En af nyhederne i 2018 er at Apple lancerer to af deres telefoner i guld. En god nyhed til alle os, som har savnet den elegante guld-telefon siden iPhone 6-serien.

Du kan købe iPhone XS Max i guld, space grey eller sølv.

IP68-klassificering holder vand og støv væk

Apple har forbedret vand- og støvtætheden på dette års iPhones - så er ligeså vand- og støvtætte som Samsung Galaxy-telefoner.

Apple går nemlig fra IP67-klassificering til IP68-klassificering - så overlever din smartphone, hvis uheldet er ude og du taber den i vand.

Apple har endda testet IP68-klassificeringen i alverdens slags væsker - fx juice, øl, vand og vin. Så uanset, hvad du spilder på din iPhone XS Max skal den nok holde væsken ude.

Med Apples IP68-klassificering kan du tabe din telefon på 2 meters dybde i 30 sekunder uden at telefonen går i stykker.

Ingen jackstik til høretelefoner

Apple har siden iPhone 7 brugt USB-C kablet til høretelefoner i stedet for det klassiske jackstik. På den måde får telefonen et slankere design.

Apple skruer op for GB i 2018

En af de helt store nyheder på iPhone 5,8 er det udvidede hukommelse. I år får du nemlig mulighed for at få et intern lager på op til 512 GB.

Du kan også vælge en telefonen med 64 GB eller 256 GB.

En ny motor - Apple introducerer den nye A12 Bionic Chip

Den nye A12 Bionic Chip er den stærke motor bag alle de imponerende specs og features. Telefonen er hele 15% hurtigere end sidste års modeller.

Batteriet holder også liv i telefonen i længere tid. A12 Bionic chip er også hemmeligheden bag hurtigere FaceID.

Du får også flere detaljer med på billeder og Animoji kan efterligne 50 af dine ansigtsmuskler, så du får endnu vildere emojis.

Apple vækker spil til live og giver dig opdateret Augemted Reality-features

Til dette års keynote-event annoncerede Apple, at de nye iPhones kommer med vilde spiloplevelser og Augmented Reality-oplevelser, som du kan dele med dine venner.

Helheldsoplevelsen af spil på er sublime i 2018. OLED-skærmen, A12 Bionic Chip og den forbedrede lyd i stereo gør dine oplevelser af spil endnu mere levende.

Og med den store skærm på 6,5 tommer er det næsten som at have den store spillekonsol fra stuen i hænderne.

Sidste års iPhone-lancering bød også på fremtiden feature: Augmented Reality. Augmented Reality bryder med grænserne for dit digitale liv og virkeligheden.

På skærmen dukker digitale features op omkring dig - fx kan du få informationer om det område du befinder dig i.

Du kan også se, hvordan den nye lænestol du har kigget på vil se ud i dit hjem før du køber den.

Augmented Reality åbner op for helt nye muligheder, når det kommer til underholdning.

Fx kan du spille spil, hvor forhindringer og overnaturlige væsner dukker op omkring dig - selvfølgelig alt sammen bare på skærmen.

Og nu kan du dele dine Augmented Reality-oplevelser med dine venner - så kan i hjælpes ad om at mestre de sjove Augmented Reality-spil fra Apple.

Du får det seneste iOS 12

iOS 12 er det seneste styresystem fra Apple med en lang række forbedringer, som gør det nemmere og hurtigere at navigere rundt på mobilen.

Du kommer til at opleve, at alt bare går lidt hurtigere på telefonen. Telefonen reagere hurtigere, når du trykker på skærmen. Du kan hurtigere og nemmere søge rundt i dine billeder.

Og din mobil bliver hurtigere til at multitaske, så du kan have flere apps åbne på samme tid - helt uden at telefonen mister fart.

Du kan også justere på antallet af notifikationer i løbet af dagen. Og Siri hjælper dig med smarte løsninger - fx med at oprette genveje til de apps og programmer du bruger mest på start-skærmen.

Der er også rig mulighed for at holde det sociale liv ved lige med iOS 12. Nu kan du nemlig foretage gruppeopkald over FaceTime med op til 32 mennesker.

Og iOS 12 beskytter også din anonymitet, når du surfer på nettet.

iPhone XS Max vs iPhone 8 Plus

Her kan du læse om forskellene mellem iPhone 8 Plus fra sidste år og den nye XS Max.

XS Max - mindre telefon, større skærm

iPhone XS Max er en mindre telefon end iPhone 8 Plus - men du får en større skærm på 6,5 tommer. iPhone 8 Plus har et 5,5 tommer display.

Skærmen fylder hele forsiden på XS Max

Her får du nemlig en edge-to-edge-skærm, som går helt til kanterne af telefonens forside. På iPhone 8 Plus fylder skærmen 67,4% af mobilens forside, og er omringet af kanter.

OLED-display vs LCD-skærm

Du får LCD-skærm på iPhone 8 Plus, mens du får den avancerede OLED-skærm på XS Max. Forskellen er, at OLED-skærme er lidt mere avanceret i forhold til teknisk design.

Med en OLED-skærm får du klarere farver, bedre lysstyring og en højere kontrast.

Ingen hjem-knap på iPhone XS Max

Apple har sagt helt farvel til hjem-knappen i 2018. Så XS Max har ikke den samme fysiske hjem-knap, som du kender fra iPhone 8 Plus.

TouchID vs FaceID

Ingen hjem-knap, ingen TouchID. Du får TouchID på iPhone 8 Plus, men med XS Max kan du udelukkende bruge FaceID.

A12 Bionic Chip giver mere power

XS Max kommer med den nye A12 Bionic Chip, som gør telefonen hurtigere og mere effektiv.

Den nye A12-processor gør din smartphone 15% hurtigere og 50% mere energieffektiv. Og så er neural engine blevet forbedret i år, hvilket bl.a. for FaceID til at reagere rigtig hurtigt.

Opdateret dual-kamera

Kameraet har også fået sig en opdatering på XS Max. I 2018 kan du tage endnu bedre billeder med forbedrede lysstyring, pixel-dybde og billedstabilisator. Mens Portrait Mode-featuren også er blevet bedre.

Op til 512 GB intern hukommelse på XS Max

Du kan få et større lager på de nye iPhones. På iPhone 8 Plus kan du få op til 256 GB hukommelse.

Pris

iPhone 8 Plus er billigere end XS Max.

Specifikationer
 • 6,5 tommer Super Retina OLED-skærm (2688 x 1242 pixels)
 • 12 + 12 megapixel dual-kamera
 • Trådløs opladning / hurtig opladning
 • 7 megapixel TrueDepth front-kamera
 • Forbedret lyd i stereo
 • iOS 12
 • A12 Bionic Chip
 • 64 GB / 256 GB / 512 GB intern lagerplads
 • FaceID
 • Design i glas med ramme af stål
 • Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering
 • USB-C (ingen jackstik)
 • Farver: Guld / Sølv / Space Grey
 • Mål: 157,5 x 77,4 x 7,7 mm
 • Vægt: 208 g
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: