Den helt nye iPhone 13 serie fra Apple

Seneste skud på stammen fra Apple er lanceret.
Bestil din nye iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max i dag.
Forudbestil dit nye Apple Watch Series 7 fra i dag - levering fra 15. oktober.

19 af 59 resultater

iPhone 13 - Apple har lanceret den nye generation af iPhones i 2021

Byd velkommen til de nye iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Se specifikationer og læs mere om de nye iPhone 13-modeller her.

Du får 5G-oplevelsen først på din nye iPhone med Danmarks bedste mobilnetværk

Alle iPhone 12 understøtter det nye lynhurtige 5G netværk - og du får den fulde 5G oplevelse på Danmarks bedste mobilnetværk.

Specifikationer på de nye iPhones

Bedre kameraer: 12 MP Pro Kamera-system

Havde du håbet på, at Apple ville lancere en ny iPhone med et endnu bedre kamera kamera i 2021? Så er iPhone 13-serien svaret på dine bønner.

Du får her den mest avancerede kamerateknologi i en iPhone nogensinde, der giver dig bedre og mere detaljerige billeder, hvor der er styr på både lys og kontrast. Du får samtidig også mulighed for at indkapsle de bedste øjeblikke med video, hvor kameraet selv tilføjer automatisk lav dybdeskarphed.

Apple har opgraderet kameraerne på iPhone 13-modellerne, så du får alle dine favoritøjeblikke i knivskarp kvalitet og med sans for de helt små detaljer.

Det gælder især for iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, der giver dig hele tre kameralinser med et væld af features som 2.2 x mere lys i mørke omgivelser, 92 % bedre low-light, 6 x optisk zoom og Dolby Vision HDR.

Her får du den ultimative kameraoplevelse med muligheden for at fange det hele med både vidvinkel, ultravidvinkel og teleskoplinse.

TrueDepth på kameraet

På alle Pro-modellerne finder du TrueDepth-kamerafunktioner, der sikrer dig billeder af professionel kvalitet. Du får portrætmode med forskellige effekter, Night Mode, Deep Fusion og Smart HDR 4, der sikrer skyhøj kvalitet på alle billeder – uanset lys. Ved videooptagelser får du 4K og HDR-video, ProRes-videooptagelser og Night Mode Time-lapse.

ProMotion på Pro-modellerne

Når det kommer til skærmkvaliteten, får du her en helt ny og unik oplevelse. Pro-modellerne har ProMotion, der giver dig et 12Hz adaptivt refresh-display i en Super Retina XDR-skærm.

Du får eminent grafik, der bliver Apples bedste til dato, som i kombination med den nye A15 Bionic-chip gør iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max til den ideelle telefon, når du skal streame, spille eller bare nyde synet af knivskarpe billeder.

4K Dolby Vision HDR-video på iPhone Pro

Du kan optage 4K Dolby Vision HDR-videoer med 60 billeder i sekundet på iPhone Pro-modellerne. Optag de bedste og mest professionelle videoer med virkelighedstro farver og kontrastforhold - dog kun på iPhone 13 Pro-modellerne. Med Dolby Vision HDR er det som at have et professionelt videoredigerings-system lige nede i lommen.

Stop ressourcespild - ingen strømforsyning eller earpods

  Måske du genkender den store frustration over, at der efter et par generationer af iPhones hober sig et hav af opladere og høretelefoner op i rodeskuffen, som man alligevel aldrig bruger.

For at mindske ressourcespild har Apple valgt hverken at give en strømforsyning eller høretelefoner med til de nye iPhones. Til gengæld leverer de et USBC til Lightning-kabel med i æsken, som kan tilkobles en USB-C-lader.

Du kan selvfølgelig også bruge din almindelige strømforsyning og dine egne høretelefoner til de nye iPhone 13-modeller. Det er også muligt at købe både strømforsyning og høretelefoner separat, hvis du ikke har dem liggende i forvejen.

MagSafe - Smart trådløs opladning 

Du kan du også oplade din iPhone – nemt, hurtigt og helt uden kabler. Apple introducerer nemlig Magsafe trådløs opladning på iPhone 13-serien. Større hukommelse  Lagerplads løber du aldrig tør for, når det kommer til iPhone 13-serien. Du får nemlig muligheden for at nyde godt af Apples udvidelse på de nye iPhones, så du får mere plads til dine billeder, videoer, apps, spil og programmer. Længere oppe på siden kan du se, hvor mange GB hukommelse du kan vælge på de forskellige modeller i iPhone 13-serien, men vi tør godt røbe, at du kan få helt op til 1 TB. XDR OLED-skærme over hele linjen  Alle nye modeller i iPhone 13-serien har XDR OLED-skærme. Tidligere var det kun Pro-modellerne, som havde OLED-skærme. Men i 2021 er Apple gået all-in med XDR OLED-skærme på alle modellerne i iPhone 13-serien.

A15 Bionic Chip - Hurtigste chip i en smartphone

Sidste år revolutionerede Apple markedet med deres hurtigste chip nogensinde. I 2021 kan de byde velkommen til en endnu bedre, stærkere og mere avanceret chip, nemlig A15 Bionic-chippen. Her finder du verdens hurtigste chip til en smartphone, der blandt andet byder på 5-core GPU, der leverer op til 50% hurtigere grafisk performance samt 6-core CPU. Samtidig har de givet sikkerhedsniveauet et ryk op, så du altid kan føle dig sikker, når du anvender Face ID.

Længere batteritid giver dig mere frihed

Aldrig før har det været muligt at have en iPhone, der kan leve så længe, som det er tilfældet ved iPhone 13-serien.

Du får op til 2,5 timers længere batterilevetid på iPhone 13 Pro Max end på tidligere modeller, og 1,5 timer på iPhone 13 Pro. Her kan du glæde dig til op til 95 timers batterilevetid ved afspilning af musik og op til 50 % hurtigere opladning.

Ceramic Shield - Endnu bedre skærmbeskyttelse 

Apple har denne gang haft held med at gøre glasset, der dækker din iPhone, endnu stærkere. Ceramic shield er op til fire gange mere hårdfør end før og giver dermed en bedre beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. 

iOS 15

De nye iPhones er selvfølgelig præinstalleret med den seneste version af Apples styresystem iOS 15, som vi endnu ikke har set før. Her er der lagt særlig vægt på design, knivskarp grafik, lækre funktioner samt at beskytte din anonymitet.

Køb en billig iPhone 13 hos YouSee

Hos YouSee får du alle de kvaliteter, som kendetegner iPhones og gør dem til de bedste på markedet: fantastisk design, intuitiv navigation, høj ydeevne og godt mobilkamera. Du har altså god mulighed for at købe en Apple-telefon, der har alle de funktioner, som du har brug for, til en fantastisk pris.

Køb din iPhone til en fantastisk pris med abonnement hos YouSee

Du skal blot vælge det abonnement, der passer bedst til dit forbrug. Og vælger du et abonnement til 200 kr./md. eller mere, bestemmer du selv, om du vil købe din nye Apple-telefon kontant, eller om du vil dele regningen op i mindre bidder ved at købe mobiltelefonen på afdrag – der er ingen renter, når du vælger at betale mobiltelefonen over 12 eller 24 måneder. Har du ikke allerede et abonnement hos os? Hvis du er ny, så sørger vi for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab og sende dig et nyt simkort til din nye iPhone. En af de mange fordele ved at købe en iPhone med abonnement hos YouSee er, at du får adgang til Danmarks bedste 4G-mobilnetværk og mulighed for at tilvælge 5G-netværk, så dine oplevelser online bliver endnu bedre med din nye Apple-telefon. De to modeller arver alt det bedste fra iPhone 12 - edge-to-edge OLED-displays, tredobbelt dual-kamera, TrueDepth-front-kamera, Face ID, Augmented Reality og spiloplevelser ud over det sædvanlige.

Find den rette iPhone for dig hos YouSee

Selvom vi ikke kan få armene ned over den nye iPhone 13-serie, er der selvfølgelig også de tidligere generationer hos os.

Du finder sidste års store succes, iPhone 12-serien, der leverer på alle fronter med A14 Bionic-chippen, fantastiske kamerafunktioner og mange af de lækre features, som du også finder i iPhone 13.

Vil du have imponerende billeder, en HD-skærm og en stærk processor, men til en skarp pris? Så er iPhone SE noget for dig. Du får alle de vigtigste elementer og til en pris, der er svær at sige nej til.

Er du mere til iPhone 11, får du her 6,1 tommer Liquid Retina LCD-skærm, 4K-videooptagelse, dobbelt 12 megapixel-kamera og forførende performance med A13 Bionic-chippen og iOS 13. iPhones får flere GB indbygget hukommelse 

Apples smartphones får flere og flere GB hukommelse til billeder, apps, programmer, spil, og hvad du ellers gemmer på din mobiltelefon. Vi får flere apps og programmer på vores telefoner, der hjælper i hverdagen. Det kan blandt andet være vores bus- og togbilletter på telefonen, vores Netbank og e-mail, coronapas og måske endda også en app til at styre elektronikken derhjemme?

Og denne udvikling har Apple selvfølgelig for øje. Deres mobiler har fået mere hukommelse med tiden, så du kan gemme alle dine vigtige billeder og dokumenter og få alle de apps og programmer, du behøver.

Steve Jobs, iPhones og Macintosh computere: Læs historien om Apple Inc.

Apple er producenten bag de ikoniske produkter: iPad, Mac-computere og Apple Watch og iPhone. Steve Jobs og Steve Wozniak grundlagde Apple i 1976 i Silicon Valley i Californien, og siden har firmaet sat sit præg på verden med sine ikoniske produkter. Apple har også lanceret sit eget Apple TV, som hurtigt blev en kæmpe succes.

Apple står også bag en masse lækkert tilbehør til din iPhone som fx de trådløse høretelefoner AirPods og en masse beskyttelses-covers i flotte farver til iPhone.

Og sidst, men ikke mindst, står Apple også bag tjenester som Apple Pay, Apple Music og Safari som er Apples egen browser.

Hvis du spørger Apple-brugere i Danmark og resten af verden vil de især rose Apple for deres altid perfekte og intelligente ydre og indre design. Dette skyldes især den perfektionistiske entrepreneur Steve Jobs, som var med til at grundlægge firmaet tilbage i 1976, og frem til sin død i 2011 var med til at gøre Apples produkter til nogle af verdens førende inden for smartphones, tablets og computere.

Apples første produkt var Apple I-computeren, som blev lanceret i 1977, blot et år efter Apple blev grundlagt.

Producentens første store succes kom i 1984 da de første Macintosh-computere så dagens lys. Derfra gik det stærkt og i 1990’erne var Apple ude med nogle nye, friske og mere prisvenlige modeller.

Allerede i 1991 kom Apple med sit “System 7”, der var et nyt styresystem med farver og nye evner. 1991 var også året, hvor Apples Powerbook kom ud. Dette var en ny computer, som ligner de bærbare, vi kender i dag.

Den 9. januar 2007 var datoen, hvor Steve Jobs løftede sløret for den nye smartphone fra Apple, der gik under navnet “iPhone”. Efter lanceringen havde Apple solgt 270 000 iPhones på 30 timer. Siden dengang har producenten lanceret en perlerække af smartphones med det velkendte styresystem iOS.

De første iPhones kom til Danmark i 2008 og er siden dengang blevet en af danskernes foretrukne smartphones.

Tidligere iPhone modeller:

 • iPhone: 2007-2008
 • iPhone 3G (2008–2010)
 • iPhone 3GS (2009–2012)
 • iPhone 4 (2010–2013)
 • iPhone 4S (2011–2014)
 • iPhone 5 (2012–2013)
 • iPhone 5C (2013–2015)
 • iPhone 5S (2013–2016)
 • iPhone 6 (2014–2016)
 • iPhone 6 Plus (2014–2016)
 • iPhone 6S (2015–2018)
 • iPhone 6S Plus (2015–2018)
 • iPhone SE (1st) (2016–2018)
 • iPhone 7 (2016–2019)
 • iPhone 7 Plus (2016–2019)
 • iPhone 8 (2017–2020)
 • iPhone 8 Plus (2017–2020)
 • iPhone X (2017–2018)
 • iPhone XS (2018–2019)
 • iPhone XS Max (2018–2019)
 • iPhone 11 Pro (2019–2020)
 • iPhone 11 Pro Max (2019–2020)
 • iPhone XR (2018–2021)

Apples telefoner er i den grad blevet en velkendt klassiker i gadebilledet, og firmaet kunne i juli 2016 annoncere, at de havde solgt 1 mia. eksemplarer. Man kan i den grad ikke tage fra Apple, at de har været med til at revolutionere markedet inden for telefoner, tablets og computere. Siden 2007 har de udviklet og solgt de stilfulde telefoner med perfektionistiske intelligente design.

Siden 2011 har Tim Cook været CEO for Apple. Et job han overtog fra den berømte Steve Jobs, der gik af posten for at være bestyrelsesformand. Siden 2011 har Tim Cook og co. kreeret nogle af vor tids mest populære smartphones. Og sidste nyt fra Apple er, at de satser på teknologi til selvkørende biler.I 2019 opkøbte de nemlig det amerikanske Drive.ai, som er en taxa-taxatjeneste i USA med selvkørende biler.