Emporia Euphoria

Emporia Euphoria

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Emporia EUPHORIA

Den nye Emporia EUPHORIA er den helt rigtige mobiltelefon for alle, der ønsker at være i stand til let og enkelt at ringe til venner og familie, uden at have problemer med at se skærmen eller tasterne. Mobiltelefonen giver dig også mulighed for at tage og sende billeder uden problemer, selvom du måske tidligere har tænkt, at det var for indviklet og besværligt. Intet er besværligt med Emporia EUPHORIA, der frem for alt har fokus på brugervenlighed og let gennemskuelige funktionaliteter


Emporia EUPHORIA sætter brugervenlighed først

Det er ikke uden grund, at Emporia EUPHORIA er en af de mest populære mobiltelefoner for ældre, der har svært ved at få det bedste ud af de nye minimale smartphones. I mange år har fabrikanten Emporia skabt de bedst sælgende mobiltelefoner for deres målgruppe, og Emporia EUPHORIA er ikke en undtagelse. Hver gang Emporia sætter en ny mobiltelefon på gaden, overgår de sig selv men gennemtænkt design og ny funktionalitet. Du skal derfor vælge en Emporia EUPHORIA, hvis du vil have én af de mest brugerorienterede mobiltelefon til ældre på markedet i dag – og hvis du samtidig vil have en stærk og holdbar mobiltelefon, der også kan tåle at blive tabt på et klinkegulv.


Emporia EUPHORIA passer perfekt til brugerne

Emporia EUPHORIA er en mobiltelefon, der ikke blot er udviklet for sine kunder, men også sammen med dem. Hver eneste mobiltelefon som Emporia sender på markedet, skal opfylde strenge kvalitetsstandarder, tilbyde enestående brugerkomfort, og hjælpe til med at opfylde Emporias vision om at gøre mobiltelefoni tilgængelig for alle. Det er både krævende og udfordrende, og det absolut bedste resultat bliver altid skabt ved at tale direkte med brugerne af Emporia EUPHORIA.


Emporia EUPHORIA bliver skabt sammen med brugerne

Emporia EUPHORIA er derfor blevet udviklet i tæt samarbejde med flere produkt-testere i den ældre målgruppe. De kommer med værdifuld, konstruktiv feedback til at optimere Emporia EUPHORIA, så det er den absolut bedste udgave af den nye mobiltelefon, der bliver sendt på gaden. Slutresultatet er en mobiltelefon, der er perfekt afstemt efter de behov, som Emporia EUPHORIAs primære brugere har. Skærmene på Emporia EUPHORIA har for eksempel maksimale bredde, høj kontrast display og skrifttypen på skærmen er specielt designet til Emporia EUPHORIA for at gøre teksten meget let at læse.


Emporia EUPHORIA har optimerede funktioner

Emporia EUPHORIAs tastatur har store taster, der gør det let at finde knapperne, og mobiltelefonen er indstillet til at give en tydelig klik-lyd, når man trykker på tastaturet. En anden smart innovation er tastaturets gennemtænkte låsefunktion. I stedet for at bruge en tastekombination med flere tal, kan Emporia EUPHORIA s mobiltelefoner prale af en knap, der udelukkende skal bruges til at åbne og låse tastaturet.
Emporia EUPHORIA tilbyder derudover perfekt tilpassede funktionaliteter i topkvalitet, når det kommer til lyd og højttalere, ergonomi og menu-navigation. Disse funktioner indbefatter blandt andet højtalere, der er tilpassede høreapparater, en lille blinkende lampe, der viser når telefonen ringer, knapper på siden af mobiltelefonen, der hjælper til at få adgang til grundlæggende funktioner samt en enkel gennemskuelig menunavigation. Et andet gennemtænkt pletskud er en hjælpe-funktion, der automatisk kommer frem på displayet, hvis man har siddet for længe med et bestemt menupunkt åbent. Emporia EUPHORIA-mobiltelefonen går efter for lang tid ud fra, at du har brug for hjælp og kommer derfor til undsætning.


Emporia EUPHORIA til lav pris

Hos YouSee finder du den brugervenlige Emporia EUPHORIA mobiltelefon til lave og konkurrencedygtige priser. Find din nye Emporia EUPHORIA-mobil i YouSee’s webshop og bestil nemt og hurtigt din nye mobiltelefon online. Du får din Emporia EUPHORIA-mobiltelefon til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement inkluderet.

Specifikationer
  • 2,3” skærm
  • 230 x 240 pixels skærmopløsning
  • Mulighed for SD-kort (op til 8 GB hukommelse)
  • 1000 mAh batteri
  • 2 megapixel kamera
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: