Emporia Select

Emporia Select

Alt om pakkerne
Emporia SELECT har brugervenlighed i top

Det er ikke uden grund, at Emporia SELECT er en af de mest populære mobiltelefoner for ældre, der kan opleve udfordringer med de nye minimale smartphones. I mange år har den østrigske producent skabt de bedst sælgende mobiltelefoner for deres målgruppe, og Emporia SELECT er ikke en undtagelse. Hver gang Emporia lancerer en ny mobiltelefon, overgår de sig selv med fantastisk design og nye brugbare funktionaliteter. Emporia SELECT er en perfekt mobiltelefon for dig, hvis du vil have én af de mest brugerorienterede mobiltelefoner til ældre på markedet i dag. Hvis du på samme tid vil have en stærk og holdbar mobiltelefon, der også kan tåle at blive tabt på gulvet.

Emporia SELECT

Den nye Emporia SELECT er den helt rigtige mobiltelefon for alle, der gerne vil kunne ringe let og enkelt til venner og familie, uden at have udfordringer med at se skærmen eller tasterne. Mobiltelefonen giver dig også mulighed for på en enkel måde at tage billeder og sende dem til andre. Også selvom du måske tidligere har tænkt, at det var for indviklet og besværligt. Intet er besværligt med Emporia SELECT, der frem for alt har fokus på brugervenlighed og et enkelt og gennemskueligt design og brugerflade.


Emporia SELECT er designet til brugerne

Emporia SELECT er en mobiltelefon, der ikke blot er udviklet for en bestemt målgruppe, men også sammen med dem. Hver eneste mobiltelefon som Emporia sender ud i butikkerne, skal opfylde strenge kvalitetsstandarder, tilbyde enestående brugerkomfort, og bidrage til at opfylde Emporias vision om at gøre mobiltelefoni tilgængelig for alle. Det er kan være en stor udfordring at lave et produkt, der skal leve op til mange behov, og det absolut bedste resultat bliver skabt ved at tale direkte med brugerne af Emporia SELECT.


Emporia SELECT bliver skabt sammen med brugerne

Emporia SELECT er derfor blevet udviklet i tæt samarbejde med flere produkt-testere i den ældre målgruppe. De kommer med værdifuld, konstruktiv feedback til at optimere Emporia SELECT, så det er den absolut bedste udgave af den nye mobiltelefon, der bliver sendt på gaden. Slutresultatet er en mobiltelefon, der er perfekt afstemt efter de behov, som Emporia SELECTs primære brugere har. Skærmene på Emporia SELECT har for eksempel maksimale bredde, høj kontrast display og skrifttypen på skærmen er specielt designet til Emporia SELECT for at gøre teksten let at læse.


Emporia SELECT har optimerede funktioner

Emporia SELECTs tastatur har store taster, der gør det let at finde knapperne, og mobiltelefonen er indstillet til at give en tydelig klik-lyd, når man trykker på tastaturet. En anden genial egenskab er tastaturets gennemtænkte låsefunktion. I stedet for at bruge en talkode til at åbne mobiltelefonen, kan Emporia SELECTs mobiltelefoner prale af en knap, der udelukkende skal bruges til at åbne og låse tastaturet.

Emporia SELECT tilbyder derudover perfekt tilpassede funktionaliteter i topkvalitet, når det kommer til lyd og højttalere, ergonomi og menu-navigation. Det er blandt andet en enkel gennemskuelig menunavigation, højtalere der er tilpassede høreapparater. Derudover en lille blinkende lampe, der viser når telefonen ringer og knapper på siden af mobiltelefonen, der hjælper til at få adgang til de mest brugte funktioner. En anden gennemtænkt idé er en hjælpe-funktion, der automatisk kommer frem på displayet, når man har siddet for længe med et bestemt menupunkt åbent. Emporia SELECT-mobiltelefonen går efter for lang tid ud fra, at du har brug for hjælp og kommer derfor til undsætning.


Emporia SELECT til lav pris

Hos YouSee finder du den brugervenlige Emporia SELECT mobiltelefon til lave og konkurrencedygtige priser. Find din nye Emporia SELECT-mobil i YouSee’s webshop og bestil nemt og hurtigt din nye mobiltelefon online. Du får din Emporia SELECT-mobiltelefon til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement inkluderet.

Specifikationer
  • 2,4” skærm
  • 320 x 240 pixels skærmopløsning
  • Mulighed for SD-kort (op til 8 GB hukommelse)
  • 1100 mAh batteri
  • 2 megapixel kamera
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: