Huawei P9

Huawei P9

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB og Fri Tale / 40 GB gælder t.o.m. 19. november 2017.

Huawei P9 inkl. Huawei A1 Fitness band
Køb en Huawei P9 i perioden d. 21. september 2017 t.o.m. d. 29. oktober 2017, og få et Huawei A1 Fitness band inklusiv (værdi: 399 kroner).

Huawei A1 Fitness band er et intelligent armbånd der registrerer alle dine bevægelser - skridt- og løbedistance, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvordan dit søvnmønster er og du får også et overblik over UV stråling, når du er udendørs.
Armbåndet giver dig notifikationer om indgående opkald samt beskeder, og du har mulighed for at dele din træningsdata.

Huawei P9

Huawei P9 er kåret til årets smartphone af EISA - Læs anmeldelsen her

Med Huawei P9 får du det bedste fra hele 3 verdener. Huawei P9 giver dig nemlig både innovation, flot design og masser af power. Så hvorfor nøjes med mindre, når nu Huawei P9 er en smartphone, der giver dig lige præcis det, du har brug for i en smartphone. Huawei P9 er en smartphone, der tager kampen op mod sine største konkurrenter – og den gør det godt! Huawei P9 byder nemlig på moderne og endda banebrydende innovation, men til en rigtig fornuftig pris. Dermed kan Huawei P9 sagtens være et godt bud på din næste smartphone – også selvom dine forventninger og krav er høje.


Med Huawei P9 får du dobbelt op på dit kamera

Huawei P9 revolutionerer totalt området for kameramobiler og smartphone-fotografering. I samarbejde med det hæderskronede kamera-brand, Leica, har Huawei nemlig skabt en dual camera smartphone med to suveræne bagkameraer og unik autofokus, så du med Huawei P9 får de bedste smartphone-fotos til dato.
De to bagkameraer, der udgør det såkaldte "dual camera" i Huawei P9, fuldender hinanden. Det ene er udviklet til at opfange farver, mens det andet især fanger stor detaljerigdom i sort/hvid. Tilsammen skaber de to kameraer billeder, som er rige på både farver, dybde og detaljer. Leicas suveræne linser gør det ovenikøbet muligt for dig at tage gode billeder under dårlige lysforhold, fordi de to separate linser i Huawei P9 tilsammen opfanger mere lys end det er muligt med blot en enkelt linse. Med Huawei P9 kan du vælge mellem et hav af indstillinger og tage fotos som en professionel fotograf. Prøv f.eks. Huawei P9's monokrom-tilstand, hvis du vil tage stemningsfulde og spektakulære sort/hvid fotos i højeste kvalitet.


Få den bedste Android oplevelse med Huawei P9

Huawei P9 er en Android smartphone, og benytter den nyeste og mest eftertragtede version af Android-styresystemet, nemlig Android 6.0 Med Huawei P9 får du således ikke alene en høj ydeevne og en smuk smartphone, men også et af de bedste styresystemer i verden. Kombinationen af alle disse faktorer er med til at gøre Huawei P9 til den absolut bedste Huawei smartphone til dato.


Huawei P9 kommer med 32 GB indbygget hukommelse, og i en klassisk sort farve.

Specifikationer
  • 5,2 Full HD skærm
  • 2 X 12 megapixel kamera og 8 megapixel frontkamera
  • Dual camera – i form af 2 bagkameraer
  • Udviklet i samarbejde med Leica
  • Android v6.0
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: