Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco

Alt om pakkerne
Eksklusivt hos YouSee

Nokia 8 Sirocco - En smartphone skabt til din virkelighed

Ved Mobile World Congress 2018 (MWC) i Barcelona lancerede Nokia og HMD Global deres nye smartphone: Nokia 8 Sirocco.

På Mobile World Congress præsenterede forskellige brands som Samsung, Apple, Sony og Huawei deres flagskibe og de seneste trends inden for smartphones. Nokia og HMD Global har med Nokia 8 Sirocco skabt en unik telefon, der passer perfekt ind i din hverdag.

Nokia og HMD Global har skabt en smartphone til virkelige menneskers liv. Her er ingen falske forestillinger om et poleret liv på solrige sandstrande med en hvilken som helst ny sci-fi smartphone.

Din hverdag fortjener en smartphone udover det sædvanlige og Nokia 8 Sirocco er skræddersyet til det virkelig liv med 5,5” egde-to-edge 2K display, 12 megapixels kamera, trådløs opladning, massere af GB til oplagring af billeder, videoer og applikationer og mange flere fede features og smarte løsninger.

Her på siden kan du læse meget mere om Nokia 8 Sirocco og alle de specifikationer, der gør denne smartphone til noget helt særligt.

Du kan også se specifikationer og pris på vores andre Nokia-telefoner. Fx kan du rejse tilbage i tiden og se de to ultra populære retro-modeller i et nyt og smart design - nemlig Nokia 3310 og Nokia 8110.

Køb Nokia 8 Sirocco til en god pris og få fri fragt hos YouSee

Hos YouSee kan du købe Nokia 8 Sirocco til en rigtig god pris. Du skal heller ikke bekymre dig om fragten - den er på vores regning!

Køber du Nokia 8 Sirocco hos YouSee får du også adgang til et mobilabonnement med et hav af fantastiske fordele. Få meget mere med med mobiltelefoni fra YouSee.

Du får bl.a. adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, fri tale, sms og mms, roaming i 36 EU-lande, og så kan du lytte til mere end 30 millioner musiknumre med YouSee Musik.

Sådan køber du Nokia 8 Sirocco til en rigtig god pris

Hos YouSee er det nemt og hurtigt at bestille Nokia 8 Sirocco. Du købe Nokia 8 Sirocco kontant eller på afbetaling og splitte regningen op i mindre bidder. Vælger du at købe din smartphone på afbetaling kan du selv bestemme om du vil betale telefonen over 12 eller 24 mdr. - selvfølgelig helt uden renter og gebyr.

Fang hverdagens små og store øjeblikke med et ekstraordinært kamera

Du kan forevige livets små og store øjeblikke med Nokia’s ekstraordinære 12 megapixels wide og 13 megapixels tele kamera med ZEISS optik og 2 x optisk zoom.

Med kameraet kan du fange billeder og video i ekstraordinær og krystalklar kvalitet, der gør dine hverdagsøjeblikke til noget lidt ud over det sædvanlige.

Kameraet alle fotografer drømmer om med Pro Camera mode

Pro Camera mode giver dig fuldstændig kontrol over dine billeder. Her kan du nemt og hurtigt justerer hvidbalance, ISO, fokus og lukketid. Du kan se justeringerne i real tid, så du kan få dit billede i hus i første shot.

5 megapixels selfie kamera

Du får selvfølgelig også et kamera på forsiden af telefonen på 5 megapixels. Så er dit næste selfie kun et klik væk.

Med Dual-Sight mode får du begge sider af historien med

Med Dual-Sight mode kan du aktivere begge kameraer på samme tid. Så kan du f.eks. optage video med kameraet på forsiden og kameraet på bagsiden på en og samme tid. Så kan du få begge sider af historien med.

5,5” edge-to-edge 2K OLED-skærm i Corning Gorilla Glass

Ligesom Apple på iPhone X har Nokia lanceret en stor og afrundet edge-to-edge OLED-skærm, der fylder næsten hele forsiden af telefonen. Her får du en enestående skærm, der udnytter pladsen på forsiden af telefonen fuldt ud og giver dig et enestående skærmbillede.

Med sin 5,5” egde-to-edge skærm med 2K horisontal opløsning får du pixels lidt udover det sædvanlige, så dit skærmbillede står exceptionelt klart.

Et stærkt batteri med hurtig trådløs opladning

Både Samsung og Apple har lanceret en række smartphones med trådløs opladning. Nokia er ikke tabt bag en vogn og er hoppet med på moden, så du kan oplade det stærke 3250 mAh-batteri trådløst med Qi Wireless Charging.

Med trådløs opladning slipper du helt for ledninger og kabler - og så tager det kun 30 minutter at oplade batteriet fra 0% til 50%.

Enestående mikrofoner giver dine videoer exceptionel lyd

De tre mikrofoner med 24-bit lyd og høj dynamisk rækkevidde optager lyd i helt exceptionel kvalitet under de mest støjende forhold.

Mikrofonerne kan optage forvrængningsfri og klar lyd helt op til 132 decibel, så kan du f.eks. optage videoer med skarp og klar lyd under livets mest støjende forhold.

Android 8 gør din hverdag til en leg

Med Android 8 (Oreo) fra Google får du et fleksibelt og brugervenligt styresystem med smarte funktioner, der gør hverdagen meget nemmere. Med Android 8 kan du helt selv bestemme, hvordan du vil se applikationer og widgets på telefonens skærm.

En stærk processor gør Nokia 8 Sirocco lynhurtig

Den super stærke Octa-core Snapdragon 835 processor med 6GB RAM gør telefonen lynhurtig. Ifølge Nokia selv er telefonen den hurtigste Android-telefon på markedet på Qualcomm Snapdragon 835-processoren.

Masser GB til opbevaring og ekstra hukommelse med en Google-konto

Du får 128GB indbygget hukommelse til oplagring af billeder, videoer, applikationer og hvad du ellers opbevarer på din smartphone.

Nem og ubegrænset opbevaring med Google Photos

Du kan nemt opbevare videoer og billeder i høj kvalitet i Google Photos. Alt det kræver er en Google-konto og en internetforbindelse, og så har du ubegrænset opbevaringsplads.

En robust telefon designet til alt hvad livet byder på

Nokia 8 Sirocco kommer i et robust og kompakt design i rustfrit stål, der passer i lommen på både arbejdsbukserne og gallatøjet.

Telefonen måler 140,93 x 72,97 x 7,5 mm og kommer i en elegant sort farve, der passer til hver en lejlighed.

Støv- og vandtæt med IP67-klassificering

Med IP67-klassificering kan du roligt tage telefonen med dig i alt slags vejr. Telefonen er nemlig støv- og vandtæt. Så behøver du heller ikke bekymre dig om hverdagens små uheld. Spilder du på telefonen kan du blot tørre den af.

Fingeraftrykslæser holder din smartphone sikker

Fingeraftrykslæseren på bagsiden af telefonen holder din telefon sikker. Blot ved at holde fingeren på sensoren låser telefonen op og er klar til brug. Det er nemt, hurtigt og super sikkert.

Nokia 8 Sirocco vs Samsung Galaxy S9

Begge brands er kommet med deres premium-modeller. Samsung har lanceret Samsung Galaxy S9 og Nokia 8 Sirocco er Nokia’s flagskib, der skal konkurrerer med de andre brands flagskibe.

Her kan du læse om forskelle og ligheder mellem de to flagskibe fra Nokia og Samsung.

Kraft og ydeevne

Nokia 8 Sirocco’s processor er den kraftfulde Snapdragon 835, som giver dig en lynhurtig telefon fuld af power. Samsung Galaxy S9 har er dog udstyret med en lidt nyere model: nemlig Snapdragon 845.

Display og IP-klassificering

Mens du på Nokia’s flagskib får en 5,5” edge-to-edge 2K OLED-skærm i Corning Gorilla Glass får du på Samsung Galaxy S9 en lidt større skærm: nemlig en 5,8” AMOLED-skærm.

Nokia 8 Sirocco er vand- og støvafvisende med IP67-klassificering, mens Samsung Galaxy S9 er IP68-klassificeret. I det store hele betyder det, at Samsung Galaxy S9 er lidt mere robust overfor vand og støv.

Pris

Prisen på de to premium-modeller varierer. Nokia’s flagskib er nemlig en del billigere end Samsung Galaxy S9.

Sammenlign: Nokia 8 Sirocco vs Apple iPhone 8

Hvad er forskellene og lighederne mellem Nokia 8 Sirocco og Apple iPhone 8, og hvilken af de to flagskibe skal du vælge?

Begge smartphones kommer med et støv- og vandtæt design i glas med IP67-klassificering, trådløs opladning. Til gengæld afviger de to flagskibe fra hinanden, når det kommer til styresystem, skærm, størrelse og pris.

Android vs iOS

En af de helt store forskelle mellem Nokia og iPhone er styresystemet. Mens Nokia 8 Sirocco er udstyret med Android 8 fra Google er iPhone udstyret med iOS fra Apple.

Her er spørgsmålet, om du sværger til iOS eller hælder mere til Android?

Nokia giver dig en større skærm

På Nokia 8 Sirocco får du en større skærm end iPhone 8. Med sine 5,5” overgår Nokia iPhone 8, som har en skærm på 4,7”. Til gengæld er iPhone 8 lidt mindre.

Størrelse og pris

Med sine 138.4 x 67.3 x 7.3 mm er iPhone 8 lidt mindre en Nokia 8 Sirocco, der måler 140,93 x 72,97 x 7,5 mm.

Prisen på de to smartphones varierer også. Nokia 8 Sirocco er nemlig en smule billigere end iPhone 8.

Er Nokia 8 Sirocco din nye smartphone?

Kan du ikke vente med at få Nokia 8 Sirocco mellem hænderne? Hos YouSee kan købe Nokia 8 Sirocco til en rigtig god pris. Det er nemt og hurtigt at bestille en ny telefon. Vælg det abonnement, der passer bedst til dig og oplev alle YouSee’s mange fordele.

Er du ny kunde sørger vi for at flytte dit nummer fra dit nuværende selskab til os og sende dig et simkort, som passer til din nye smartphone.
Specifikationer
 • Kamera: 12 megapixels wide + 13 megapixels tele kamera
 • 5 megapixels selfie kamera
 • Skærm: 5,5” edge-to-edge display
 • Batteri: 3250 mAh
 • Trådløs opladning på 30 minutter
 • Enestående mikrofoner optager med op til 132 decibel
 • Styresystem: Android 8 (Oreo)
 • Processor: Octa-core Snapdragon 835
 • RAM: 6GB
 • Hukommelse: 128GB
 • Ekstra lagerplads til opbevaring med en Google-konto
 • Støv- og vandtæt med IP67-klassificering
 • Sikkerhed: Fingeraftrykslæser
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Farve: Sort
 • Mål: 140,93 x 72,97 x 7,5 mm
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: