Nokia 8

Nokia 8

Alt om pakkerne
Nokia 8: Det nye flagskib fra Nokia er kommet!
D. 16. august 2017 var release-datoen for den nye Nokia 8. På internettet har man i månedsvis kunnet læse om alle forventningerne til den kommende Nokia 8, som er blevet omtalt som producentens nye flagskib.

Nokias nye flagskib blev præsenteret for en lille gruppe tech-journalister, og på internettet kan du allerede læse om den nye Nokia 8 i deres anmeldelser. Og i anmeldelserne står det klart: denne mobil er fyldt med lækre specifikationer.

Nokia 8: Lækre specifikationer i flot design

I denne smartphone får du alle de bedste specifikationer du forventer af en telefon samlet i et lækkert aluminiumsdesign. Med telefonen får du et godt kamera og en kraftig processor i et lækkert design. Alt dette til en overkommelig pris.

Denne mobil kommer med en række lækre specifikationer - et 13 megapixels kamera, en snapdragon 835 processor, 4GB RAM, 3090 mAh-batteri, dual-SIM, en 5,3” skærm, Android 7.1.1 og meget mere.

Mobilen kommer med 64 GB indbygget lagerplads, og med et micoSD-kort kan du opgradere med op til hele 256 GB. Du kan få Nokia 8 i farverne blå og stål. Længere nede på siden kan du læse meget mere om alle de lækre specifikationer du får med den nye Nokia 8.

En telefon med et lækkert dual-kamera

Med denne telefon får du glæden af et lækkert dual-kamera på 13 + 13 megapixel. Kameraet er udviklet i samarbejde med ZEISS, så du får altså et lækkert kamera med intelligent teknologisk design.

Du får selvfølgelig også et kamera på forsiden af telefonen, så du kan tage flotte selfies. Faktisk kommer telefonens kamera med Dual Sight, så du kan bruge kameraet på forsiden og bagsiden på samme tid.

Nokia 8: En Android-telefon med en kraftig processor i et lækkert design

I telefonen får du en Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 processor. Nokia 8 kommer i et lækkert design af aluminium.

Mobilen kommer med et 5,3” touch-display, som er beskyttet af Corning Gorilla Glass 5. Du får en et lækkert skærmbillede på telefonen med en opløsning på 1440 x 2560 megapixels.

Telefonen vejer 160 gram og 151.5 x 73,3mm. Sidst men ikke mindst er telefonen IP54-certificeret, der gør at denne mobil er stænktæt og kan tåle støv.

Telefonen du kan tilpasse til din hverdag

Telefonen kommer også med Android 7.1.1 (Nougat) - et styresystem til dig, der foretrækker at kunne tilpasse din telefon til din hverdag med forskellige widgets og apps.

Telefonen kommer med dual-SIM, så du kan have 2 SIM-kort i din telefon på samme tid. På denne måde kan du holde arbejdstelefon og privattelefon adskilt samtidigt med, at du let kan skifte mellem arbejds- og privattelefon.

Sidst men ikke mindst kommer Nokia 8 også med en fingeraftrykslæser, så din telefon er sikret samtidig med, at du let kan tilgå mobilen når du er på farten.

Nokia 8: En telefon til en skarp pris

Lyder Nokia 8 som din nye telefon? Dette nye flagskib fra Nokia er ikke bare en lækker ny telefon i et flot design, men også en telefon til en fornuftig pris. Med denne nye telefon får du altså en perlerække af lækre specifikationer i flot design. Alt dette til en skarp og attraktiv pris.
Specifikationer
  • 5,3” 2K-polariseret display
  • Qualcomm Snapdragon 835 processor
  • 4 GB ram
  • 13 MP-kamera foran og bagpå med ZEISS-optik
  • Fingeraftrykslæser
  • Dual-SIM
  • Android 7.1.1
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: