Nu kan du købe den populære OnePlus 7 Pro hos YouSee

Bestil OnePlus 7 Pro idag

3 af 34 resultater

“Never Settle”: Prisvenlige telefoner med vanvittige specifikationer

Sloganet bag de populære telefoner er “Never Settle”. Med en smartphone får OnePlus skal du ikke nøjes med middelmådige specifikationer. For selvom telefonerne er meget billigere end andre high-end telefoner på markedet, går de ikke på kompromis med hverken ydre eller indre design.

OnePlus telefoner får stående klapsalver i test og anmeldelser

Hvad end du kigger på anmeldelser eller tests af de populære telefoner fra tech eksperter eller mobil-entusiaster, er en ting sikkert: OnePlus telefoner er et sikkert hit. Både blandt mobil-markedets eksperter men og især blandt forbrugerne.

I de mange anmeldelser af telefonerne kan man læse om telefonernes imponerende specifikationer som kamera, skærm, batteri, brugerflade og meget meget mere.


Tag flotte billeder og vilde portrætter med imponerende kamerateknologi

Gang på gang formår OnePlus at tage anmelderne med storm med deres imponerende kamerateknologi. I anmeldelserne er eksperterne og tech entusiasterne gang på gang i ekstase over telefonernes kameraer.

Både 3T og 5 havde 16MP - både på bagkameraet og frontkameraet. OnePlus 5 fik endda en opgradering med dual lense på bagkameraet. 5T fik endnu en opgradering med et 16MP + 20MP dual kamera.

Ligesom på andre high-end telefoner på markedet kan du tage vilde portrætbilleder med bokeh-effekt, hvor motivet står i skarp fokus mod en perfekt sløret baggrund.

Det er ikke for meget at sige, at OnePlus’ kameraer er nogle af de bedste på markedet.


Dash Charge - fuld power på 30 minutter!

Med det helt unikke USB-Type C kabel får du Dash Charge, så du hurtigt kan oplade din telefon. Faktisk tager det kun 30 minutter at oplade din telefon fuldt.


Historien bag OnePlus

Pete Lau og Carl Pei grundlagde OnePlus d. 16. december 2013 i Kina. Med sloganet “Never Settle” var målet at tilbyde prisvenlige high-end telefoner med brugervenlige specifikationer i et simpelt design.

Idealet for Pate Lau og Carl Pei er at producere telefoner af bedste kvalitet i minimalistisk design. Alle specs og features skal være i højeste kvalitet pakket ind i et simpelt og brugervenligt design, der fungerer til hverdagen.

D. 23 april 2014 var datoen for release på OnePlus’ første telefon: OnePlus One. Telefonen blev kendt som “2014 Flagship killer” fordi den tilbød specifikationer i samme liga, som markedets andre flagskibstelefoner til en betydeligt lavere pris. Siden dengang har OnePlus ikke holdt igen og selvom vi har at gøre med en ung spiller på markedet har firmaet lanceret hele 8 smartphones.

I dag har producentens telefoner nået prominent status, som en prisvenlig telefon i særklasse. Siden 2013 har Pete Lau og Carl Pei formået at få deres banebrydende smartphones ud til 43 lande - heriblandt Danmark.


Køb din OnePlus hos YouSee og få adgang til et hav af fordele

Hos YouSee køber du mobiltelefoner med abonnement. Vi tilbyder et bredt udvalg af abonnementer, og du kan helt selv vælge, hvilket passer bedst til dig. Vælger du et abonnement til 199 kr./mdr. eller mere, bestemmer du helt selv om du vil betale din telefon kontant eller over 12 eller 24 mdr. - helt uden renter eller gebyrer.

Er du ny kunde hos YouSee? Vi sørger for at flytte dit nummer fra dit nuværende mobilselskab til os og sender dig et simkort til din nye telefon.

Som YouSee-kunde får du ikke bare en god telefon og et godt abonnement. Du får så meget mere. Du får adgang til et hav af fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, fri adgang til YouSee Musik med 30 millioner musiknumre, roaming i 36 lande og meget mere.