* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

På trods af firmaets unge alder har OnePlus allerede lanceret 7 telefoner: OnePlus One, OnePlus 2, OnePlus X, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5 og den nye OnePlus 5T. Førhen var det næsten kun muligt at købe telefonen online igennem OnePlus’ egen hjemmeside i Danmark, men nu har du mulighed for at købe den anmelderroste OnePlus 5T hos YouSee.

“Never Settle”: Prisvenlige telefoner med vanvittige specifikationer

OnePlus’ slogan er “Never Settle”, og man må i den grad sige, at OnePlus ikke nøjes. Selvom OnePlus’ telefoner er meget billigere end andre high-end telefoner på markedet, går de ikke på kompromis med hverken ydre eller indre design.

Kigger man på anmeldelserne af OnePlus’ telefoner kan man læse om telefonernes imponerende specifikationer som kamera, skærm, batteri, brugerflade og meget meget mere.

Køb OnePlus 5T - En helt ny telefon er på gaden fuld af vilde specifikationer

Leder du efter en prisvenlig telefon, men vil du ikke nøjes med et middelmådige specifikationer? OnePlus 5T er fuld af power med og kommer med imponerende kamera og fænomenal performance i et simpelt og brugervenligt design.

D. 21. november er der på release på den nye OnePlus 5T, og d. 16. november 2017 lancerede producenten deres nye model i Brooklyn, New York, hvor de løftede sløret for en perlerække af imponerende specifikationer som 6,01” Full HD AMOLED-skærm, et 16MP + 20MP dual kamera på bagsiden og et 16MP kamera på forsiden.

OnePlus 5T er en telefon fuld af power med dens Qualcomm Snapdragon 835-processor med op til 8GB RAM og et 3.3000 mAh-batteri og dual sim. Oneplus står også bag OxygenOS, som er et producentens helt eget styresystem udviklet over Android Nougat, som giver dig specs og features, der gør OnePlus 5T helt unik. OxygenOS er et fleksibelt styresystem, hvor du selv er med til at designe og bestemme, hvordan du vil se dine apps.
Du kommer heller ikke til at mangle plads på den OnePlus 5T. Ligesom de foregående modeller kommer 5T nemlig med to udgaver - en med 64GB og en med 128GB.

Store skærme er det nye sort og OnePlus er hoppet med på moden. Skærmen på 5T fylder 80,5% af telefonens front. Det betyder at fingeraftrykssensoren er flyttet til bagsiden af telefonen, men i ægte på iPhone X- og Samsung Galaxy-stil kommer 5T med ansigtsgenkendelse, så du kan låse skærmen op blot ved at kigge på den.

Tag flotte billeder og vilde portrætter med imponerende kameraeteknologi

Gang på gang formår OnePlus at tage anmelderne med storm med deres imponerende kamerateknologi. I anmeldelserne er eksperterne gang på gang i ekstase over OnePlus’ kameraer.

OnePlus 3T og 5 havde begge 16MP - både på bagkameraet og frontkameraet. OnePlus 5 fik endda en opgradering med dual lense på bagkameraet. OnePlus 5T har fået endnu en opgradering og kommer altså med 16MP + 20MP dual kamera.

Ligesom på andre high-end telefoner på markedet kan du tage vilde portrætbilleder med OnePlus’ kameraer. Med Bokeh-effekt får du portrætter, hvor motivet står i skarp fokus mod en perfekt sløret baggrund.
Det er ikke for meget at sige, at OnePlus’ kameraer er nogle af de bedste på markedet.

Dash Charge - fuld power på 30 minutter!

Med det helt unikke USB-Type C kabel til OnePlus telefoner får du Dash Charge, så du hurtigt kan oplade din telefon. Faktisk tager det kun 30 minutter at oplade din telefon fuldt.

Historien bag OnePlus

Pete Lau og Carl Pei grundlagde OnePlus d. 16. december 2013 i Kina. Med sloganet “Never Settle” var målet at tilbyde prisvenlige high-end telefoner med brugervenlige specifikationer i et simpelt design.

Idealet for Pate Lau og Carl Pei er at producere telefoner af bedste kvalitet i minimalistisk design. Alle specs og features skal være i højeste kvalitet pakket ind i et simpelt og brugervenligt design, der fungerer til hverdagen.

D. 23 april 2014 var datoen for release på OnePlus’ første telefon: OnePlus One. Telefonen blev kendt som “2014 Flagship killer” fordi den tilbød specifikationer i samme liga, som markedets andre flagskibstelefoner til en betydeligt lavere pris. Siden dengang har OnePlus ikke holdt igen og selvom vi har at gøre med en ung spiller på markedet har OnePlus lanceret hele 7 smartphones.
I dag har producentens telefoner nået prominent status, som en prisvenlig telefon i særklasse. Siden 2013 har Pete Lau og Carl Pei formået at få deres banebrydende smartphones ud til 43 lande - heriblandt Danmark.

Køb din OnePlus hos YouSee

Du har nu mulighed for at købe OnePlus 5T hos YouSee til en god pris, så du kan få glæde af denne banebrydende og kraftfulde smartphone og imponerende specifikationer. Tag ekstraordinære billeder og portrætter, få massere af power og lynhurtigt Dash Charge i simpelt og brugervenligt design.

Køb din OnePlus hos YouSee og få adgang til et hav af fordele

Hos YouSee køber du mobiltelefoner med abonnement. Vi tilbyder et bredt udvalg af abonnementer, og du kan helt selv vælge, hvilket passer bedst til dig. Vælger du et abonnement til 199 kr./mdr. eller mere, bestemmer du helt selv om du vil betale din telefon kontant eller over 12 eller 24 mdr. - helt uden renter eller gebyrer.

Er du ny kunde hos YouSee? Vi sørger for at flytte dit nummer fra dit nuværende mobilselskab til os og sender dig et simkort til din nye telefon.

Som YouSee-kunde får du ikke bare en god telefon og et godt abonnement. Du får så meget mere. Du får adgang til et hav af fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, fri adgang til YouSee Musik med 30 millioner musiknumre, roaming i 36 lande og meget mere.