Nu kan du købe den populære OnePlus 7 Pro hos YouSee

Forudbestil OnePlus 7 Pro idag

2 af 37 resultater

Hos YouSee kan du købe den populære OnePlus 6

Har du hørt om de imponerende Android-telefoner fra OnePlus? OnePlus er en ny spiller på smartphone-markedet og har med siden 2014 fejet benene væk under både eksperter og forbrugere med deres prisvenlige high-end telefoner.

På trods af firmaets unge alder har OnePlus allerede lanceret 8 telefoner: OnePlus One, 2, X, 3, 3T, 5, 5T og den nyeste OnePlus 6. Førhen var det næsten kun muligt at købe telefonen online igennem OnePlus’ egen hjemmeside i Danmark, men nu har du mulighed for at købe den anmelderroste OnePlus 6 hos YouSee.


“Never Settle”: Prisvenlige telefoner med vanvittige specifikationer

Sloganet bag de populære telefoner er “Never Settle”. Med en smartphone får OnePlus skal du ikke nøjes med middelmådige specifikationer. For selvom telefonerne er meget billigere end andre high-end telefoner på markedet, går de ikke på kompromis med hverken ydre eller indre design.

OnePlus telefoner får stående klapsalver i test og anmeldelser

Hvad end du kigger på anmeldelser eller tests af de populære telefoner fra tech eksperter eller mobil-entusiaster, er en ting sikkert: OnePlus telefoner er et sikkert hit. Både blandt mobil-markedets eksperter men og især blandt forbrugerne.

I de mange anmeldelser af telefonerne kan man læse om telefonernes imponerende specifikationer som kamera, skærm, batteri, brugerflade og meget meget mere.


Køb OnePlus 6 - En helt ny og billig telefon er på gaden fuld af vilde specifikationer

Leder du efter en prisvenlig telefon, men vil du ikke nøjes med et middelmådige specifikationer? OnePlus 6 er fuld af power med og kommer med imponerende kamera og fænomenal performance i et simpelt og brugervenligt design.

Selvom det ikke er længe siden at 5T kom på gaden med release-dato d. 21. november 2017, er OnePlus allerede klar med deres nye flagskib: OnePlus 6, som havde release-dato d. 16. maj 2018.

OnePlus har haft travlt i de 6 måneder mellem OnePlus 5T og OnePlus 6. OnePlus 6 kommer nemlig med en række opdaterede specifikationer. Fx er den nye OnePlus 6 vand- og støvafvisende, har en større og mere kraftfuld processor. Med sine 6,28” har skærmen på den nye model fået vokseværk, men helt uden at du kan mærke forskel på størrelsen på selve mobiltelefonen.

Kameraet har også fået sig en opgradering. Du får samme pixelantal som på 5T, men som noget helt nyt kan du tage portrætbilleder med front-kameraet.

OnePlus 6 er en telefon fuld af power med dens Octa-core Qualcomm Snapdragon 845 processor med op til 8 GB RAM og et 3300 mAh-batteri og dual sim. Oneplus står også bag OxygenOS, som er et producentens helt eget styresystem udviklet baseret på Google Android, som giver dig specs og features, der gør telefonerne helt unikke. OxygenOS er et fleksibelt styresystem, hvor du selv er med til at designe og bestemme, hvordan du vil se dine apps.

Du kommer heller ikke til at mangle plads på den OnePlus 6. Ligesom de foregående modeller kan du få vælge mellem 64 GB og en med 128 GB. Og som noget helt nyt kan du også få OnePlus 6 med hele 256 GB.

Store skærme, der strækker sig over hele fronten på en smartphone er det nye sort. OnePlus er hoppet med på moden. Skærmen på OnePlus 6 fylder næsten hele af telefonens front. Det betyder at fingeraftrykssensoren er flyttet til bagsiden af telefonen.

I ægte på iPhone X- og Samsung Galaxy stil kommer OnePlus 6 med ansigtsgenkendelse, så du kan låse skærmen op blot ved at kigge på den.


Tag flotte billeder og vilde portrætter med imponerende kamerateknologi

Gang på gang formår OnePlus at tage anmelderne med storm med deres imponerende kamerateknologi. I anmeldelserne er eksperterne og tech entusiasterne gang på gang i ekstase over telefonernes kameraer.

Både 3T og 5 havde 16MP - både på bagkameraet og frontkameraet. OnePlus 5 fik endda en opgradering med dual lense på bagkameraet. 5T fik endnu en opgradering med et 16MP + 20MP dual kamera.

Ligesom på andre high-end telefoner på markedet kan du tage vilde portrætbilleder med bokeh-effekt, hvor motivet står i skarp fokus mod en perfekt sløret baggrund.

På den nye OnePlus 6 kan du tage imponerende portrætbilleder med front-kameraet, som kommer med det populære Portrait Mode, som du fx kender fra high-end-telefoner som iPhone X.

Det er ikke for meget at sige, at OnePlus’ kameraer er nogle af de bedste på markedet.


Dash Charge - fuld power på 30 minutter!

Med det helt unikke USB-Type C kabel får du Dash Charge, så du hurtigt kan oplade din telefon. Faktisk tager det kun 30 minutter at oplade din telefon fuldt.


Historien bag OnePlus

Pete Lau og Carl Pei grundlagde OnePlus d. 16. december 2013 i Kina. Med sloganet “Never Settle” var målet at tilbyde prisvenlige high-end telefoner med brugervenlige specifikationer i et simpelt design.

Idealet for Pate Lau og Carl Pei er at producere telefoner af bedste kvalitet i minimalistisk design. Alle specs og features skal være i højeste kvalitet pakket ind i et simpelt og brugervenligt design, der fungerer til hverdagen.

D. 23 april 2014 var datoen for release på OnePlus’ første telefon: OnePlus One. Telefonen blev kendt som “2014 Flagship killer” fordi den tilbød specifikationer i samme liga, som markedets andre flagskibstelefoner til en betydeligt lavere pris. Siden dengang har OnePlus ikke holdt igen og selvom vi har at gøre med en ung spiller på markedet har firmaet lanceret hele 8 smartphones.

I dag har producentens telefoner nået prominent status, som en prisvenlig telefon i særklasse. Siden 2013 har Pete Lau og Carl Pei formået at få deres banebrydende smartphones ud til 43 lande - heriblandt Danmark.


Køb din OnePlus hos YouSee

Du har nu mulighed for at købe OnePlus 6 hos YouSee til en god pris, så du kan få glæde af denne banebrydende og kraftfulde smartphone og imponerende specifikationer. Tag ekstraordinære billeder og portrætter, få massere af power og lynhurtigt Dash Charge i simpelt og brugervenligt design.


Køb din OnePlus hos YouSee og få adgang til et hav af fordele

Hos YouSee køber du mobiltelefoner med abonnement. Vi tilbyder et bredt udvalg af abonnementer, og du kan helt selv vælge, hvilket passer bedst til dig. Vælger du et abonnement til 199 kr./mdr. eller mere, bestemmer du helt selv om du vil betale din telefon kontant eller over 12 eller 24 mdr. - helt uden renter eller gebyrer.

Er du ny kunde hos YouSee? Vi sørger for at flytte dit nummer fra dit nuværende mobilselskab til os og sender dig et simkort til din nye telefon.

Som YouSee-kunde får du ikke bare en god telefon og et godt abonnement. Du får så meget mere. Du får adgang til et hav af fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, fri adgang til YouSee Musik med 30 millioner musiknumre, roaming i 36 lande og meget mere.