Bestil OnePlus 8 og 8 Pro hos YouSee i dag

OnePlus-telefoner er billige smartphones med imponerende specifikationer.

3 af 48 resultater

Køb din OnePlus hos YouSee og få adgang til et hav af fordele

Har du hørt om de imponerende mobiltelefoner fra OnePlus?

På trods af firmaets unge alder har OnePlus allerede lanceret 11 telefoner: OnePlus One, 2, X, 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T, 7, 7 Pro, 7T og 7T Pro - og de nyeste OnePlus 8 og 8 Pro fra april 2020.

Førhen var det næsten kun muligt at købe telefonen online gennem OnePlus' egen hjemmeside i Danmark, men nu har du mulighed for at købe en OnePlus-telefon hos os.

Hos YouSee køber du mobiltelefoner med abonnement. Vi tilbyder et bredt udvalg af abonnementer, og du kan helt selv vælge det, som passer bedst til dig.

Her i vores online butik er det nemt og hurtigt at bestille. Og har du ikke allerede dit abonnement hos os, sørger vi for at flytte dit nummer fra dit nuværende mobilselskab og sende dig et simkort til din nye telefon.

Hos os får du ikke bare en god telefon og et godt abonnement. Du får så meget mere. Fx får du adgang til et hav af fordele, hvor du kan surfe online på Danmarks bedste 4G-mobilnetværk og lytte til over 60 millioner musiknumre på YouSee Musik. Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge din telefon på rejsen.

Køb OnePlus på afbetaling

Vælger du et abonnement til 199 kr./mdr. eller mere, bestemmer du helt selv, om du vil betale din telefon kontant eller over 12 eller 24 mdr. - helt uden renter.

Og prisen på din OnePlus er selvfølgelig den samme - uanset om du betaler hele beløbet med det samme eller deler regningen op over 12 eller 24 mdr.

OnePlus 7T - en topmodel med high-end-features til en rigtig god pris

OnePlus 7T er et af de mest populære flagskibe i 2019 med features i ægte high-end-kvalitet, men til en pris, hvor alle kan være med.

Du får en imponerende 6,55 tommer Fluid AMOLED-skærm med en waterdrop-notch, der er 31,46 % mindre en på tidligere modeller. Så her er mere skærm for pengene.

Med kameraet på bagsiden med hele tre kameralinser på 48 + 16 + 2 megapixel kan du tage helt enestående billeder.

Dernæst får du en super stærk processor, der gør telefonen lynhurtig og kraftfuld. Og det store 3800 mAh-batteri sørger for, at du har strøm på mobilen hele dagen.

OnePlus 7T Pro - innovativ, banebrydende og prisvenlig

OnePlus 7T Pro fra 2019 har det alt, du behøver - imponerende skærm, enestående kamera, nyt og innovativt pop-up-kamera til enestående selfies, lang batterilevetid og en lynhurtig og kraftfuld processor. Og alt dette får du til en pris, der rent faktisk er til at betale.

Den store 6,67 tommer Fluid AMOLED-skærm giver et af de flotteste skærmbilleder på en mobiltelefon til dato. Og helt uden forstyrrelser - for her er ingen notch. I stedet sidder selfie-kameraet som et lille pop-up-kamera i toppen af mobilen. Det kommer automatisk frem, når du skal bruge det og lukker selv ned, når du ikke bruger det.

Og alt går stærkt på OnePlus 7T Pro med den lynhurtige og kraftfulde 855+-Snapdragon-processor. Og så får du lang batterilevetid med det store 4085 mAh-batteri.

“Never Settle”: Prisvenlige telefoner med vanvittige specifikationer

Sloganet bag de populære telefoner er “Never Settle”. Med en smartphone fra OnePlus skal du ikke nøjes med middelmådige specifikationer. For selvom telefonerne er meget billigere end andre high-end telefoner på markedet, går de ikke på kompromis med hverken det ydre eller indre design.

Anmeldelse – OnePlus-telefoner får stående klapsalver af eksperterne og brugerne

OnePlus er en ny spiller på smartphone-markedet og har siden 2014 fejet benene væk under både eksperter og forbrugere med deres prisvenlige high-end-telefoner. Med en OnePlus-telefon i hånden får du et udvalg af de bedste specifikationer og features, som minder om dem, du finder på high-end-telefoner som fx iPhone fra Apple, Samsung Galaxy og Huawei. Bare til en lavere pris.

Hvad end du kigger på anmeldelser eller tests af de populære telefoner fra tech-eksperter eller mobil-entusiaster, er en ting sikkert: OnePlus telefoner er et sikkert hit. Både blandt mobil-markedets eksperter men også især blandt forbrugerne.

I de mange anmeldelser af telefonerne kan man læse om de imponerende specifikationer som kamera, skærm, batteri, brugerflade og meget mere.

Tag flotte billeder og vilde portrætter med imponerende kamerateknologi

Gang på gang formår OnePlus at tage anmelderne med storm med deres imponerende kamerateknologi. I anmeldelserne er eksperterne og tech-entusiasterne gang på gang i ekstase over telefonernes kameraer.

Både 3T og 5 havde 16 megapixel - både på bagkameraet og front-kameraet. OnePlus 5 fik endda en opgradering med dual-linse på bagkameraet. 5T fik endnu en opgradering med et 16MP + 20MP dual-kamera.

Og senest har OnePlus imponeret med OnePlus 7T Pro, der er udstyret med et 48 + 16 + 2 megapixel bagkamera og et 16 megapixel pop-up-kamera i toppen af telefonen i stedet for det selfie-kamera, som normalt sidder som notch i toppen af skærmen.

Ligesom på andre high-end telefoner på markedet kan du tage vilde portrætbilleder med bokeh-effekt, hvor motivet står i skarp fokus mod en perfekt sløret baggrund.

Det er ikke for meget at sige, at OnePlus’ kameraer er nogle af de bedste på markedet.

Dash Charge - fuld power på 30 minutter!

Med det helt unikke USB-type-C-oplader får du Dash Charge, så du hurtigt kan oplade din telefon. Med den oplader, du får med, når du køber din OnePlus tager det faktisk tager kun 30 minutter at oplade din telefon fuldt.

OxygenOS - et simpelt og brugervenligt styresystem skræddersyet til OnePlus

OxygenOS er OnePlus' helt eget styresystem, som er skræddersyet til deres mobiltelefoner.

Med OxygenOS får du en simpel og minimalistisk brugerflade, som er baseret på Android fra Google. Er du normalt Android-bruger vil du derfor genkende styresystemet lige med det samme.

OxygenOS er udviklet til at være så simpelt og brugervenligt som muligt. Fx får du ikke alle mulige forudinstallerede apps og programmer, som du alligevel aldrig bruger. Og smarte navigationskommandoer gør det legende let at finde rundt på telefonens skærm. Og apps og programmer reagerer lynhurtigt, når du trykker på skærmen.

OnePlus sørger for ekstra tilbehør - du får skærmbeskyttelse og cover med i pakken

På næsten alle OnePlus-telefoner får du både skærmbeskyttelse og et lille cover med i pakken til din telefon. En kæmpe bonus, der beskytter din nye telefon fra ridser, skræmmer og knuste touch-skærme.

Og så behøver du ikke selv gå ud og få sat skærmbeskyttelse på og købe et separat tilbehør cover til din nye mobil.

Få historien om OnePlus

Pete Lau og Carl Pei grundlagde OnePlus den 16. december 2013 i Kina. Med sloganet “Never Settle” var målet at tilbyde prisvenlige high-end-telefoner med brugervenlige specifikationer i et simpelt design.

Og siden har idealet for Pate Lau og Carl Pei forblevet at producere telefoner af bedste kvalitet i minimalistisk design. Alle specs og features skal være i højeste kvalitet pakket ind i et simpelt og brugervenligt design, der fungerer til hverdagen.

Den 23. april 2014 var datoen for release på OnePlus’ første telefon: OnePlus One. Telefonen blev kendt som “2014 Flagship Killer” fordi den tilbød specifikationer i samme liga, som markedets andre flagskibstelefoner til en betydeligt lavere pris. Siden dengang har OnePlus ikke holdt igen og har udviklet sig til et firma, der har taget mobilmarkedet med storm. Og selvom vi har at gøre med en ung spiller på markedet, har firmaet lanceret hele 11 smartphones og i den grad indtaget mobil-scenen med stil.

I dag har OnePlus’ produkter nået prominent status med deres prisvenlige telefoner i særklasse. Siden 2013 har Pete Lau og Carl Pei formået at få deres banebrydende smartphones ud til 43 lande - heriblandt Danmark.

Bliv en del af OnePlus Community - hjælp med til at skabe fremtidens telefoner

OnePlus går meget op i at skabe et fællesskab omkring deres firma. Med globale pop-up-events og online forums, får du mulighed for at give din mening om OnePlus’ produkter til firmaet.

Hver gang OnePlus sender opdateringer ud til deres telefoner, er det baseret på den feedback, som de får via det store fællesskab. I 2018 havde firmaet 1,8 million medlemmer verden over.