OnePlus 5T

OnePlus 5T

Alt om pakkerne
OnePlus 5T: En kraftfuld og prisvenlig high-end smartphone krydret med de bedste specifikationer og features

Firmaet OnePlus er klassens nye dreng, som lancerede deres første smartphone tilbage i 2014, og siden da er det ikke gået stille for sig. Selvom det ikke er lang tid siden at OnePlus lancerede deres banebrydende OnePlus 5 fra juni 2017, er firmaet allerede klar igen og har lanceret deres seneste flagskib: OnePlus 5T!

Med sloganet ”Never Settle” har OnePlus gang på gang imponeret med kraftfulde smartphones krydret med de bedste specifikationer og features. Som en ekstra god nyhed ligger OnePlus’ telefoner endda i en mere prisvenlige ende end andre high-end telefoner på markedet.

Siden lanceringen af den første OnePlus-enhed tilbage i 2013 har firmaet taget markedet med storm. De banebrydende smartphones blev hurtigt en succes, og gang på gang bliver OnePlus’ telefoner rost af tech-eksperterne i anmeldelserne på internettet. Blandt andet lægger de tech-kyndige især vægt på telefonernes imponerende kamera, ydeevne og design.

OnePlus lancerede officielt deres seneste flagskib til deres lancerings-event d. 16. november i Brooklyn, New York, og datoen for release på OnePlus 5T i Danmark er sat til d. 21. november 2017.

Der er mange grunde til at glæde sig til at få fingrene i den seneste OnePlus-enhed, og her på siden kan du læse meget mere om alle de specifikationer og features der gør OnePlus 5T helt unik.Kort om OnePlus 5T: Du får de bedste specifikationer svøbt i rene linjer

OnePlus 5T kommer med en perlerække at de bedste specifikationer og features. Du får blandt andet en 6,01” Full Optic AMOLED skærm med en opløsning på 1080 x 2160 pixels ved 401 ppi. Du får et 16 megapixels + 20 megapixels dual kamera på bagsiden og et 16 megapixels kamera på forsiden af telefonen.

OnePlus 5T er fuld af power og kommer med en Qualcomm Snapdragon 835 processor, op til 8GB RAM, et 3300 mAh-batteri og dual sim. Telefonen kører med OxygenOS bygget over Android Nougat, og du kan vælge mellem 64 GB eller 128 GB intern hukommelse.

Telefonen kommer i et simpelt og minimalistisk design af aluminium i sort farve med rene linjer og afrundede kanter. Der er fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen, og på OnePlus 5T kan du også vælge ansigtsgenkendelse.

Sidst men ikke mindst kommer telefonen med Dash Charge, så du kan oplade din OnePlus 5T på bare 30 minutter.

OnePlus lancerer forbedret dual kamera

Med OnePlus 5T får du markedets bedste kamera til prisen med den bedste brugeroplevelse. OnePlus har optimeret kamera-appens brugerflade, så du blot med en hånd kan navigere rundt i kamera-appen og tage billeder via smarte genvejsindstillinger.

Du får et 12 megapixels + 20 megapixels dual kamera, der giver dig klare billeder i alle lysforhold. Kameraet er nemlig udviklet med low-light performance, der giver dig skarpe billeder – selv efter solnedgang.

Ligesom sin forgænger kommer OnePlus 5T med Portrait Mode, så du kan tage professionelle portrætfotos med Bokeh-effekt, hvor motivet står knivskarpt i flot kontrast mod en sløret baggrund.
Sidst men ikke mindst kan du optage videoer i 4K-kvalitet, som helt automatisk stabiliserer billedet, så du altid får skarpe videoer uden rystelser - selv når det går stærkt.

På forsiden at mobilen får du et 16 megapixels frontkamera til knivskarpe selfies, som du kan dele online med dine venner og familie.

En Android-smartphone fuld af power i et design af rene linjer

OnePlus 5T er en fuld a power. Med telefonens Qualcomm Snapdragon 835 processor og op til 8GB RAM får du en mobil, der kan køre mange applikationer og programmer på samme tid uden at telefonen bliver langsom.

OnePlus 5T kommer med det hurtige og brugervenlige OxygenOS, som er OnePlus’ eget operativsystem, der er bygget op om Android Nougat. Med OxygenOS får du et Android-styresystem, der er finpudset og skræddersyet med features og indstillinger som er unikke for OnePlus 5T og gør din brugeroplevelse endnu bedre.

OnePlus 5T kommer i et design af aluminium med afrundede kanter i en elegant sort farve. På bagsiden af telefonen har du en fingeraftrykslæser, så du kan holde din mobil sikker samtidig med, at du nemt og hurtigt kan låse din telefon op. Det tager nemlig kun 0,2 sekunder at låse telefonen op med fingeraftrykslæseren.

OnePlus 5T kommer med ansigtsgenkendelse, som du kender fra Samsung-telefoner og den seneste iPhone X fra Apple. Med ansigtsgenkendelse skal du blot kigge på din telefon for at låse den op.

Dash Charge: Fuldt batteri på 30 minutter

Med Dash Charge kan du oplade din telefon på bare 30 minutter, og så holder det stærke 3300 mAh-batteri hele dagen, så du slet ikke behøver bekymre dig om at løbe tør for strøm eller skulle have din oplader med dig overalt.

Køb OnePlus 5T nemt og hurtigt til en god pris

OnePlus 5T er til dig, der ikke vil nøjes. Med OnePlus T5 får du en prisvenlig high-end smartphone fuld af kraft med de bedste specifikationer.
Hos YouSee kan du købe OnePlus 5T til en rigtig god pris med nem og hurtig bestilling og fri fragt. Med et abonnement fra YouSee får du også adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, så du får den bedst mulige online-oplevelse ud af din nye smartphone.

Specifikationer
  • 6.01" Full Optic AMOLED-skærm
  • Qualcomm Snapdragon 835 processor
  • Dobbelt-bagkamera på 16 MP/20 MP
  • Frontkamera på 16 MP
  • 3300 mAh batteri
  • Dualsim
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor mange data kan du bruge mit dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 30 GB 100 GB
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: