Bestil de nyeste Samsung Galaxy modeller hos YouSee idag

Samsung Galaxy er verdens mest udbredte Android smartphone med et hav af fede features.

10 af 34 resultater

Tre nye modeller i 2019: Samsung Galaxy S10, S10+ og S10e

Som noget nyt har Samsung lanceret hele tre modeller i 2019 i stedet for to, som de plejer. Nemlig Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e.

I S10-serien får du altså valget mellem standard-modellen, plus-modellen og en ny lite-version, som skal konkurrerer med iPhone XR fra september 2018.

Og Samsung giver sine konkurrenter kamp til stregen. S10-serien byder nemlig på high-end-specifikationer som fx triple-kamera og fingeraftrykssensor på selve touch-skærmen på S10 og S10+, trådløs strømdeling til andre trådløse enheder, lang batterilevetid og meget, meget mere.

Galaxy S10 kommer med en fingeraftryksscanner på forsiden af telefonen, som sidder på selve touch-skærmen. Du får også triple-kamera med hele tre kameralinser, 24 timers batterilevetid, 128 GB intern hukommelse og trådløs strømdeling, så du kan oplade andre enheder som fx trådløse høretelefoner eller din vens smartphone via det store batteri på Galaxy S10.

Galaxy S10+ kommer med samme high-end-features som S10, men her er der skruet lidt op, når det kommer til størrelsen på batteriet og telefonens interne hukommelse. Her får du nemlig et stort 4100 mAh-batteri, så du virkelig kan slå dig løs med tunge apps og programmer, uden at tære meget på batteriet. Og så kan du få S10+ med en intern hukommelse på helt op til 1 TB. Også front-kameraet har fået en ekstra kameralinse, så på S10+ for du dual-kamera på forsiden af telefonen.

Galaxy S10e er en mindre og billig version i S10-serien. Med S10e tilbyder Samsung en high-end-telefon i topkvalitet med lidt mindre specifikationer end sine to storebrødre. Men bare rolig - du skal ikke snydes. Med S10e får du stadig vaskeægte high-end-specifikationer som dual-kamera, trådløs strømdeling, op til 128 GB intern hukommelse, trådløs- og hurtigopladning og meget, meget mere.


Samsung Galaxy-serien - verdens bedste Android-telefoner får ros i anmeldelser og test

Det er ikke uden grund, at Samsung Galaxy i mange år har været blandt verdens bedst sælgende mobiltelefoner.

Hver gang Samsung sætter en ny telefon på gaden, overgår de sig selv - både på design og teknologi.

Din nye smartphone skal hedde Samsung Galaxy, hvis du vil have den mest innovative mobil-teknologi på markedet med det stærkeste og mest holdbare design.

Hos YouSee finder du altid de nyeste Samsung Galaxy-modeller til konkurrencedygtige priser.

Find din Samsung Galaxy mobil i YouSee's webshop herover og bestil nemt og hurtigt din nye smartphone online og få fri fragt.

Du kan også altid besøge en af vores butikker rundt i Danmark og få hjælp til at vælge en ny Samsung Galaxy-telefon.

Uanset om du skal have den nyeste Samsung smartphone eller en ældre klassiker, får du din mobil til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement.


Samsung Galaxy Note 9 med trådløs S-Pen

Tilbage i 2017 lancerede Samsung sin første smartphone i Note-serien. Og i 2018 bød Samsung velkommen til et nyt familiemedlem i Note-serien - nemlig Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 er spækket med imponerende og innovative specifikationer. Fx får du et 12 + 12 megapixel dual-kamera med lækre features som dobbelt-blænde, portræt-funktion, optisk zoom og perfekt lysstyring, så du kan tage skarpe billeder i mørke.

Det store 6,4 tommer Quad HD + Super AMOLED-display giver dig et formidabelt skærmbillede. Og du kan multitaske med flere apps og programmer åbne på skærmen på samme tid.

Note-serien gør sig særligt bemærket med den smarte S-Pen, som du kan bruge til at navigere rundt på skærmen og foretage smarte gestures. Og på Note 9 kan du endda bruge S-Pen som fjernbetjening til din smartphone.

På Note 9 får du også et stort 4000 mAh-batteri, så du har strøm på mobilen hele dagen. Og løber du tør for strøm kan du oplade batteriet på ingen tid med hurtig opladning.

Du får også en stærk processor, ansigtsgenkendelse, og fingeraftrykslæser. Og så er Note 9 stemmestyret (kun på engelsk), så du kan navigere rundt på telefonen helt uden at røre en finger!

Sidst, men ikke mindst, kommer Note 9 og med Samsung DeX. Med Samsung DeX kan du tilkoble mus, tastatur og skærm til din smartphone og bruge den som en arbejdscomputer.


Samsungs A-serie - store specifikationer til lave priser

Samsungs A-serie byder på telefoner til meget laverer priser end markedets mest populære high-end-telefoner. Men selvom telefonerne i A-serien er billige betyder det ikke, at der er sparet på specifikationerne. Tværtimod.

Du skal lede efter en telefon i A-serien, hvis du vil have en billig smartphone, men stadig stiller høje krav til, hvad en mobil skal kunne.

Samsung lancerede sin første smartphone i deres A-serie tilbage i 2015. Siden dengang har Samsung lanceret en række imponerende telefoner i A-serien til endnu mere imponerende priser.


Hos YouSee har vi altid et bredt udvalg af de bedste Samsung Galaxy-telefoner til en god pris

Du kan altid finde et godt tilbud på et bredt udvalg af Samsung Galaxy-telefoner hos YouSee. Vi har Samsung-telefoner for enhver smag. Er typen, der leder efter en billig Samsung Galaxy-telefon eller vil du gerne have fat i en af deres high-end flagskibsmodeller - så har vi en Samsung, der passer perfekt til dig og dine behov.

Hos YouSee kan du altid købe de nyeste Samsung Galaxy mobiler til skarpe priser - uanset om du vil have Samsung Galaxy Note8 med markedets hurtigste processor og sublime kamera, eller om du mere til de simple og brugervenlige Samsung Galaxy XCover 4 finder du det du søger her i webshoppen.


Historien om Samsung - Fra frugt og fisk til innovative og eksklusive smartphones

I marts 1938 startede Byung-Chull Lee Samsung Group i Korea. Dengang var det eksport af fisk, grøntsager og frugt, der stod på dagsordenen, men meget har ændret sig siden, og i dag forbinder de fleste firmaet med mobiltelefoner, smart tv, kameraer, printere og andet elektronik.

I 1969 blev datterselskabet Samsung Electronics grundlagt, og dengang tilbød firmaet blandt andet sort/hvid tv, køleskabe, vaskemaskiner og air condition.

I 1988 kom Samsung Electronics med sin første mobil nogensinde, og siden da har Samsung imponeret med innovativt teknologi og eksklusivt design, som gør at Samsung i dag producerer nogle af markedets bedste smartphones.

Siden dengang har Samsung Electronics gang på gang imponerede med nogle af markedets bedste telefoner, som gang på gang formår at slå benene væk under tech-eksperterne med innovativt teknologisk design.

Samsung har altid haft fokus på eksklusivt design og innovativ teknologi. Infinity-display, virtual reality-briller, trådløs opladning og en og intuitiv brugerflade er blot nogle af de features, der gør Samsung til en helt unik spiller på markedet.


Samsung har fokus på innovativ teknologi: VR-Gear, DeX Station, trådløs opladning og Samsung Smartwatch

I November 2015 markerede Samsung sig som en af de mest innovative telefonproducenter på markedet, da de lancerede deres VR Gear.

Samsung VR Gear er en virtual reality brille, som tilbehør til din Samsung-telefon, der giver dig enestående virtual reality oplevelser med 360 graders perspektiv - du kan f.eks. se film og videoer, spille spil og meget mere.

Samsung har også lanceret mange af deres telefoner med mulighed for trådløs opladning via en separat dock som tilbehør til din Samsung-telefon. Med trådløs opladning bliver du fri for at fumle med ledninger og kabler - alt du skal gøre er at lægge din smartphone på docken.

Ligesom Apple producerer Samsung også sine egne Smartwatches med en masse funktionelle og brugbare funktioner. Du kan f.eks. høre musik, finde vej med GPS, foretage opkald, sende beskeder, holde dig opdateret på de sociale medier med notifikationer og meget mere. Samsung Smartwaches kommer i et tidløst og elegant design og du kan vælge mellem et virvar af forskellige farver - f.eks. sort, brun, blå og hvid for bare at nævne et lille udvalg.


Køb en billig Samsung Galaxy med abonnement hos YouSee med fri fragt

Samsung Galaxy købes sammen med abonnement hos YouSee. Et abonnement fra YouSee kommer med en lang række fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU-lande og meget mere.

Hvis du er ny kunde hos YouSee, skal du blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug. Så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort, til din nye Samsung mobil.

Vælg din nye Samsung Galaxy telefon her i webshoppen, bestil og betal nemt online og få fri fragt. Har du valgt et abonnement til 199 kr./md. eller mere vælger du selv, om du vil købe din Samsung Galaxy kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med vores afbetaling over 12 eller 24 md.

Vælger du at splitte regningen i bidder, får du telefonen til præcis samme pris. Der er ingen renter eller gebyrer. Vi pakker og sender din nye mobil, så du har den leveret til døren i løbet af få hverdage.