Samsung Galaxy serien - verdens bedste Android-smartphones

Det er ikke uden grund, at Samsung Galaxy i mange år har været blandt verdens bedst sælgende mobiltelefoner. Hver gang Samsung sætter en ny telefon på gaden, overgår de sig selv - både på design og teknologi.

Din nye smartphone skal hedde Samsung Galaxy, hvis du vil have den mest innovative mobil-teknologi på markedet med det stærkeste og mest holdbare design.

Hos YouSee finder du altid de nyeste Samsung Galaxy-modeller til konkurrencedygtige priser. Find din Samsung Galaxy mobil i YouSee's webshop herover og bestil nemt og hurtigt din nye smartphone online og få fri fragt. Du kan også altid besøge en af vores butikker rundt i Danmark og få hjælp til at vælge en ny Samsung Galaxy-telefon.

Uanset om du skal have den nyeste Samsung smartphone eller en ældre klassiker, får du din mobil til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement inkluderet.

Samsung Galaxy S8

Do Bigger Things med Samsung Galaxy Note8

23. august 2017 lancerede Samsung deres nyeste flagskib: Samsung Galaxy Note8. Sloganet bag Samsung's nye smartphone er "Do Bigger Things", og denne telefon kommer med en lang række smarte specifikationer og features, der gør Note8 til meget mere end bare en almindelig smartphone. 6,3" AMOLED-skærm, 12MP + 12MP dual kamera, dual sim, iris-scanner og trådløs opladning. Disse er blot et lille udvalg af alle de specifikationer Note8 kommer med.

Samsung Galaxy Note8 kommer med en række helt nye og innovative specifikationer, så du kan bruge din Note8 som meget mere end blot en almindelig telefon. Samsung DeX gør det f.eks. muligt at bruge din Samsung Galaxy Note8 som privat- og arbejdscomputer med smart og funktionelt tilbehør.

Sæt skærm og tastatur til din smartphone, og så har du altså hvad der svarer til en computer med den smarte Note8. Note8 kommer også med et lager på 64GB og med et microSD-kort kan du opgradere til hele 256GB. Note8 kommer også med S-pen, så du kan navigere rundt på infinity-skærmen på en helt ny måde - du kan skrive hurtige noter, markere i billeder, understrege tekst og skabe dine helt egne emojis.
Samsung når nye højder når det kommer til design på deres smartphones og Note8 er ingen undtagelse. Note8 kommer i et eksklusivt design med IP68-klassificering, infinity-skærm der strækker sig langt ud over telefonens kanter, og så kan du vælge telefonen i sort eller guld.

Samsung Galaxy Note8

Topmodellerne Samsung Galaxy S8 og S8+ er spækket med imponerende specifikationer i innovativt og stilrent design

Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+ kommer med eksklusivt og stilrent design i glas og metal. Indvendig byder Samsung Galaxy S8 og S8+ på den bedste og mest innovative teknologi, som smartphone-verdenen har at byde på.
Samsung Galaxy S8-modellerne er især kendt for sine kraftfulde processorer og banebrydende specifikationer, der gør mobilerne til de hurtigste, mest holdbare og mest innovative til dato.

Lanceringen af Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ betød et markant løft i designet, så de nyeste Samsung mobiltelefoner nu fremstår super moderne og eksklusive. Især den kurvede infinity-skærm, der strækker sig helt ud over telefonens kanter, sætter nye designstandarder. Hjem-knappen på S8 og S8+ er også sparet væk til fordel for skærmen, som får mere mere plads på telefonens front end på tidligere S-modeller.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

I marts 2016 kom Samsung med Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 Edge og anmelderne kunne ikke få armene ned over de to telefoner, der hver især imponerer med et stærkt batteri, en kraftig processor, trådløs opladning, dual sim og imponerende kameraer på 12MP.

På S7 Edge får du den flotte infinity-skærm, som du kender fra andre Samsung-modeller. Infinity-skærmen strækker sig langt ud over telefonens kanter og giver dig en skærmoplevelse, der bryder med rammerne - det virker som om billeder og videoer fortsætter ud i det uendelige på S7 Edge.

Sidst men ikke mindst er Samsung Galaxy S7 og S7 Edge den første i S-serien, der er IP68-klassificeret, så begge mobiler er vand- og støvafvisende. Du kan vælge imellem 36GB eller 64GB på både S7 og S7 Edge, og som en ekstra bonus kan du få hele 128GB intern hukommelse på S7 Edge.

Selvom S7-modellerne er fra 2016 får du en smartphone, som stadig kan være med, når det kommer til eksklusivt design og innovative funktioner. For eksempel kan S7-modeller, ligesom de nyerer modeller, stadig være med på vognen, når det gælder virtual reality-oplevelser.

Samsung Galaxu S7 og S7 Edge

Hos YouSee har vi altid et bredt udvalg af de bedste Samsung Galaxy-telefoner til en god pris

Du kan altid finde et godt tilbud på et bredt udvalg af Samsung Galaxy-telefoner hos YouSee. Vi har Samsung-telefoner for enhver smag. Er typen, der leder efter en billig Samsung Galaxy-telefon eller vil du gerne have fat i en af deres high-end flagskibsmodeller - så har vi en Samsung, der passer perfekt til dig og dine behov.

Hos YouSee kan du altid købe de nyeste Samsung Galaxy mobiler til skarpe priser - uanset om du vil have Samsung Galaxy Note8 med markedets hurtigste processor og sublime kamera, eller om du mere til Samsung Galaxy XCover 4, finder du det du søger her i webshoppen.

Du kan også købe den simple og brugervenlige Samsung Galaxy Core Prime, den elegante og stærke Samsung Galaxy A3 med imponerende hardware og funktionelle features. Du kan du også købe Samsung Galaxy J5, der passer perfekt til dig, som har en travl hverdag. Denne lille smartphone ligger perfekt i hånden og er fuld af smarte funktioner som og dual sim og et batteri, du kan oplade på kun 2 timer.

Historien om Samsung - Fra frugt og fisk til innovative og eksklusive smartphones

I marts 1938 startede Byung-Chull Lee Samsung Group i Korea. Dengang var det eksport af fisk, grøntsager og frugt, der stod på dagsordenen, men meget har ændret sig siden, og i dag forbinder de fleste firmaet med mobiltelefoner, smart tv, kameraer, printerer og andet elektronik.

I 1969 blev datterselskabet Samsung Electronics grundlagt, og dengang tilbød firmaet blandt andet sort/hvid tv, køleskabe, vaskemaskiner og air condition.

I 1988 kom Samsung Electronics med sin første mobil nogensinde, og siden da har Samsung imponeret med innovativt teknologi og eksklusivt design, som gør at Samsung i dag producerer nogle af markedets bedste smartphones.

Siden dengang har Samsung Electronics gang på gang imponerede med nogle af markedets bedste telefoner, som gang på gang formår at slå benene væk under tech-eksperterne med innovativt teknologisk design.

Samsung har altid haft fokus på eksklusivt design og innovativ teknologi. Infinity-display, virtual reality-briller, trådløs opladning og en og intuitiv brugerflade er blot nogle af de features, der gør Samsung til en helt unik spiller på markedet.

Samsung har fokus på innovativ teknologi: VR-Gear, DeX Station, trådløs opladning og Samsung Smartur

I November 2015 markerede Samsung sig som en af de mest innovative telefonproducenter på markedet, da de lancerede deres VR Gear. Samsung VR Gear er en virtual reality brille, som tilbehør til din Samsung-telefon, der giver dig enestående virtual reality oplevelser med 360 graders perspektiv - du kan f.eks. se film og videoer, spille spil og meget mere.

Samsung har også udviklet DeX Station, der sammen med din Samsung Galaxy S8, S8+ eller Note8 fungerer som en stationær computer. Sæt skærm, mus og tastatur til din smartphone og pludselig har du altså en PC til f.eks. arbejde eller studie. Det betyder at du med en Samsung-telefon får meget mere end bare en smartphone.

Samsung har også lanceret mange af deres telefoner med mulighed for trådløs opladning via en separat dock som tilbehør til din Samsung-telefon. Med trådløs opladning bliver du fri for at fumle med ledninger og kabler - alt du skal gøre er at lægge din smartphone på dock'en.

Ligesom Apple producerer Samsung også sine egne smarture med en masse funktionelle og brugbare funktioner. Du kan f.eks. høre musik, finde vej med GPS, foretage opkald, sende beskeder, holde dig opdateret på de sociale medier med notifikationer og meget mere. Smarturene kommer i et tidløst og elegant design og du kan vælge mellem et virvar af forskellige farver - f.eks. sort, brun, blå og hvid for bare at nævne et lille udvalg.

Køb en billig Samsung Galaxy med abonnement hos YouSee med fri fragt

Samsung Galaxy købes sammen med abonnement hos YouSee. Et abonnement fra YouSee kommer med en lang række fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU-lande og meget mere.

Hvis du er ny kunde hos YouSee, skal du blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug. Så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort, til din nye Samsung mobil.

Vælg din nye Samsung Galaxy telefon her i webshoppen, bestil og betal nemt online og få fri fragt. Har du valgt et abonnement til 199 kr./md. eller mere vælger du selv, om du vil købe din Samsung Galaxy kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med vores afbetaling over 12 eller 24 md.

Vælger du at splitte regningen i bidder, får du telefonen til præcis samme pris. Der er ingen renter eller gebyrer. Vi pakker og sender din nye mobil, så du har den leveret til døren i løbet af få hverdage.