Samsung Galaxy-serien - verdens bedste Android-telefoner får ros i anmeldelser og test

Det er ikke uden grund, at Samsung Galaxy i mange år har været blandt verdens bedst sælgende mobiltelefoner.

Hver gang Samsung sætter en ny telefon på gaden, overgår de sig selv - både på design og teknologi.

Din nye smartphone skal hedde Samsung Galaxy, hvis du vil have den mest innovative mobil-teknologi på markedet med det stærkeste og mest holdbare design.

Hos YouSee finder du altid de nyeste Samsung Galaxy-modeller til konkurrencedygtige priser.

Find din Samsung Galaxy mobil i YouSee's webshop herover og bestil nemt og hurtigt din nye smartphone online og få fri fragt.

Du kan også altid besøge en af vores butikker rundt i Danmark og få hjælp til at vælge en ny Samsung Galaxy-telefon.

Uanset om du skal have den nyeste Samsung smartphone eller en ældre klassiker, får du din mobil til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement.


Samsung Galaxy Note 9 med trådløs S-Pen

Tilbage i 2017 lancerede Samsung sin første smartphone i Note-serien. Og i 2018 bød Samsung velkommen til et nyt familiemedlem i Note-serien - nemlig Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 er spækket med imponerende og innovative specifikationer. Fx får du et 12 + 12 megapixel dual-kamera med lækre features som dobbelt-blænde, portræt-funktion, optisk zoom og perfekt lysstyring, så du kan tage skarpe billeder i mørke.

Det store 6,4 tommer Quad HD + Super AMOLED-display giver dig et formidabelt skærmbillede. Og du kan multitaske med flere apps og programmer åbne på skærmen på samme tid.

Note-serien gør sig særligt bemærket med den smarte S-Pen, som du kan bruge til at navigere rundt på skærmen og foretage smarte gestures. Og på Note 9 kan du endda bruge S-Pen som fjernbetjening til din smartphone.

På Note 9 får du også et stort 4000 mAh-batteri, så du har strøm på mobilen hele dagen. Og løber du tør for strøm kan du oplade batteriet på ingen tid med hurtig opladning.

Du får også en stærk processor, ansigtsgenkendelse, og fingeraftrykslæser. Og så er Note 9 stemmestyret (kun på engelsk), så du kan navigere rundt på telefonen helt uden at røre en finger!

Sidst, men ikke mindst, kommer Note 9 og med Samsung DeX. Med Samsung DeX kan du tilkoble mus, tastatur og skærm til din smartphone og bruge den som en arbejdscomputer.


Samsung S9 og S9+ med innovative mobilkameraer

De to nyeste flagskibe hedder Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+. De to smartphones havde release-dato d. 25. februar 2018 og kommer med innovative og imponerende mobilkameraer.

På Galaxy S9 får du et 12 megapixel kamera. På Galaxy S9+ får du et 12 + 12 megapixel dual kamera. Begge kameraer er udstyret med f/1.5 blænde, der sikre dig klare og detaljerige billeder og videoer i alle slags lysforhold. Som noget helt banebrydende er de to kameraer stemmestyret (engelsk).

Begge telefoner kommer også med alle de innovative high-end specifikationer, der kendetegner Samsung-telefoner. Fx har både Galaxy S9 og Galaxy S9+ de ikoniske infinity-skærme, mulighed for hurtig trådløs opladning, IP68-klassificering mod vand og støv og mange flere imponerende og innovative specifikationer.

Med de to nye S9-modeller får du også mulighed for at skabe din helt egne emojis. I stil med iPhone X fra Apple kan du nu lave dine helt egne og unikke emojis ud fra et billede af dig og tilføje sjove effekter.


Do Bigger Things med Samsung Galaxy Note 8

23. august 2017 lancerede Samsung endnu et imponerende flagskib i rækken: Samsung Galaxy Note8.

Sloganet bag Samsung's nye smartphone er "Do Bigger Things", og denne telefon kommer med en lang række smarte specifikationer og features, der gør Note8 til meget mere end bare en almindelig smartphone.

6,3" AMOLED-skærm, 12MP + 12MP dual kamera, dual sim, iris-scanner og trådløs opladning. Disse er blot et lille udvalg af alle de specifikationer Note8 kommer med.

Samsung Galaxy Note8 kommer med en række helt nye og innovative specifikationer, så du kan bruge din Note8 som meget mere end blot en almindelig telefon.

Samsung DeX gør det f.eks. muligt at bruge din Samsung Galaxy Note8 som privat- og arbejdscomputer med smart og funktionelt tilbehør.

Sæt skærm og tastatur til din smartphone, og så har du altså hvad der svarer til en computer med den smarte Note8.

Note8 kommer også med et lager på 64 GB og med et microSD-kort kan du opgradere til hele 256 GB.

Note8 kommer også med S-pen, så du kan navigere rundt på infinity-skærmen på en helt ny måde - du kan skrive hurtige noter, markere i billeder, understrege tekst og skabe dine helt egne emojis.

Samsung når nye højder når det kommer til design på deres smartphones og Note8 er ingen undtagelse. Note8 kommer i et eksklusivt design med IP68-klassificering, infinity-skærm der strækker sig langt ud over telefonens kanter, og så kan du vælge telefonen i sort eller guld.


Samsungs A-serie - store specifikationer til lave priser

Samsungs A-serie byder på telefoner til meget laverer priser end markedets mest populære high-end-telefoner. Men selvom telefonerne i A-serien er billige betyder det ikke, at der er sparet på specifikationerne. Tværtimod.

Du skal lede efter en telefon i A-serien, hvis du vil have en billig smartphone, men stadig stiller høje krav til, hvad en mobil skal kunne.

Samsung lancerede sin første smartphone i deres A-serie tilbage i 2015. Siden dengang har Samsung lanceret en række imponerende telefoner i A-serien til endnu mere imponerende priser.

Hos os kan du fx købe Samsung Galaxy A8 med imponerende dual kamera på forsiden af telefonen, et 12 megapixel kamera på bagsiden af telefonen og den ikoniske infinity-skærm.

Hos os kan du også købe Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy A5 og Samsung Galaxy A3. Fælles for alle A-modellerne er, at de kommer til en lav pris samtidig med at de har alt det bedste, der kendetegner en Samsung-telefon.


Hos YouSee har vi altid et bredt udvalg af de bedste Samsung Galaxy-telefoner til en god pris

Du kan altid finde et godt tilbud på et bredt udvalg af Samsung Galaxy-telefoner hos YouSee. Vi har Samsung-telefoner for enhver smag. Er typen, der leder efter en billig Samsung Galaxy-telefon eller vil du gerne have fat i en af deres high-end flagskibsmodeller - så har vi en Samsung, der passer perfekt til dig og dine behov.

Hos YouSee kan du altid købe de nyeste Samsung Galaxy mobiler til skarpe priser - uanset om du vil have Samsung Galaxy Note8 med markedets hurtigste processor og sublime kamera, eller om du mere til de simple og brugervenlige Samsung Galaxy XCover 4 finder du det du søger her i webshoppen.

Samsung Galaxy J5 passer perfekt til dig, som har en travl hverdag. Denne lille smartphone ligger perfekt i hånden og er fuld af smarte funktioner som og dual sim og et batteri, du kan oplade på kun 2 timer.


Historien om Samsung - Fra frugt og fisk til innovative og eksklusive smartphones

I marts 1938 startede Byung-Chull Lee Samsung Group i Korea. Dengang var det eksport af fisk, grøntsager og frugt, der stod på dagsordenen, men meget har ændret sig siden, og i dag forbinder de fleste firmaet med mobiltelefoner, smart tv, kameraer, printere og andet elektronik.

I 1969 blev datterselskabet Samsung Electronics grundlagt, og dengang tilbød firmaet blandt andet sort/hvid tv, køleskabe, vaskemaskiner og air condition.

I 1988 kom Samsung Electronics med sin første mobil nogensinde, og siden da har Samsung imponeret med innovativt teknologi og eksklusivt design, som gør at Samsung i dag producerer nogle af markedets bedste smartphones.

Siden dengang har Samsung Electronics gang på gang imponerede med nogle af markedets bedste telefoner, som gang på gang formår at slå benene væk under tech-eksperterne med innovativt teknologisk design.

Samsung har altid haft fokus på eksklusivt design og innovativ teknologi. Infinity-display, virtual reality-briller, trådløs opladning og en og intuitiv brugerflade er blot nogle af de features, der gør Samsung til en helt unik spiller på markedet.


Samsung har fokus på innovativ teknologi: VR-Gear, DeX Station, trådløs opladning og Samsung Smartwatch

I November 2015 markerede Samsung sig som en af de mest innovative telefonproducenter på markedet, da de lancerede deres VR Gear.

Samsung VR Gear er en virtual reality brille, som tilbehør til din Samsung-telefon, der giver dig enestående virtual reality oplevelser med 360 graders perspektiv - du kan f.eks. se film og videoer, spille spil og meget mere.

Samsung har også lanceret mange af deres telefoner med mulighed for trådløs opladning via en separat dock som tilbehør til din Samsung-telefon. Med trådløs opladning bliver du fri for at fumle med ledninger og kabler - alt du skal gøre er at lægge din smartphone på docken.

Ligesom Apple producerer Samsung også sine egne Smartwatches med en masse funktionelle og brugbare funktioner. Du kan f.eks. høre musik, finde vej med GPS, foretage opkald, sende beskeder, holde dig opdateret på de sociale medier med notifikationer og meget mere. Samsung Smartwaches kommer i et tidløst og elegant design og du kan vælge mellem et virvar af forskellige farver - f.eks. sort, brun, blå og hvid for bare at nævne et lille udvalg.


Køb en billig Samsung Galaxy med abonnement hos YouSee med fri fragt

Samsung Galaxy købes sammen med abonnement hos YouSee. Et abonnement fra YouSee kommer med en lang række fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU-lande og meget mere.

Hvis du er ny kunde hos YouSee, skal du blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug. Så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort, til din nye Samsung mobil.

Vælg din nye Samsung Galaxy telefon her i webshoppen, bestil og betal nemt online og få fri fragt. Har du valgt et abonnement til 199 kr./md. eller mere vælger du selv, om du vil købe din Samsung Galaxy kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med vores afbetaling over 12 eller 24 md.

Vælger du at splitte regningen i bidder, får du telefonen til præcis samme pris. Der er ingen renter eller gebyrer. Vi pakker og sender din nye mobil, så du har den leveret til døren i løbet af få hverdage.