Bestil de nye Samsung Galaxy Note 10 modeller hos YouSee i dag

Samsung Galaxy er verdens mest udbredte Android smartphone med et hav af fede features.

11 af 38 resultater

Køb en billig Samsung Galaxy med abonnement og fri fragt

Samsung Galaxy købes sammen med abonnement hos YouSee. Et abonnement fra YouSee kommer med en lang række fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med over 60 millioner musiknumre, roaming i 36 lande i Europa og meget mere.

Har du ikke et abonnement hos YouSee? Så skal du blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug. Så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye mobil.

Vælg din nye Galaxy-telefon her i webshoppen, bestil og betal nemt online og få fri fragt. Har du valgt et abonnement til 199 kr./md. eller mere vælger du selv, om du vil købe din Galaxy kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med vores afbetaling over 12 eller 24 mdr.

Vælger du at splitte regningen i bidder, får du telefonen til præcis samme pris. Der er ingen renter eller gebyrer. Vi pakker og sender din nye mobil, så du har den leveret til døren i løbet af få hverdage.

Hos YouSee har vi altid et stort udvalg af de bedste Samsung Galaxy-telefoner til en god pris

Du kan altid finde et godt tilbud på et bredt udvalg af Galaxy-telefoner hos YouSee. Vi har Samsung-telefoner for enhver smag. Er typen, der leder efter en billig smartphone, eller vil du gerne have fat i en af de helt store high-end flagskibsmodeller - så har vi en Galaxy-model, der passer perfekt til dig og dine behov.

Læs mere om de mest populære Galaxy-telefoner i webshoppen længere nede på siden.

Tre nye modeller i 2019: Samsung Galaxy S10, S10+ og S10e

Som noget nyt har Samsung lanceret hele tre modeller i 2019 i stedet for to, som de plejer. Nemlig Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e.

I S10-serien får du altså valget mellem standard-modellen, plus-modellen og en ny lite-version, som skal konkurrerer med iPhone XR fra september 2018.

Og Samsung giver sine konkurrenter kamp til stregen med innovative specs og et brugervenligt design. S10-serien byder nemlig på high-end-specifikationer som fx triple-kamera og fingeraftrykssensor på selve touch-skærmen på S10 og S10+, trådløs strømdeling til andre trådløse enheder, lang batterilevetid og meget, meget mere.

Galaxy S10 kommer med en fingeraftryksscanner på forsiden af telefonen, som sidder på selve touch-skærmen. Du får også triple-kamera med hele tre kameralinser, 24 timers batterilevetid, 128 GB intern hukommelse og trådløs strømdeling, så du kan oplade andre enheder som fx trådløse høretelefoner eller din vens smartphone via det store batteri på Galaxy S10.

Galaxy S10+ kommer med samme high-end-features som S10, men her er der skruet lidt op, når det kommer til størrelsen på batteriet og telefonens interne hukommelse. Her får du nemlig et stort 4100 mAh-batteri og en høj performance, så du virkelig kan slå dig løs med tunge apps og programmer, uden at tære meget på batteriet. Og så kan du få S10+ med en intern hukommelse på helt op til 1 TB. Også front-kameraet har fået en ekstra kameralinse, så på S10+ for du dual-kamera på forsiden af telefonen.

Galaxy S10e er en mindre og billig version i S10-serien. Med S10e får du en high-end-telefon i topkvalitet med lidt mindre specifikationer end sine to storebrødre. Men bare rolig - du skal ikke snydes. Med S10e får du stadig vaskeægte high-end-specifikationer som dual-kamera, trådløs strømdeling, op til 128 GB intern hukommelse, trådløs- og hurtigopladning og meget, meget mere.

Samsungs A-serie - store specifikationer til lave priser

Samsungs A-serie byder på telefoner til meget laverer priser end markedets mest populære high-end-telefoner. Men selvom telefonerne i A-serien er billige betyder det ikke, at der er sparet på specifikationerne. Tværtimod.

Du skal lede efter en telefon i A-serien, hvis du vil have en billig smartphone, men stadig stiller høje krav til, hvad en mobil skal kunne. Du kan også lede i A-serien, hvis du leder efter en god smartphone til børn med alle de specifikationer, som de yngste vil have på deres smartphone, men til en lavere pris end markedets dyreste modeller. Samsung lancerede sin første smartphone i deres A-serie tilbage i 2015. Siden dengang har de lanceret en række imponerende telefoner i A-serien til endnu mere imponerende priser.

Hos os kan du fx købe Samsung Galaxy A40 med 16 + 5 megapixel dual-kamera, 25 megapixel front-kamera og en stor Super AMOLED-skærm. Galaxy A40 kommer i et lille og holdbart design, et stort 3100 mAh-batteri med 15W hurtigopladning. Her får du altså en lille og robust mobiltelefon med et godt kamera, en stor skærm og et batteri, der holder hele dagen. Se også Samsung Galaxy A50 kommer med et stort 6,4 tommer Full HD AMOLED infinity-display med indbygget fingeraftrykssensor og et 25 + 8 + 5 megapixel triple-kamera. Her får du altså en billig mobiltelefon med vaskeægte high-end-specifikationer. Du kan også købe Samsung Galaxy A20e, som er en billig smartphone med et stort 13 + 5 megapixel dual-kamera, 5,8 tommer AMOLED-display, lang batterilevetid med det store 3000 mAh-batteri med hurtigopladning.

Historien om Samsung - Fra frugt og fisk til innovative og eksklusive smartphones

I marts 1938 startede Byung-Chull Lee Samsung Group i Korea. Dengang var det eksport af fisk, grøntsager og frugt, der stod på dagsordenen, men meget har ændret sig siden, og i dag forbinder de fleste firmaet med mobiltelefoner, smart tv, kameraer, printere og andet elektronik. I 1969 blev datterselskabet Samsung Electronics grundlagt, og dengang tilbød firmaet blandt andet sort/hvid tv, køleskabe, vaskemaskiner og air condition.

I 1988 kom Samsung Electronics med sin første mobil nogensinde, og siden da har firmaet imponeret med innovativt teknologi og eksklusivt design, som gør at Samsung i dag producerer nogle af markedets bedste smartphones. Siden dengang har Samsung Electronics gang på gang imponerede med nogle af markedets bedste telefoner, som gang på gang formår at slå benene væk under tech-eksperterne med innovativt teknologisk design.

Samsung har altid haft fokus på eksklusivt design og innovativ teknologi. Infinity-display, virtual reality-briller, trådløs opladning og en og intuitiv brugerflade er blot nogle af de features, der gør Samsung til en helt unik spiller på markedet.

Opdag Samsungs innovative teknologi: VR-Gear, DeX Station, tablets, trådløs opladning, Bixby, Samsung Smartwatch og Smart TV.

I November 2015 markerede Samsung sig som en af de mest innovative telefonproducenter på markedet med nogle helt banebrydende produkter, da de lancerede deres VR Gear.

Med en VR Gear som tilbehør til din Galaxy-telefon får du enestående virtual reality-oplevelser. Med den innovative virtual reality-brille med 360 graders perspektiv kan du fx se film og videoer, spille spil og meget mere. Og det hele føles som om, du selv er en del af den virtuelle verden.

Samsung har også lanceret mange af deres telefoner med mulighed for trådløs opladning via en separat dock som tilbehør til din Samsung-telefon. Med trådløs opladning bliver du fri for at fumle med ledninger og kabler - alt du skal gøre er at lægge din smartphone på docken.

Samsung Bixby er din egen personlige assistent. Bixby kan hjælpe dig med at finde en restaurant i nærområdet, oversætte tekst, finde produktinformationer og meget, meget mere. Fx kan du tage et billede af et produkt du kan lide og få Bixby til at fortælle dig, hvor du kan købe det. Og med Bixby kan du også let holde styr på hverdagen med påmindelser og huskelister direkte på telefonens skærm.

Ligesom Apple producerer Samsung også sine egne smartwatches, Samsung Galaxy Watch, med en masse funktionelle og brugbare funktioner. Du kan f.eks. høre musik, finde vej med GPS, foretage opkald, sende beskeder, holde dig opdateret på de sociale medier med notifikationer og meget mere.

Og Samsung excellerer også når det kommer til Smart TV. Firmaet har nemlig produceret en række banebrydende Samsung TV, der er blandt de mest populære tv på markedet i dag. I 2019 lancerede Samsung deres nye QLED-model med imponerende grafik med 8K-billedkvalitet og et brugervenligt design.

Hold arbejds- og privatlivet adskilt med Samsung Knox

Bruger du din smartphone både som privat- og arbejdsmobil? Med Samsung Knox er det nemmere end aldrig før at adskille arbejdslivet og privatlivet.

Samsung Knox er Samsungs helt eget IT-softwaresystem, der holder din data adskilt på mobilen, så alt på telefonen fra privatlivet forbliver privat, mens arbejdsdokumenterne og arbejdsmailen opbevares sikkert på mobilen.

Så med Samsung Knox er din arbejdsdata på mobilen mere beskyttet, da det ligger sikkert og adskilt fra privatmobilen. Du kan selv skifte mellem arbejds- og privatmobil i telefonens indstillinger.

Samsung Galaxy-serien - verdens bedste Android-telefoner får ros i anmeldelser og test

Det er ikke uden grund, at Samsung Galaxy er nogle af de mest populære smartphones på markedet.

Hver gang Samsung sætter en ny telefon på gaden, overgår de sig selv - både på design og teknologi. Og det er det, der gør firmaet til et af de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet og giver konkurrenter som Apple, Nokia, Huawei, OnePlus og Sony kamp til stegen.

Din nye smartphone skal hedde Samsung Galaxy, hvis du vil have den mest innovative mobil-teknologi på markedet med det stærkeste og mest holdbare design.

Hos YouSee finder du altid de nyeste Galaxy-modeller til konkurrencedygtige priser.

Find din Galaxy-mobil i YouSee's webshop herover og bestil nemt og hurtigt din nye smartphone online og få fri fragt.

Du kan også altid besøge en af vores butikker rundt i Danmark og få hjælp til at vælge en ny Galaxy-telefon.

Uanset om du skal have den nyeste Galaxy på markedet eller en ældre klassiker, får du din mobil til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement.