Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)

Alt om pakkerne
Samsung Galaxy A8
Samsung Sound Bottle med når du køber en Samsung Galaxy A8. Værdi 400,-.

Samsung Galaxy A8 - En prisvenlig smartphone med markedets bedste selfie-kamera og infinity-display i robust design


Årets første smartphone fra Samsung hedder Samsung Galaxy A8. Den nye Galaxy-model kommer med markedets bedste selfie-kamera med dual lense og Samsungs populære og ikoniske infinity-display i et robust design, der holder vand og støv af vejen. Alt sammen til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Samsung Galaxy A8 er spækket med lækre specifikationer

Med Galaxy A8 har Samsung samlet de vigtigste specs. Med fokus på kamera, display og design lancerer Samsung denne nye telefon, som oven i købet kommer til en billigere pris end mange andre smartphones på markedet.

De helt store wow-faktorer på Galaxy A8 er det imponerende 16MP + 8MP dual kamera på forsiden af telefonen, det ikoniske infinity-display fra Samsung på 5,6" og det robuste design med IP68-klassificering, der gør telefonen vand- og støvafvisende.

Det slutter ikke her. Samsung Galaxy A8 kommer også med et 16MP kamera på bagsiden af telefonen med en masse funktionelle og brugbare features.

Inden i telefonen får du en stærk Octa-core processor med 4GB RAM, et 3000 mAh-batteri og Android 7. Der er masser af plads til billeder og videoer på Galaxy A8 med mobilens 32GB interne lagerplads. Har du brug for mere kan du endda opgraderer lageret helt op til 256GB med et microSD-kort.

Telefonen er ikke bare designet til at være robust og holdbar. Samsung Galaxy A8 er også sikker. Med fingeraftrykslæser eller ansigtsgenkendelse kan du holde alle dine personlige data sikret.

Bruger du din mobil som arbejdstelefon kan du få glæde af Samsung Knox, der holder arbejdsdata sikkert. Du kan også have to simkort i telefonen på samme tid med dual sim - så kan du have privat- og arbejdstelefon samlet i én enhed.

Bare fordi Samsung Galaxy A8 kommer i robust design betyder det ikke, at telefonen ikke er elegant. Samsung har som sædvanlig designet en stilfuld og elegant smartphone i eksklusive farver i sort, guld og orchid. Galaxy A8 kommer i en perfekt størrelse og måler 149,0 x 70,6 x 8,4mm.

Markedets bedste selfie-kamera på Samsung Galaxy A8 viser altid din bedste side frem

Sender du også virkelig mange selfies? Samsung præsenterer nu et dual kamera på forsiden af deres nye Galaxy A8, der virkelig baner vej for de smukkeste selfies.

Med telefonens 16MP + 8MP dual kamera får dine selfies virkelig en opdatering. Her får du et kamera, der altid viser din bedste side frem - helt uden filter. Du kan også tage selfies i svag belysning - f.eks. når du er til fest eller koncert.

16MP kamera på bagsiden af telefonen

Selvom Samsung har lanceret en smartphone med fokus på et imponerende selfie-kamera bliver du bestemt ikke snydt for et lækkert kamera på bagsiden af telefonen.

Kameraet på 16MP kommer medintelligente features. F.eks. tilpasser kameraet sig helt automatisk den belysning du befinder dig i og du får knivskarpe billeder og videoer - selv i mørkt lys.

Samsung Galaxy A8 kommer med det ikoniske og populære infinity-display

Det ikoniske infinity-display fra Samsung har hurtigt sat sit præg på markedet - vi så også en meget lignende skærm på Apple's nye iPhone X, da de lancerede deres nye edge-to-edge display i 2017.

Det er en oplevelse udover det sædvanlige at se videoer og billeder på Samsungs infinity-skærme og Galaxy A8 kommer selvfølgelig med det ultra populære og ikoniske infinity-display. Telefonens skærm på 5,6" strækker sig langt ud over mobilens kanter. Skærmen sætter ingen grænser for dine video- og billedoplevelser på Galaxy A8.

Robust design i elegante farver

Samsung Galaxy A8 kommer i et robust og holdbart design, der stadig stråler af den elegance du kender fra andre Samsung-enheder.

Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Den nye Samsung Galaxy A8 er IP68-klassificeret og holder vand og støv ude. Faktisk kan du holde telefonen under 1,5m vand i op til 30 minutter.

Taber du din telefon under vand? Spilder du på telefonen? Med Galaxy A8 behøver du ikke bekymre dig om hverdagens uforudsete uheld.

Stilfulde farver i sort, guld eller orchid

Samsung Galaxy A8 kommer i et udvalg af elegante farver - du kan selv vælge om du er til en klassisk sort, unik orchid eller ekstravagant guld. Samsung Galaxy A8 kommer i farver for enhver smag.

En stærk processor og et holdbart batteri

Samsung Galaxy A8 er udstyret med en stærk Octa-core processor med 4GB RAM. Selvom telefonens pris ligger under markedets største flagskibe fra 2017 kan Galaxy A8 stadig være med når det kommer til power!

Det holdbare 3000 mAh-batteri giver dig strøm til hele dagen, så du ikke hele tiden skal sætte din telefon til opladning.

Hold dit digitale liv sikkert med Samsung Knox

Samsung Galaxy A8 kommer med både fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse. Hvilken metode du vælger er helt op til dig og dine præferencer. Én ting er dog sikkert - dit digitale liv er i topsikret på Galaxy A8.

Samsung Knox beskytter dine arbejdsdata

Samsung Knox er perfekt til dig, der bruger din mobil som arbejdstelefon. Samsung Knox er specielt designet til at holde dine arbejdsdata i sikkerhed og du kan let adskille dine personlige data fra din arbejdsdata, så de beskyttes hver for sig.

Køb Samsung Galaxy A8 hos YouSee til en god pris med fri fragt og et billigt mobilabonnement

Du kan købe Samsung Galaxy A8 hos YouSee til en god pris. Det er nemt og hurtigt at bestille, og så får du fri fragt. Hos YouSee sælger vi telefoner med abonnementer fyldt med fordele. F.eks. får du adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, mere end 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, roaming i 36 EU-lande og meget mere.

Alt om Data anbefaler Galaxy A8 2018
Specifikationer
  • 5.6" FHD+ Infinity SAMOLED (1080x2220)
  • Octa-core 2,2 GHz processor
  • 4 GB RAM
  • Dual Selfie frontkamera 16 + 8 megapixel
  • 16 megapixel bagkamera
  • 3000 MaH (Fast Charging) batteri
  • Vand -og støv afvisende
  • 32 GB hukommelse - Mulighed for MicroSD op til 256 GB
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: