Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

Alt om pakkerne
Samsung Galaxy J5: Samsungs nye smartphone til dig på farten
Samsung Galaxy J5 er en Android-telefon til dig på farten. Telefonen er udstyret med god og brugervenlig kamerateknologi, et lækkert design i metal lige der ligger perfekt i hånden samt en fantastisk display-teknologi, der giver dig en detaljerig skærmoplevelse.

Du får også plads til to simkort i den nye Samsung Galaxy J5, og med fingeraftrykslæser er du altid sikret samtidig med, at du let kan tilgå din telefon på farten. I teksten længere nede kan du læse meget mere, om alle de specifikationer du får med denne smartphone.

En smartphone med lækker kamera- og skærmteknologi

Telefonen er udstyret med et 13 megapixels for- og bagkamera. I anmeldelserne mobilen især rost for sin kamerateknologi. Kameraet kan tage billeder i høj opløsning. Med den lysfølsomme linse kan mobilen også tage skarpe billeder selv i svagt lys.

Telefonens kameraknap kan også flyttes rundt på skærmen så du kan få den mest brugervenlige oplevelse, når du skal tage billeder af dig og dine omgivelser. Hvis du vil skifte mellem for- og bagkamera skal du blot swipe op eller ned. Du kan også skifte mellem andre smarte funktioner og specielle indstillinger ved at swipe til siden.

Du får også rig mulighed for at nyde dine billeder og videoer samt surfe på 4G-net med telefonens 5,2” display. Med denne Super AMOLED-skærm kan du nyde en god og detaljerig skærmoplevelse. Denne skærm har enestående kontrast, og du får alle detaljerne med.

Samsung Galaxy J5: En telefon designet til dig på farten med dualsim

Denne mobil er designet i metal med runde kanter vi kender fra Samsung. Bagsiden af telefonen er buet så den ligger perfekt i hånden, og den kommer i en flot sort farve. Med dualsim er der plads til to simkort så du let kan skifte mellem privat- og arbejdstelefon. Denne funktion er også smart hvis du rejser meget og gerne vil have mulighed for at bruge et andet simkort, når du er i udlandet.

Du har også rig mulighed for at købe et cover, en taske eller andet specielt tilbehør til din nye Samsung smartphone, der gør telefonen mere sikret mod skrammer. Telefonen kommer også med USB-tilstlutning, og du kan selvfølgelig tilgå det superhurtige 4G-netværk.

En smart mobil til din hverdag

Telefonen er designet til dig der ønsker en brugervenlig smartphone i din hverdag. Med fingeraftrykslæser så du nemt tilgå til din telefon når du er på farten.

Telefonen er udstyret med en 16 GB hukommelse og med microSD-kort kan du opgraderer helt op til 256GB. Telefonen har et 3000 mAh batteri og er udstyret med Android 7.0 styresystem.

Telefonen giver dig et design, der ligger perfekt i hånden og med alle de smarte funktioner er mobilen perfekt til dig som elsker at tage billeder og videoer på farten.

Du får også rig mulighed for at surfe på nettet så du kan høre musik, se alle de gode billeder og videoer dine venner og familie lægger ud på de sociale medier lige meget hvor du er.

Hos YouSee kan du købe mobilen nemt til en god pris. Så er du klar til at tage Samsung Galaxy J5 med dig og opleve alle de lækre specifikationer der hører med telefonen.
Specifikationer
  • 5,2" HD sAMOLED skærm
  • Octa-core 1,6 GHz processor
  • 13 megapixel kamera
  • 3000 mAh batteri
  • Fingeraftrykslæser
  • Dualsim
  • Mulighed for microSD (op til 256 GB)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: