Samsung Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. februar 2017.

Vandtæt smartphone med 16 MP Kamera

Samsung Galaxy S5 Neo – En udsøgt kameramobil, der holder vand

Samsung Galaxy S5 Neo er en moderne smartphone, der sikrer dig en pålidelig mobiltelefon med masser af saft og kraft, når du behøver det. Galaxy S5 Neo er til dig, der vil have en sublim kameratelefon med høj ydeevne, og som ikke er bange for en smule vand. Alt det – og mere til – er nemlig lige præcis det, du får, når du vælger en Samsung Galaxy S5 Neo. Med sit imponerende kamera på hele 16 megapixels, kan du tage billeder i allerhøjeste kvalitet, og med Galaxy S5 Neo får du også Samsungs skamroste, præcise og lynhurtige autofokus, der sikrer, at du aldrig er langt fra det perfekte billede, så længe du tager det med Samsung Galaxy S5 Neo. Og i modsætning til mange af sine nærmeste konkurrenter, kan Samsung Galaxy S5 Neo også bruges i dårligt vejr. Galaxy S5 Neo er nemlig IP67 certificeret, hvilket i praksis betyder, at den er testet til at kunne modstå at være under 1 meter vand i op til 30 minutter. Du skal således ikke være bange for at bruge din Samsung Galaxy S5 Neo i regnen, eller blive bekymret hvis du skulle komme til at tabe den i vasken eller toilettet.


Med Samsung Galaxy S5 Neo har du al den batterikraft, du kan ønske dig

Med Samsung Galaxy S5 Neo får du en telefon, der holder strøm længere end du selv gør. Med hele 2800 mAh på batteriet, kan Samsung Galaxy S5 Neo klare at blive brugt i op mod to dage, uden at løbe tør for juice på batteriet. Imponerende, når man tænker på hvor meget smartphone man får for pengene med en Samsung Galaxy S5 Neo.


Samsung Galaxy S5 Neo giver dig en vanvittigt kraftfuld og stærk processor

Samsung Galaxy serien har alle dage været kendt for sine hurtige og banebrydende smartphones, og med Galaxy S5 Neo har Samsung endnu engang leveret. S5 Neo er nemlig udstyret med en ubegribeligt kraftfuld processor med intet mindre end 8 kerner, hvilket gør det til en såkaldt ”octa-core processor”. Udover at have omtrent samme processorkraft som en gennemsnitlig computer, betyder den kraftfulde processor i Samsung Galaxy S5 Neo, at du har at gøre med en smartphone, der får det absolut meste ud af sit batteri. For én ting er, at flere kerner betyder hurtigere responstid, men det betyder også, at Galaxy S5 Neo kan fordele arbejdet på flere kerner, der dermed ikke behøver at yde maksimalt, fordi de løfter i flok. Det sparer på kræfterne og dermed har du altså både en hurtig og energieffektiv processor, hvis du lader Samsung Galaxy S5 Neo blive din næste smartphone.


Samsung Galaxy S5 Neo specifikationer

  • • 5,1” Super AMOLED skærm (1080 x 1920 pixels)
  • • 16 megapixel bagkamera
  • • 5 megapixel frontkamera
  • • IP67 certificeret
Specifikationer
  • Super AMOLED-skærm
  • Skarpe billeder med lysstærkt kamera
  • Afvisning af vand og støv
  • Stærk Octa-core processor
  • Lang batterilevetid
  • Rigtig meget smartphone for pengene
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: