Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB og Fri Tale / 40 GB gælder t.o.m. 19. november 2017.

Sig velkommen til verdens bedste smartphone; Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge er Samsungs nye flagskib på mobilscenen, og hvilket flagskib det er. Med sine imponerende specifikationer og smukke design, har Samsung Galaxy S7 Edge hurtigt vundet indtog hos såvel anmeldere, kritikere og fans, for det er ret let at opsummere Samsung Galaxy S7 Edge – det er ganske enkelt den pt. bedste smartphone på markedet. Samsung Galaxy S7 Edge er meget mere end blot end lille tand bedre end sine forgængere, og man skal ikke være Galaxy S7 Edge-ejer i lang tid før man lærer, at selv de højeste krav og forventninger man kan have til en smartphone, bliver indfriet til fulde. Kort sagt kan du med Samsung Galaxy S7 Edge sagtens tillade dig, at forvente mere af din smartphone end nogensinde før. Samsung Galaxy S7 Edge kommer med 32 GB indbygget hukommelse, og kan udvides op til 200 GB med microSD. Hos YouSee kan du købe Samsung Galaxy S7 Edge i farverne pink guld, sølv, sort og guld.

Samsung Galaxy S7 Edge giver konkurrenterne baghjul

Mobilkrigen raser. Det har den gjort længe, og producenterne kæmper dagligt om vores gunst og opmærksomhed. Men med lanceringen af Samsung Galaxy S7 Edge er der blevet stille på slagmarken. Det skyldes, at der med Samsung Galaxy S7 Edge ganske enkelt er tale om det, man på moderne dansk kalder en ”game-changer”. En ny æra indenfor mobilteknologi og uden sammenligning en værdig kandidat som verdens mest foretrukne smartphone. Samsung Galaxy S7 Edge giver sine konkurrenter massivt baghjul. Med en imponerende og kraftfuld processor, vanvittig flot grafik, stor skærm, godt kamera og mulighed for at bruge telefonen selv i dårligt vejr, uden at den lider overlast, er Samsung Galaxy S7 Edge det tætteste vi kommer på absolut perfektion.

Verdens bedste mobilkamera finder du i Samsung Galaxy S7 Edge

Med Samsung Galaxy S7 Edge får du et mobilkamera i den absolutte superliga. Ja, muligvis verdens bedste. Med Samsungs Dual-Pixel teknologi, kan Samsung Galaxy S7 Edge tage skarpe billeder selv i dårligt lys. Billeder taget i mørke omgivelser bliver ofte grynede og slørede, at se på, men ikke med Galaxy S7 Edge. Her står dine billeder altid knivskarpt. Samsung Galaxy S7 Edge har foruden sin enestående evne til at tage billeder i lav belysning også en lynhurtig og meget præcis autofokus, der sikrer at dine billeder altid fremstår bedst muligt og uden rystelser.

Med Samsung Galaxy S7 Edge får du markedets bedste batteri

En af de helt store akilleshæle indenfor smartphones er deres evne – eller måske manglende evne til at holde strøm. Men med Samsung Galaxy S7 Edge får du batterilevetid helt ud over det sædvanlige. Et batteris styrke måles i milliampere timer (mAh) og med Samsung Galaxy S7 Edge får du flere mAh end i noget andet batteri. Intet mindre end 3600 mAh sikrer, at du med Samsung Galaxy S7 Edge har mere end rigeligt batteri til dagen og vejen – og meget mere end det. Hvis vi sammenligner med de nærmeste konkurrenter, er batteriet på Samsung Galaxy S7 Edge cirka 1000 mAh stærkere, hvilket sikrer dig en smartphone, der ikke lige pludselig løber tør, og som altid har saft og kraft nok til de udfordringer, du stiller.

Specifikationer
  • 5,5” Super AMOLED skærm
  • 2,3 GHz Quad-core processor med 4 GB ram
  • 12 megapixel kamera
  • Android styresystem (Nougat)
  • Kraftfuldt batteri på 3600 mAh
  • Vand- og støvbestandig
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: